IIXX_SHAYAN_XXII
کاربر سایت
کسی نیست به ما جواب بده؟سلام می خواستم ببینم اصلا این guide چی هست؟ اگه کسی بگه ممنون می شم
PDF GUIDE COMING SOON FOR IGN PRIME MEMBERS.portal 2 تو IGN که اومده .
لطفا بزارینش .
Infamous 2 راهنمای PDF نداره:lair, infamous2 را لطفا قرار بدهید ممنون
Guide یعنی راهنما. این فایل ها راهنمای قدم به قدم بازی ها به زبان انگلیسی (اکثراً همراه با تصویر) هستن.سلام می خواستم ببینم اصلا این guide چی هست؟ اگه کسی بگه ممنون می شم
میشه Guideـه بازیه Super street fighter IV Arcade Edition رو بزارین؟ از IGN
سلام فکر کنم هنوز نیامدهمنم درخواست بالایی رو دارم فرقی نمیکنه از GS یا IGN باشه.
میشه Guideـه بازیه Super street fighter IV Arcade Edition رو بزارین؟ از IGN
GS که چند وقته guide هاش به شدت ضعیف و به درد نخور شده که اصلاً ارزش ندارن، یعنی guide های عادی که تو اینترنت ریختن از اون بهترن. این بازی رو هم نداره.منم درخواست بالایی رو دارم فرقی نمیکنه از GS یا IGN باشه.
خیلی ممنون اگه میشه اون آرکید ادیشن ـم اومد بزاریدش ممنون.GS که چند وقته guide هاش به شدت ضعیف و به درد نخور شده که اصلاً ارزش ندارن، یعنی guide های عادی که تو اینترنت ریختن از اون بهترن. این بازی رو هم نداره.
IGN نسخه Arcade Edition رو راهنما نداره ولی Super street fighter IV رو گذاشتم:
http://www.bazicenter.com/features/ign_guides/supersf4_ignpdf.pdf
اتفاقا به خاطر علاقه ای که به این بازی دارم دیروز ظهر برای بچه ها آپلود کردم تا بتونن دانلود کنناگه امکانش هست Guide بازی Limbo رو هم بزاریدش.
ممنون
یه راهنمایی بکنم برای اینکه وقت خودتونم تلف نشه چون ما نمی رسیم همون موقع که درخواست می دین سریع pdf ها رو بزاریم. شما حتی اگر اکانت ign هم نداشته باشید می تونید برید به قسمت guide بازی و اونجا معلوم هست که بازی pdf برای دانلود داره یا نه و اگر داشته باشه لینکشو می زاره. فقط شما نمی تونید دانلودش کنید. اینطوری خودتون می تونید برید چک کنید که هست یا نه.سلام
pdf portal 2 هنوز نیومده ؟
خیلی ممنون از راهنماییتون .یه راهنمایی بکنم برای اینکه وقت خودتونم تلف نشه چون ما نمی رسیم همون موقع که درخواست می دین سریع pdf ها رو بزاریم. شما حتی اگر اکانت ign هم نداشته باشید می تونید برید به قسمت guide بازی و اونجا معلوم هست که بازی pdf برای دانلود داره یا نه و اگر داشته باشه لینکشو می زاره. فقط شما نمی تونید دانلودش کنید. اینطوری خودتون می تونید برید چک کنید که هست یا نه.
Portal 2 نیومده هنوز.