Sep 10, 2018 نوشته ها: 7 این بازی ضعف های زیادی داره اما من یکی از فن های این بازی هستم و به بازی کردنش ادامه میدم...دوست داشتم یه ویدئو کوتاه راجب نکاتی که میشه از تریلر dlc جدید فهمید بسازم Reactions: samijavid and x-x بیشتر...
این بازی ضعف های زیادی داره اما من یکی از فن های این بازی هستم و به بازی کردنش ادامه میدم...دوست داشتم یه ویدئو کوتاه راجب نکاتی که میشه از تریلر dlc جدید فهمید بسازم
coled کاربر سایت Aug 11, 2019 #3 سلام برا این بازی باید به ایکس باکس اپ کانکت بشی که از کار افتاده شما راه حلی برا اتصال دارید؟
Mahanar کاربر سایت Aug 11, 2019 #4 نوشته شده توسط coled: سلام برا این بازی باید به ایکس باکس اپ کانکت بشی که از کار افتاده شما راه حلی برا اتصال دارید؟ بیشتر... تغییر dns... یه سرچ کنید راه حل های تصویری برای تغییر dns هست، من خودم از 178 22 122 100 استفاده میکنم
نوشته شده توسط coled: سلام برا این بازی باید به ایکس باکس اپ کانکت بشی که از کار افتاده شما راه حلی برا اتصال دارید؟ بیشتر... تغییر dns... یه سرچ کنید راه حل های تصویری برای تغییر dns هست، من خودم از 178 22 122 100 استفاده میکنم
coled کاربر سایت Aug 13, 2019 #5 نوشته شده توسط Mahanar: تغییر dns... یه سرچ کنید راه حل های تصویری برای تغییر dns هست، من خودم از 178 22 122 100 استفاده میکنم بیشتر... ممنون از پاسخگویی برم ببینم چی به چیه
نوشته شده توسط Mahanar: تغییر dns... یه سرچ کنید راه حل های تصویری برای تغییر dns هست، من خودم از 178 22 122 100 استفاده میکنم بیشتر... ممنون از پاسخگویی برم ببینم چی به چیه
coled کاربر سایت Aug 14, 2019 #6 سلام مشکل حل شد چند ماهی رو اعصاب بود ازت ممنونم با ارزوی موفقیت و سلامتی برایر شما داداش گلم . Reactions: Mahanar
Mahanar کاربر سایت Aug 16, 2019 #7 نوشته شده توسط coled: سلام مشکل حل شد چند ماهی رو اعصاب بود ازت ممنونم با ارزوی موفقیت و سلامتی برایر شما داداش گلم . بیشتر... ممنون، اگه دنبال یه نفر بودی باش بازی کنی یه پی ام بده، @mahanon
نوشته شده توسط coled: سلام مشکل حل شد چند ماهی رو اعصاب بود ازت ممنونم با ارزوی موفقیت و سلامتی برایر شما داداش گلم . بیشتر... ممنون، اگه دنبال یه نفر بودی باش بازی کنی یه پی ام بده، @mahanon