در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
بابا این دعواها دیگه چیه . هیلو بزرگترین بازی روی 360 هست ولی بزرگترین هیچ وقت نمیشه گفت که فلان بازی بزرگترینه پس الکی نه این طرف شلوغش کنین نه اون طرف جوگیر بشین . رئیس بازاریابی ماکروسافت هم باید این حرف رو بزنه . ینی مجبوره

اگه بچم فن سونی وpsشه از ارث محرومش میکنم جدی میگم
باحالترین پست تاپیک :)) شما صبر کن نسل بعد کنسول ماکرو کپی خور نشه خودت جلوتر از همه ps فن خواهی شد :دی این حرفو یه جا بنویس نیگردار :دی ( جدی میگم :دی )

نه خب ببین اشتباه میکنی من برا این میگم چون فن سونی یا اپل توهم حال بهم زن میزنن و منطق ندارن چرا؟؟؟بخاطر پول!!!!پول بازی اورج دادن توهم میاره...ولی اگه نسل بعد کپی خور شه.دیگه فن سونی این بحث های مسخره رو نمیکنن.گرفتی؟:دی

اصلا این سوال و نظر نداره، کاملا مشخصه که یه بازی با فروش بالاتر عامه پسندتره، یه رابطه مستقیم و منطقی با هم دارند که اصلا نیازی به گفتن من نیست. حالا اون فن بیس هرجوری میخواد به وجود اومده باشه، وقتی درصد زیادی از بازار دست هیلو است، یعنی این یه بازی عامه پسنده. تبلیغ زیاد هم حتما دلیل بر فروش نیست، خیلی بازیها تبلیغات فوق العاده دارن، ولی فروششون نزدیک به هیلو هم نمیشه. بازی چون پتانسیلش رو داره مایکروسافت هم براش مارکتینگ میکنه، وگرنه میومد برای همه بازیاش تبلیغ میکرد که هر کدوم مثلا 10 میلیون بفروشه!

پ.ن: چرا من دارم درباره یه چیز به این واضحی بحث میکنم؟:-/

متاسفانه نگرفتي چي ميگم:d

منظور من اين بود كه 100 تا عامل ميتونن تو فروش بازي تاثير داشته باشن كه فقط يكيش عامه پسند بودن هست و يك بازي پرفروش لزوما دليل فروشش عامه پسند بودن مطلق اون نيست.كاملا واضحه.

در ضمن فكر كنم بحث رو همينجا تموم كنيم بهتره.

نه خب ببین اشتباه میکنی من برا این میگم چون فن سونی یا اپل توهم حال بهم زن میزنن و منطق ندارن چرا؟؟؟بخاطر پول!!!!پول بازی اورج دادن توهم میاره...ولی اگه نسل بعد کپی خور شه.دیگه فن سونی این بحث های مسخره رو نمیکنن.گرفتی؟:دی
پول اوریج؟
کی داره دیگه که بده اوریج؟
من این همه مدت پلی3 دارم تو عمرم فقط یه ufc undsputedیک گرفتم واونم بعدها به عنوان دیسک بووت برای اجرای بازیهای کپی ازش استفاده کردم.

الانم که فضل الهی تیم پارادوکس ترتیب بازیهای جدید رو میده با دانگلشون .

اتفاقا ادم موقعی توهم میزنه که شکمش سیر باشه .ویا اینکه دردسری برای خرید بازی نداشته باشه و هنوز بازی رلیز نشده با مبلغ ناچیز میره به استقبالش.اونموقع هست که فکر ادمیزاد میره جای دیگه.برای همین یه مثل معروف هم برای ایرانی ها ساختن که عرب رو سیر نگه دار وایرانی رو گشنه و هاکذا......:d

این همه بحث چیه می کنید:dاین حرفی که این بابا زده یه جورایی حقیقته مثلا شما گیم اسپات رو بهرین سایت تو نمره دهی ونقد بازیها قبول دارید حالا وقتی که یه بازی از سری بازیهای halo از این سایت بین بازیهای اکشن شوتر بالاترین امتیاز رو گرفته میشه به صحت این حرف چی برد.

من هیلو فن نیستم، پس لازم نیست الکی C4 به خودت ببندی انتحاری بپری وسط. بعدشم من اگه جایی همچین کاری کردم یا اینطوری گفتم نشونم بده، در غیر اینصورت: zip it >:d<
هالو فن نیستی ولی بجاش انچارتد هیتری! شما رو هم مثل استاد فرخ عالم و ادم میشناسن من هیج توضیحی ندارم که بدرد شما بخوره حالا zip it ;;)

من سه شماره هیلو بازی کردم اولش برام جالب بود ولی بعدش زده شدم !!!!!!!!! خب یکمی سلیقه ام فرق داره نریزین سرم که میخوام بگم متفاوتم نه , نمیدونم چرا خوشم نیومد درست مثل بازیهای استراتژیک که فکر کنم فقط از وارکرافت با یکی دو تای دیگه لذت بردم !!!!
این بحث فن و کولرم بذارین کنار که خیلی بچه گانه هستش !!! اگه کسی هم بخاطر فن بازی که بخواد بگه نه هیلو بزرگ نیست یا هیلو بازی بزرگیه بهتره پست نده چون از روی منطق نیست از روی احساسه !!!!
من نمیگم هیلو بزرگ نیست چرا یکی از بزرگترینهاست یکی از بهترین ها هستش یادمه اون موقع که برام جالب بود وقتی بازی میکردم یک چیزی تو بازی میدیدم که تو هیچ بازی نبود حالا چه بلایی سرم اومد نمیدونم !!!!

فقط یک چیز برای من جالبه : وقتی خبرای جدید از یک بازی میاد ( کنسول مقابل )میشه هایپ و تبلیغ ولی وقتی هیلو 4 در آستانه عرضه هست این حرفها زده میشه میشه حرف درست و منطقی !!!!

موفق و شاد و اگه بحث بسته نشد بحث خوشی را برای شما ارزو میکنم

بحث سلیقه نیست..
کلا هر بازی که فروش خوبی داشته باشه و امتیاز خوبی هم کسب بکنه به یک باره تو دل برو میشه حالا اگر انحصاری هم باشه که دیگه اون کاربر براش خود سوزی میکنه..!

هیلو رو بازی کنی یا ازش متنفر میشی یا عاشقش میشی نمیشه گفت یه کم خوشم اومد یا....

بعد اینایی که مثال زدی چه دخلی داره به شما؟ نکنه پدر بازی های چندم شخص روی ماریو هم تاثیر داشته ;;)
خدا رو شکر باز انچارتد حداقل تو سال خودش بهترین بازی میشه بهترین بازی های تاریخ شما تو سال خودشونم هیچی نمیشن متاسفانه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما همون صفحات قبل چندتا Spin-off به ما معرفی کردی معلوم شد تا کجا میدونی بیشتر به خودتون زحمت ندین >:d<
لابد قرار هست واسه متای 91 هم بیاید کیک و شیرینی پخش کنین FPS های زیادی بودن تو این نسل که 91 یا بالاتر شدن

ArianUndead@
شما و دارو دسته ی فرخ و امثالهم هم جز این بچه ها محسوب میشن؟ :-/حالا چرا کریه میکنی چیزی نشده که هنوز :-/

از اونجایی که هیچ دخلی به شما نداره که من میخوام چی حرف بزنم ! پس اون چیزی که به شما مربوط نمیشه سعی کن پای خودت را از گلیمت بیشتر دراز نکنی !
این اخرها دوتا پست دادی بدجوری توپیدی ! مواظب حرف زدنت باش .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or