xAM3BOOTERx
کاربر سایت
سلام دوستان نویسنده ی این تاپیک فقط از این کار شما نفع خواهد بود به شماها هیچی نمیرسه مطمعا باشید .لیخودی وقتتونو هدر ندین.
داداش اگه 10 نفر همین کار و بکنند شما 5 دلار همینجوری دریافت میکنید و هر کدام از اون 10 نفر تنها 25. سنت! حالا کی منفعت میکنه؟ من خودم سال 2004 2005 تو این کار بودم
ممنونسلام
اولا تشکر بخاطر تاپیکت!
برای نصب ***** شکن روی اندروید باید گوشی روت بشه!؟
وای چقدر گرفتاری داره!:d!
این سایته برای pc چجوری کار میکنه!یه توضیحی میدی!؟
-------------------------------------------
من دان کردن نرم افزار برای راحته چون نتم حجمی نیست
در صورتي اون ٥$ به من مي رسه كه همه ي اون ١٠ نفر با استفاده از دانلود كردن ١$ درارن. و چون تا الان كسي از دوستاني كه كد رو برا من زده با استفاده از اپ ها بيش از ١$ در نياورده. برا من هيچ شارژي. نشده ولي اگه شما كد رو براي من ياx. بزنيد همون لحظه ٢٥ سنت مي گيريدداداش اگه 10 نفر همین کار و بکنند شما 5 دلار همینجوری دریافت میکنید و هر کدام از اون 10 نفر تنها 25. سنت! حالا کی منفعت میکنه؟ من خودم سال 2004 2005 تو این کار بودم
یعنی چی 3 روز اول رایگانه!؟نرم افزار فریی نیست یا گوگل پلی!؟ممنون
فكر نكنم برنامرو از گوگل پلي دانلود كن سه روز اول رايگانه تو اون سه روز سرورو امريكا انتخاب كن. با سرور امريكا تو ٢-٣ ساعت مي توني ٢٠$ در اري!!!
انتخاب سرور سه روز رايگانه بعدش فكر كنم رندم مي شهاول با pc برنامه ي v*n رو دانلود كن بريز تو گوشي بعدشش برو گوگل پلي و....یعنی چی 3 روز اول رایگانه!؟نرم افزار فریی نیست یا گوگل پلی!؟خوب گوگل پلی و مارکت برام باز نمیشه!کلا برای ایرانیا باز نمیشه!پرو--کسی هم نصب میکنم میگه باید گوشیت روت باشه!
یک تفکر کاملا ایرانی ... ، دوست عزیز چه اشکالی داره اگه میتونیم به کسی کمک کنیم اینکارو انجام بدیم؟ تو این موضوع که خود طرف مقابل هم سود میبره حالا کمتر....داداش اگه 10 نفر همین کار و بکنند شما 5 دلار همینجوری دریافت میکنید و هر کدام از اون 10 نفر تنها 25. سنت! حالا کی منفعت میکنه؟ من خودم سال 2004 2005 تو این کار بودم