درخواست کوجیما از Platinum Games !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درخواست کوجیما از Platinum Games ! آپدیت شد

Metal-Gear-Rising-Revengeance-Raiden.jpg

درود .... خلاصه میگم چون خلاصه هست
Metal Gear Rising: Revengeanceدر حال حاضر 60 فریم در ثانیه ، نه 30 فریم .... این درخواست کوجیما از استودیوی مطرح Platinum Games بوده.
هنگامی که Platinum Games به تیم Metal Gear Rising: Revengeance پیوست داستان بازی تنها عنصری نبود که میبایست تغییر کند .با توجه به tweet کوجیما بازی در حال با 60 فریم در ثانیه اجرا میشود با اینکه Rising قبلا بروی 30 فریم در ثاینه قفل شده بود . کوجیما همچنین توضیح داد که او خواسته Platinum Games که حرکات رایدن 60 فریم در ثانیه با کنترل و نگاهی خوب همراه باشه و .....
He said that the old Rising “was very Metal Gear” and featured complex controls
Kojima also acknowledged that the title’s colors/tone are no longer like Metal Gear

منبع :
http://gamingeverything.com/12843/metal-gear-rising-revengeance-is-now-60-fps-not-30-kojimas-requests-to-platinum-games/

آپدیت :
هیدكی كامیا از عناصر اصلی PG اعلام کرده نقشی در این بازی ندارد .

آخرین ویرایش:
حالا نمیشه گفت این بازی رو 60 فریم بهتر جواب میده یا تو 30!!
بیخیال رفیق! HnS هرچقدر Frame Rate بیشتری داشته باشه بهتر جواب میده...
این یه چیزه خیلی خیلی پیش پا افتادست! مطمئن باش که کوجیما هدفی داشته از علنی مطرح کردن همچین حرفی... ینی من میگم شاید میخواسته شوخی کنه با PG!!!
به شخصه وقتی این خبرو خوندم روده بر شدم از خنده!!!! =)) =)) =))
راستی شینجی از PG جدا شد ؟!؟!؟!؟
آره دوست عزیز...
اتفاقا یه چند ماه پیش (تو تابستون) یه سری عکس از طراحی اولیه یه بازی از کمپانیشون اوومد بیرون که موجوداتی زامبی شکل بودن (هنر اصلی استاد شینجی میکامی >:))
خیلی امیدوار بودم تو این VGA چیزی بگن که نگفتن :(

بیخیال رفیق! HnS هرچقدر Frame Rate بیشتری داشته باشه بهتر جواب میده...
این یه چیزه خیلی خیلی پیش پا افتادست! مطمئن باش که کوجیما هدفی داشته از علنی مطرح کردن همچین حرفی... ینی من میگم شاید میخواسته شوخی کنه با PG!!!
به شخصه وقتی این خبرو خوندم روده بر شدم از خنده!!!! =)) =)) =))

آره دوست عزیز...
اتفاقا یه چند ماه پیش (تو تابستون) یه سری عکس از طراحی اولیه یه بازی از کمپانیشون اوومد بیرون که موجوداتی زامبی شکل بودن (هنر اصلی استاد شینجی میکامی >:))
خیلی امیدوار بودم تو این VGA چیزی بگن که نگفتن :(
آره ..البته از اون موقع به بعد خبری از شینجی نشد من نمیدونم این همه مدت چه غلطی میکنه

آره ..البته از اون موقع به بعد خبری از شینجی نشد من نمیدونم این همه مدت چه غلطی میکنه
بابا چه غلطی میکنه چیه؟ مثلاً استاده‌ها یکم نرم تر باهاش برخورد کنید... .
ایشون در حال حاضر در استودیوی Grasshopper که متعلق به EA هست روی یک عنوان عجیب و غریب کار می‌کنند. تا حالا اطلاعات زیادی هم ازش منتشر نشده، ولی فکر کنم سبک بازیش Survival Horror باشه.

نمیدونم منظور استاد از این درخواست دقیقاً چی بوده، ولی خوب استودیوی Platinum Games یکم تو این زمینه مشکل داره!
دقیقاً یادمه نسخه‌های PS3 دو بازی Bayonetta (خیلی زیاد) و Vanquish (کمتر) مشکل افت فریم داشتند، حتی این افت فریم تو نسخه‌های 360 بازی‌ها هم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or