دریافت Xbox One زودتر از عرضه رسمی - چه چیزهایی مشخص شده است؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
XboxOne-670x426.jpg

به تازگی طی اشتباهی که توسط یک خورده فروش به وجود آمده است، یک کاربر وبسایت توئیتر با نام Moonlightswami کنسول Xbox One را دو هفته زودتر از عرضه رسمی دریافت کرده است و تقریبا هرگونه اطلاعات پایه ای را که شما می خواهید بدانید در اینترنت توسط این فرد منتشر شده.
اطلاعاتی که تا بدین جا توسط این کاربر اعلام شده به شرح زیر است: (توجه داشته باشید که برخی از صحبت ها در این جزئیات، نظر شخصی Moonlightswam است)
1- یک بوت خنک (از کنسول خاموش تا عملیاتی شدن) حدود 17 ثانیه به طور خواهد انجامید.
2- بارگذاری یک بازی نصب شده (Call of Duty: Ghosts) چیزی بین 15 تا 20 ثانیه زمان می برد.
3- با سرعت اینترنت 65 Mb/s، دانلود آپدیت اجباری روز اول دو دقیقه به طول انجامیده است!
4- پوشش و البسه آواتارها بدون تغییری از Xbox 360 به Xbox One منتقل شده است.
5- هم کنسول و هم power brick هردو بسیار کم صدا هستند.
6- بعد از چند ساعت کار با کنسول، کمی گرم شد اما همچنان ساکت می باشد و داغ نشده است.
7- نصب بازی Call of Duty: Ghosts با حجم 49 GB حدود 30 دقیقه به طول انجامیده است.
8- پس از طی 50% از نصب، بازی ها قابل اجرا خواهند بود.
9- نصب بازی به محض وارد کردن دیسک آغاز شد.
10- کینکت به فرامین صوتی بسیار خوب پاسخ می دهد. فقط زمانی که محیط بسیار پر سر و صدا است و یا شما آرام حرف می زنید لازم است بار دیگر فرمان را تکرار کنید.
11- کینکت حتی صدای یکی از دوستان Moonlightswami را از طریق Skype در PC نیز متوجه شد!
12- نگه داشتن کلید Xbox بر روی کنترلر گزینه هایی را برای خاموش کردن کنسول و یا کنترلر به نمایش در خواهد آورد.
13- فقط دو وضعیت آنلاین و آفلاین وجود دارد و خبری از busy و ... نیست.
14- مشخصات Power brick بدین شرح است: Input 100V-127V 4.91 A, 50/60 GHz. Output 127V (خروجی 127 ولت به نظر یک اشتباه تایپی از سوی سازندگان است)
15- سیم کیکنت 6 و کابل HDMI پنج فوت است.
16- سه گزینه داشبود آغازین عبارتست از: Pins, Home و Store
17- بازی ها به مدت 20 دقیقه می توانند در حالت Standby بمانند، در حالی که شما در انجام کارهای دیگر در داشبورد هستید.
متاسفانه انتشار اطلاعات و جزئیات بیشتر قطع شده و مایکروسافت کنسول مذکور را بن کرده است.

برخی دیگر از جزئیات به همراه تصاویر:

EarlyXboxOne-2-670x502.jpg

EarlyXboxOne-1.jpg

گزینه های صوتی و تصویری این کنسول چنین می باشد:
Video:

• Resolution: 1080p or 720p
  • HDMI or DVI
  • Color Depth: 24 30 or 36 Bits per pixel,
  • TV RGB limited or PC RGB full

Audio:

• HDMI: Stereo uncompressed, 5.1 uncompressed, 7.1 uncompressed, DTS digital surround
  • Optical: Stereo uncompressed, DTS Digital surround

اینطور که معلوم است، خبری از رزولوشن 1080i نیست. یا 720p یا 1080p
Gamerpic های لو رفته:

Dualshockers

من این قابلیت نصب دیسک رو گفتم که سونی اول اعلام کرد و کاری با قابلیت دانلود و نصب ندارم که سونی بعد اغلام کرد در زمان دانلود هم میشه یک قسمتی از بازی رو نصب کرد مثلا بخش CO-OP اون رو از جلو بازی کرد که معلوم نیست شاید XO هم این قابلیت رو داشته باشه

من اون تاپیک رو دنبال نکردم ولی شاید بازی های خوبی هم باشن ولی معمولا به اینجور بازی های استناد نمیشه و بازی های AAA مد نظر هست
سونی اصلا حرفی از دیسک نزده و از همون اول اعلام کرده در حین دانلود میتونین بازی رو اجرا کنین اطلاعاتت رو تکمیل کن تا هم وقت تو تلف نشه هم وقت ما . میخای بپیچونی یه جوری بپیچون که لااقل تازه واردا متوجه نشن :دی

ای مایکروسافت نامرد چرا آخه بیچاررو بن کرده .. باشد که یک نفر از فنهای ماکروسافت کم شده و به سونی فنها افزوده گردد .. نامردا آخه بیچاره چه تقصیری داره که فروشگاه به دستش رسونده .. آخی ی ی ی ی... مایکروسافت خودخواه نامرد .. هرچی از دهنم دربیاد نثارش کنم کم گفتم
این بابا قبل از عرضه اطلاعات کنسول رو منتشر کرده به خاطر همین بن شده :دی

3- با سرعت اینترنت 65 Mb/
s
، دانلود آپدیت اجباری روز اول دو دقیقه به طول انجامیده است!
یعنی این هست جهان اول و آمریکای جهان خوار که می گن!!!
من موندم وقتی این دو کنسول وارد کشور ما بشن چطوری با اینترنتی که اسمش 512 هست ولی سرعت دانلود 75KB/s بهمون می ده چندین ساعت یه آپدیت به طول می انجامه!!
شایدم مجبور بشیم به خاطر یه آپدیت کنسول رو پیش و بعد از خواب روشن بذاریم تا آپدیت بشه!!

