mokhtar کاربر سایت Sep 23, 2007 #1 من امروز يه نامه دريافت كردم حاوي يك اسكرن سرور بود بعد روش كليك كردم بعد برنامه هام بعد ديگه كار نكرد بعد موزيك ميزاشتم يه ارور ميداد تا سال 2089 نمي توني استفاده كني با Kaspersky چك كردم پيدا نكرد بعد ويندوز عوض كردم تاقيري نكرد لطفان كمك كنيد
من امروز يه نامه دريافت كردم حاوي يك اسكرن سرور بود بعد روش كليك كردم بعد برنامه هام بعد ديگه كار نكرد بعد موزيك ميزاشتم يه ارور ميداد تا سال 2089 نمي توني استفاده كني با Kaspersky چك كردم پيدا نكرد بعد ويندوز عوض كردم تاقيري نكرد لطفان كمك كنيد
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Sep 23, 2007 #2 با انتی ویروس های دیگه چک کن ببین چی میشه! یا حداقل یه جوری اسمش رو پیدا کن که شاید بشه راه از بین بردنش رو پیدا کرد...
با انتی ویروس های دیگه چک کن ببین چی میشه! یا حداقل یه جوری اسمش رو پیدا کن که شاید بشه راه از بین بردنش رو پیدا کرد...
mokhtar کاربر سایت Sep 23, 2007 #3 نوشته شده توسط pandora tomorrow: با انتی ویروس های دیگه چک کن ببین چی میشه! یا حداقل یه جوری اسمش رو پیدا کن که شاید بشه راه از بین بردنش رو پیدا کرد... بیشتر... تاريخ سيستم رفته 2089 بعد گزاشتم 1988 مثل اينكه از كار افتاده حالا مي توني يه انتي بيروس ايراني با يه خارجي خوب بدي كه بتونم پاك كنه حالا اگه شما اين نامه را در يافت كرديد دانلود ناكنيد عنوان نامه اين است 300 KAM BOD KE TOHIN KARDAN IN SCRN SERVER RA BEBINID
نوشته شده توسط pandora tomorrow: با انتی ویروس های دیگه چک کن ببین چی میشه! یا حداقل یه جوری اسمش رو پیدا کن که شاید بشه راه از بین بردنش رو پیدا کرد... بیشتر... تاريخ سيستم رفته 2089 بعد گزاشتم 1988 مثل اينكه از كار افتاده حالا مي توني يه انتي بيروس ايراني با يه خارجي خوب بدي كه بتونم پاك كنه حالا اگه شما اين نامه را در يافت كرديد دانلود ناكنيد عنوان نامه اين است 300 KAM BOD KE TOHIN KARDAN IN SCRN SERVER RA BEBINID
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Sep 24, 2007 #4 به نظر من nod32 رو تست کن: نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس ولی شاید ویروسش خیلی جدید باشه اخه کاسپراسکای هم خیلی عالیه شایدم اپدیت نیست انتی ویروست!
به نظر من nod32 رو تست کن: نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس ولی شاید ویروسش خیلی جدید باشه اخه کاسپراسکای هم خیلی عالیه شایدم اپدیت نیست انتی ویروست!
H hp_amir_mg کاربر سایت Nov 25, 2007 #5 نوشته شده توسط pandora tomorrow: به نظر من nod32 رو تست کن: نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس ولی شاید ویروسش خیلی جدید باشه اخه کاسپراسکای هم خیلی عالیه شایدم اپدیت نیست انتی ویروست! بیشتر... دوست من از من میشنوی فقط و فقط با بیت دفندرBit Defender اسکن کن.عینا همین ای-میل واسه منم اومد.ولی بیت گرفتش
نوشته شده توسط pandora tomorrow: به نظر من nod32 رو تست کن: نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس ولی شاید ویروسش خیلی جدید باشه اخه کاسپراسکای هم خیلی عالیه شایدم اپدیت نیست انتی ویروست! بیشتر... دوست من از من میشنوی فقط و فقط با بیت دفندرBit Defender اسکن کن.عینا همین ای-میل واسه منم اومد.ولی بیت گرفتش
mokhtar کاربر سایت Nov 25, 2007 #6 نوشته شده توسط hp_amir_mg: دوست من از من میشنوی فقط و فقط با بیت دفندرBit Defender اسکن کن.عینا همین ای-میل واسه منم اومد.ولی بیت گرفتش بیشتر... مرسی جیگر ولی پست قدیمی بیت تونست بشناسه
نوشته شده توسط hp_amir_mg: دوست من از من میشنوی فقط و فقط با بیت دفندرBit Defender اسکن کن.عینا همین ای-میل واسه منم اومد.ولی بیت گرفتش بیشتر... مرسی جیگر ولی پست قدیمی بیت تونست بشناسه
H hp_amir_mg کاربر سایت Nov 25, 2007 #7 نوشته شده توسط mokhtar: مرسی جیگر ولی پست قدیمی بیت تونست بشناسه بیشتر... درود بر عشق من٬بیت دفندر