اگر بازی های ساده و جالب World of Goo و کرایون فیزیکس و N+ را بازی نکردی حتما بکن
مینی نیجاز هم جالبه تازه اومده
یه خورده از بازی مورد نظرت بیشتر اطلاعات بده
والا چی بگم ؟
بگو چه جور سبکی دوست داری ؟؟؟؟:confused: PC می خوای یا کنسول ؟ سیستمت چه طوریه ؟
اکشن اول شخص :
Call of duty 4
Call of duty 5 : world at war
Call Of Juarez
Crysis 1 & 2
F.E.A.R
...
اکشن سوم شخص :
Gears Of War
Mafia II
Assassin's Creed
ریسینگ :
NFS:Shift
Dirt 2
ادونچر هم که اگه بازی تازه می خوای برو سراغ Monkey Island . اگر هم بازی توپ می خوای Farenheit,Black Mirror,Still Life 1&2 هستن !
ئر کل چیز دیگه ای الان به ذهنم نمی رسه !:cheesygri
pc بازم خوب ترسناک نباشه استراتژیک نباشه جالب باشه مشکل سیستم ندارم ماشین درست حسابی هم بگید rpg هم دوس دارم مثلا با witcher خیلی حال کردم بعد تازه وارد هم نیستم cod4 5 مثله اینا مهرفی نکنید فقط مشکلم اینه هر بازی رو دوس ندارم مثله بایونیک ولفنشتاین ممنون بعد با اوون goo کلی حال کردم
pc بازم خوب ترسناک نباشه استراتژیک نباشه جالب باشه مشکل سیستم ندارم ماشین درست حسابی هم بگید rpg هم دوس دارم مثلا با witcher خیلی حال کردم بعد تازه وارد هم نیستم cod4 5 مثله اینا مهرفی نکنید فقط مشکلم اینه هر بازی رو دوس ندارم مثله بایونیک ولفنشتاین ممنون بعد با اوون goo کلی حال کردم
بازی هایی هستن تو سبک RPG مثل titan questکه بازی زیبایی هست و the last remant هم بازی قشنگی هست
بازی devil may cry 4 هم خیلی قشنگه بازی evil 5 هم اگر خواستی بگیر اصلا ترسناک نیست تازه خیلی خنده دار هم هست:biggrin1:
خداییش؟؟؟ :laughing::laughing:
-------
من پیشنهادم Crysisــــه .2 Farcry هم فک کنم اومده باشه ...:smile:
من چون خودم سیستمم خیلی بالا نیست یه چند وقتیه از بازیای جدید عقب افتادم ...
خداییش؟؟؟ :laughing::laughing:
-------
من پیشنهادم Crysisــــه .2 Farcry هم فک کنم اومده باشه ...:smile:
من چون خودم سیستمم خیلی بالا نیست یه چند وقتیه از بازیای جدید عقب افتادم ...