Fenris Wolf کاربر سایت Mar 13, 2013 #497 یک سئوال دارم! این گاید ها توشون راهنمایی پلات یا 1000 کردن اچیو بازیا رو هم میذارن ؟ مثلا اگه برا 3 باشه ( بازی مثلا ME 3 ) میگه یا نه ؟
یک سئوال دارم! این گاید ها توشون راهنمایی پلات یا 1000 کردن اچیو بازیا رو هم میذارن ؟ مثلا اگه برا 3 باشه ( بازی مثلا ME 3 ) میگه یا نه ؟
J javad talaee عضو جدید Mar 14, 2013 #498 سلام اگه براتون امکان داره راهنمایی بازی portal 2 را بزارید باتشکر
Fenola کاربر سایت Mar 15, 2013 #499 نوشته شده توسط Fenris Wolf: یک سئوال دارم! این گاید ها توشون راهنمایی پلات یا 1000 کردن اچیو بازیا رو هم میذارن ؟ مثلا اگه برا 3 باشه ( بازی مثلا ME 3 ) میگه یا نه ؟ بیشتر... به یه طریقی کمک می کنه ولی به طور مستقیم راهنمای پلات کردن نیست. اگه راهنمای پلات کردن می خوای این سایت خیلی خیلی کمک می کنه.... http://www.ps3trophies.org
نوشته شده توسط Fenris Wolf: یک سئوال دارم! این گاید ها توشون راهنمایی پلات یا 1000 کردن اچیو بازیا رو هم میذارن ؟ مثلا اگه برا 3 باشه ( بازی مثلا ME 3 ) میگه یا نه ؟ بیشتر... به یه طریقی کمک می کنه ولی به طور مستقیم راهنمای پلات کردن نیست. اگه راهنمای پلات کردن می خوای این سایت خیلی خیلی کمک می کنه.... http://www.ps3trophies.org
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Mar 15, 2013 #501 نوید اگه guide کامل و همراه با شکل و مخلفات Sly Cooper اومده ممنون میشم بزاریش مرسی
H hajamir کاربر سایت Mar 16, 2013 #502 نوشته شده توسط Navid: Tomb Raider پ.ن: متاسفانه برای بازی Ni No Kuni گایدی وجود نداشت بیشتر... سپاس برادر نوید
نوشته شده توسط Navid: Tomb Raider پ.ن: متاسفانه برای بازی Ni No Kuni گایدی وجود نداشت بیشتر... سپاس برادر نوید
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت Mar 17, 2013 #504 Sly Cooper: Thieves in Time Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3
Fenris Wolf کاربر سایت Mar 17, 2013 #505 'گاید اسلای کاملا کامله ممنون نوید جان خیلی دنبالش بودم خوبیش اینه جای ماسک ها رو هم داره
Disconnect KURWA کاربر سایت Mar 28, 2013 #506 واسه PSVita رو هم میزارید؟ اگه آره ACIII:Libration برای PSVita از IGN.
P.s.Y.c.H.o Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Apr 30, 2013 #509 سلام آقا نوید. اگر امکانش هست و همچین چیزی وجود داره، بی زحمت راهنمای بازی L.A. Noire رو می خواستم. ممنون
سلام آقا نوید. اگر امکانش هست و همچین چیزی وجود داره، بی زحمت راهنمای بازی L.A. Noire رو می خواستم. ممنون
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت May 1, 2013 #510 سلام این راهنما قبلا روی سایت و همچنین پست اول بود L.A Noire