درخواست کمک - PSP های Brick شده

کمک هرچه سریعتر

اولا که شرمنده که پست جدید میدم
دوما
من یه پی اس پی Brick شده دارم
کسی هست که درستش کنه؟
هزینش چقدره

خواهشا سریع چون پی اس پی خودم نیست گند زدم تو پی اس پی یکی!!!

اولا که شرمنده که پست جدید میدم
دوما
من یه پی اس پی Brick شده دارم
کسی هست که درستش کنه؟
هزینش چقدره

خواهشا سریع چون پی اس پی خودم نیست گند زدم تو پی اس پی یکی!!!
تنها كاري كه ميتوني بكني خريد مادر برد هست.

مود چيپ كه گمون نكنم بتوني توي ايران پيدا كني.

در مورد مادربرد هم راستش چند وقت پيش توي ايران پيدا ميشد. اما الان اصلا خبر ندارم. قيمتش هم حدود 80 بايد باشه.

عجب بريك عجيبي

سلام دوستان
Psp يكي از دوستام به طور عجيب بريك شده:-"
چوري كه تو ريكاوري ميره ولي وقتي ميزني به Usb چند ثانيه بعد خاموش ميشه:):(
ممنون از...

سلام دوستان
Psp يكي از دوستام به طور عجيب بريك شده:-"
چوري كه تو ريكاوري ميره ولي وقتي ميزني به Usb چند ثانيه بعد خاموش ميشه:):(
ممنون از...

يك كاري كنه ببين مي تونه FLASH0 و FLASH1 را اكتيو كنه ؟ اگر بشه ميشه فايل هاي اون ها را و عوض كرد ولي نمي دونم ميشه ولي ريسكه .....من مي گم نكنه بهتره ولي شايد راهي ديگر نباشه

يك كاري كنه ببين مي تونه FLASH0 و FLASH1 را اكتيو كنه ؟ اگر بشه ميشه فايل هاي اون ها را و عوض كرد ولي نمي دونم ميشه ولي ريسكه .....من مي گم نكنه بهتره ولي شايد راهي ديگر نباشه

نه:)
وقتي ميزني USB چند ثانيه بعد خاموش ميشه:laughing:
PSP شده شبيه يه پاره آجر:)

یک روش میگم انجام بده 100% جواب میده
رم وصل کن به رم ریدر و بعدش برنامه برای downgrade ورژن oe به 1.5 دانلود کن و بریز داخل رم و بعدش رم وصل کن به psp و بعدش به ریکاوری برو و گزینه سوم run program at انتخاب کن و صفحه بعد که اومد x بزن و بعدش ورژن دستگاه 1.5 میشه و میتونی دوبازی oe یا m33 نصب کنی و دوباره باهاش بازی کنی و لذت زندگی رو ببری :biggrin1:

یک روش میگم انجام بده 100% جواب میده
رم وصل کن به رم ریدر و بعدش برنامه برای downgrade ورژن oe به 1.5 دانلود کن و بریز داخل رم و بعدش رم وصل کن به psp و بعدش به ریکاوری برو و گزینه سوم run program at انتخاب کن و صفحه بعد که اومد x بزن و بعدش ورژن دستگاه 1.5 میشه و میتونی دوبازی oe یا m33 نصب کنی و دوباره باهاش بازی کنی و لذت زندگی رو ببری :biggrin1:

جون من عملي هست:love::love::love::love::love::love::love:
شما امتحان كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا لينك همون برنامه رو بهم ميدي؟؟
ممنون جيگر:love::love::love::love::love::love::love::love:

دوستان تنها راه برای درست کردن psp های بریک شده تعویض مادربرد یا نصب مدچیپ هست !
frimware کنسول داخل bios قرار داره و وقتی کنسول بریک میشه bios خالی میشه و اگر کسانی که psp بریک شده داشته باشن کنسول روشن میشه اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشه ! این بخاطر همین هست که داخل bios هیچ اطلاعاتی برای نمایش وجود نداره !

هیچ راحی برای پر کردن دوباره bios و ریختن frimware وجود نداره به جز مدچیپ
کار مدچیپ همین هست بر روی برد نصب میشه و یک ورودی usb دیگه به کنسول وصل میشه که امکان نصب دوباره frimwar رو بر روی bios میده که کسی هم داخل ایران نمیتونه این مدچیپ بر روی کنسول نصب کنه چون کار واقعا سختی هست !

امیدوارم دوستان کامل مفهوم بریک شدن کنسول و متوجه شده باشن و خودشون در مورد فروشگاه هایی که همچین حرف هایی میزنن قضاوت کنن !

مفهومش رو خودم ميدونستم ولی
ممکنه بشه bios رو با پروگرمر پر کرد
وقتی داخل bios هیچ frimware نیست که بتونه کابل usb بشناسه چجوری با پروگرم پر کرد ( غیر ممکن هست )
مد چیپ هم وقتی نصب میکنی روی برد یک کابل usb دیگه به کنسول وصل میشه که frimware داخل bios دوباره با استفاده از ورودی 2 کابال usb میتونی bios پر بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or