درخواست GameWallpapers

ماشالا تالار! میگم اینقده صاحب داره اینجا یه وقت دعوا نشه، همه ی تاپیکای تالار رو که خود بچه ها میچرخونن ، یه اینجا مونده به اینم نمیرسین؟

ما اینجا وظیفه نداریم برای شما دنبال والپیپر بگردیم اگر بازی که والپیپرش رو میخواید تو www.gamewallpapers.com هستش ادرس صفحه اش رو بدید تا براتون اون عکس ها اپلود بشه در غیر این صورت این بازی تا الان والپیپر رسمی نداشتند

در ضمن شما خیلی بد برخورد میکنید انگار از ما طلب دارید و ما بدهکار شماییم اگه شما پول دادید عضو پرمیوم سایت شدید ما دوبرابر حق عضویت شما رو برای خرید اکانت میدیم تا درسریع ترین زمان ممکن بهترین والپیپر ها در اختیارتون قرار بگیره اونوقت جالبه که اخرشم بدهکار دوستان میشیم

دوست عزیز من اگه والپیپری از این بازی داشتم شک نکنید که میذاشتم وظیفه ی ما اینجا اینه که هرطور میتونیم به دوستان کمک کنیم ولی دفعه قبلم گفتم نمیتونم براتون معجزه کنم

ما اینجا وظیفه نداریم برای شما دنبال والپیپر بگردیم اگر بازی که والپیپرش رو میخواید تو www.gamewallpapers.com هستش ادرس صفحه اش رو بدید تا براتون اون عکس ها اپلود بشه در غیر این صورت این بازی تا الان والپیپر رسمی نداشتند

در ضمن شما خیلی بد برخورد میکنید انگار از ما طلب دارید و ما بدهکار شماییم اگه شما پول دادید عضو پرمیوم سایت شدید ما دوبرابر حق عضویت شما رو برای خرید اکانت میدیم تا درسریع ترین زمان ممکن بهترین والپیپر ها در اختیارتون قرار بگیره اونوقت جالبه که اخرشم بدهکار دوستان میشیم

دوست عزیز من اگه والپیپری از این بازی داشتم شک نکنید که میذاشتم وظیفه ی ما اینجا اینه که هرطور میتونیم به دوستان کمک کنیم ولی دفعه قبلم گفتم نمیتونم براتون معجزه کنم

باز مثل دفعه ی قبل شد! من گفتم دنبال والپیپر بگردین؟ خوب وقتی نیست چرا نمیگین؟!
نه عزیز من طلبی از شما ندارم، تازه شما کارتونو خوب انجام میدین، بقیه ی تاپیکا رو ببینین که چه وضعی دارن! همین تاپیک موزیک رو ببینین که کی داره به جای مسئولش رسیدگی میکنه!
خوشبختانه همین فردا از پرمیوم خارج میشم، لااقل مجبور نیستم درخواستای بی جواب بچه ها رو ببینم که خودم براشون دنبال لینک بگردم

دوستان به خاطر مشکلی که برای اکانت GW من به وجود اومده نتونستم چند روزی عکس های گالری رو اپدیت کنم و دنبال کار های اکانت هستم تا هر چه سریعتر بتونم دوباره عکس ها رو اپ کنم

اکانت gamewallpapers تهیه شده و دوستان می تونن تصاویر خودشونو درخواست بدن.

سلام اشكان جان.من يك پيشنهاد دارم كه قبلا يه يكي از بچه هاي گالري هم گفتم(يادم نيست الان كي بود).اونم اينه كه به جاي سايز 1900*1200 در گالري حداقل از اين به بعد سايز 2560*1600 رو بذارين كه همون استاندارد با كيفيت بالاتر و به روز تري هستش.البته نميدونم چقدر امكان اين كار رو داريد.با تشكر.

دوستان به خاطر اینکه چند هفته ای رو برای گرفتن اکانت از دست دادیم به خاطر همین گالری از عکس های به روز کمی عقب تر هستش ولی سعی میکنیم هرچه زودتر عکس ها رو به روز کنیم

سلام اشكان جان.من يك پيشنهاد دارم كه قبلا يه يكي از بچه هاي گالري هم گفتم(يادم نيست الان كي بود).اونم اينه كه به جاي سايز 1900*1200 در گالري حداقل از اين به بعد سايز 2560*1600 رو بذارين كه همون استاندارد با كيفيت بالاتر و به روز تري هستش.البته نميدونم چقدر امكان اين كار رو داريد.با تشكر.

منم چند وقت پیش که هادی اینجا بود در این موردش باهاش صحبت کردم مشکلی واسه ما برای اپلود نیست ولی حجمه اپلودر بازیسنتر در طولانی مدت جوابگوی این حجم از والپیپر نخواهد بود بازم با ادمین ها صحبت میکنم اگه شرایطش بود سایز ها رو هم تغییر میدیم یا اضافه میکنیم

دوستان به خاطر اینکه چند هفته ای رو برای گرفتن اکانت از دست دادیم به خاطر همین گالری از عکس های به روز کمی عقب تر هستش ولی سعی میکنیم هرچه زودتر عکس ها رو به روز کنیم

منم چند وقت پیش که هادی اینجا بود در این موردش باهاش صحبت کردم مشکلی واسه ما برای اپلود نیست ولی حجمه اپلودر بازیسنتر در طولانی مدت جوابگوی این حجم از والپیپر نخواهد بود بازم با ادمین ها صحبت میکنم اگه شرایطش بود سایز ها رو هم تغییر میدیم یا اضافه میکنیم

درود.

فكر كنم ايندوتا سايز در هر والپيپر حدود 200~500 كيلوبايت فرق حجم داشته باشن.در 1000 تا ميشه 200~500 مگابايت.الان سايت هاي مشابه همون استاندارد رو ميذارن.حالا نميدونم امكانش هست يا نه ولي اگه بشه خيلي خوب ميشه.

با تشكر.

دوستان گالری بروز رسانی کامل شد . در مورد سایز تصاویر هم فکر میکنم نیاز اکثر کاربران با فرمت فعلی و سایز 1920x1200 برطرف شه . بررسی میکنیم اگه واقعا شدنی باشه و یا کاربرای بیشتری مایل به گرفتن سایز های بالاتر باشن حتما انجامش میدیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or