خب کنسول بنده خدارو چرا بن کرد ؟ چرا هی زرت و زرت بن میکنه اصلاََ:-&
این همه PS4 دست ملته . سونی باید بیاد همه رو بن کنه که چرا زودتر به کنسول دست زدین و باهاش بازی کردین ؟

- - -ویرایش - - -

من موندم وقتی این دو کنسول وارد کشور ما بشن چطوری با اینترنتی که اسمش 512 هست ولی سرعت دانلود 75KB/s بهمون می ده چندین ساعت یه آپدیت به طول می انجامه!!
شایدم مجبور بشیم به خاطر یه آپدیت کنسول رو پیش و بعد از خواب روشن بذاریم تا آپدیت بشه!!

512 کیلو بیته دیگه . 75 که خوبه ، از حداقلش 11 کیلوبایت بیشتره:d

واقعا خیلی رو دارین شماها!! یعنی میزان روی شما رو با هیچ واحدی یا عددی نمیشه محاسبه کرد!! :dیعنی شما با آپدیتهای ps3 که همش 100 الی 200 مگ بود اونم برا هر بازی مشکلی نداشتی؟؟
این آپدیت اولین روز هست واگه 600 مگ باشه تو یه ساعت حله !! اینو با سرعت 128 گفتم

اپدیت روز اول PS4 فقط 305 مگه ! که با نت 2mbps نهایتا خیلی طول بکشه نیم ساعته !

واقعا خیلی رو دارین شماها!! یعنی میزان روی شما رو با هیچ واحدی یا عددی نمیشه محاسبه کرد!! :dیعنی شما با آپدیتهای ps3 که همش 100 الی 200 مگ بود اونم برا هر بازی مشکلی نداشتی؟؟
این آپدیت اولین روز هست واگه 600 مگ باشه تو یه ساعت حله !! اینو با سرعت 128 گفتم
شما که کم رویی از چه رویی داری حرف می زنی؟؟من واقعیت رو گفتم،من خیلی وقته با PS3 م آنلاین بازی نکردم به خاطر اینترنت مزخرف ایران که بخوام هر بازی ای رو آپدیت کنم تنها کاری که می کردم آپدیت نرم افزاری خود کنسول بوده اون هم بخواطر اینکه یه گردشی تو HOME بکنم وگرنه نه بیشتر
از همین الان هم می گم تا زمانی که اینترنت خوبی نداشته باشم هیچ کنسولی نمی خرم و اگرم بخرم تا مدتها از آنلاین زدن باهاش خودداری می کنم

من كاري به جنگ كنسولي و دعواي سوني مايكرويي مون ندارم !!!

ولي اين مايكرو سافت واقعا" بي شعوره و الكي الكي به گيمر جماعت گير ميده ! انگاري عقده ايي شده !
خوب حالا يكي كنسول زودتر دستش رسيده بازي زودتر دستش رسيده كار خلاف قانون يا هك نكرده كه ميزني يارو رو بن مي كني

مثل اين ميمونه كه بچه گرسنه اشه دوست داره غذا بخوره يه ناخونك به بشقاب ميزنه بعد والدين اش كتك اش ميزنن پرتش مي كنن اونور كه ديگه غذا نخوره!
خوب اقا جان بچه است گرسنه اشه دوست داره نتونسته جلوي خودش رو بگيره اين عقده ايي بازي ها چيه ديگه

دوستان اگر ميخوان حرفي چيزي بزنن بايد بگم همين الان ملت دارن با PS4 شون تروفي هم سينك مي كنن !

حجم مورد نياز براي نصب چنتا از عناوين Xbox Oneمنتشر شده كه آرش بايد آپديت كني .

-Assassin’s Creed IV: Black Flag – 20 GB
-Call of Duty: Ghosts – 39 GB
-Dead Rising 3 – 19 GB
-FIFA 14 – 8 GB
-Forza Motorsport 5 – 31 GB
-LocoCycle – 13 GB
-Madden NFL 25 – 12 GB
-NBA 2K14 – 43 GB
-NBA Live ’14 – 9 GB
-Ryse: Son of Rome – 34 GB
-Skylanders SWAP Force – 15 GB
/http://www.justpushstart.com/2013/11/various-xbox-one-game-install-sizes-revealed/

من فکر نکنم علت بن این دوست عزیز وصل شدن زود هنگام باشه بلکه نقض قانون NDA باشه(درست نوشتم؟:d) که تا لانچ هیچ گونه اطلاعاتی نباید به بیرون درز کنه که این بنده خدا از همه چی عکس گرفت گذاشت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or