درخواست lock screen و background

من اینجا بوقم؟؟؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟)x:-o)x:-o
جزو اولین نفرا بودم که درخواست دادم هنوز جواب ندادیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن!!!!!!!!~x(:!!:punish::boxing::gunner::coolgun::discussion:

من اینجا بوقم؟؟؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟)x:-o)x:-o
جزو اولین نفرا بودم که درخواست دادم هنوز جواب ندادیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن!!!!!!!!~x(:!!:punish::boxing::gunner::coolgun::discussion:

:flexion:کی زورش بیشتره ؟ :d

خسته نباشید ، یه لاک اسکرین از apocallyptica و Sylosis میخوام ، ماله سایلوسیس از لوگو یا عکس نقاشی مانند هم بود عالی میشه:دی

سلام مرسی.شرمنده داداش تم شیطان پرستی قبول نمیکنم گروه موسیقی دیگه ای خواستی در خدمتم.

ضمن اینکه سعی کنید سفارشات عامه پسندتر باشند تا بقیه ام بتونن استفاده کنند.

جای خالی تم GTA V حس میشه.ممنون میشم زحمتش رو بکشید.
با این عکسا:یکیش که از نظر خودتون بهتره رو بزارین لاک اسکرین باشه..حالت چرمی هم باشه به نظرم جالب میشه.

- - -ویرایش - - -

این والپیپر ها خیلی با کیفیت هستن و زیبا..برای لاک اسکرین فوقالعاده هستن..زحمت اینارو هم بکشید.

شیطان پرستی:| مشکل از شما نیست مشکل از جای دیگه ایه ... از ps4 و destiny و kz mercenary بساز
پ.ن یجوری میگید شیطون پرست انگار منم اینجوریم ! وارد بحث نمیشم ولی ناراحت شدم از این حرفت

جای خالی تم GTA V حس میشه.ممنون میشم زحمتش رو بکشید.
با این عکسا:یکیش که از نظر خودتون بهتره رو بزارین لاک اسکرین باشه..حالت چرمی هم باشه به نظرم جالب میشه.

- - -ویرایش - - -

این والپیپر ها خیلی با کیفیت هستن و زیبا..برای لاک اسکرین فوقالعاده هستن..زحمت اینارو هم بکشید.

.:Snake13:.
میشه زحمتش رو بکشی
چون من یکم سرم شلوغه
بعدا جبران میکنم;)
دستت درد نکنه , ممنون:x

:flexion:کی زورش بیشتره ؟ :d​

معلومه که شما;)
(همیشه سرور زورش از نوکر بشتره:d)
م
Journey
برای
PS VITA: