درخواست کمک - PSP های Brick شده

بچه ها من پی اس پیم حدود 2 هفته پیش بریک شد از هفته ی پیش دوشنبه دادمش امروز قرار بود مادربوردشو عوض کنن امروز میرم بگیرمش با 70 هزار تومن کل مادربورد را عوض کردم

بچه ها من پی اس پیم حدود 2 هفته پیش بریک شد از هفته ی پیش دوشنبه دادمش امروز قرار بود مادربوردشو عوض کنن امروز میرم بگیرمش با 70 هزار تومن کل مادربورد را عوض کردم
تو ايران دادي عوض كردن يا تو هند؟

تو ايران هم مثل اينكه چند وقتي هست يه جاهايي مادر برد رو عوض ميكنن. البته من اطلاع زياد دقيقي ندارم.

تو ايران هم مثل اينكه چند وقتي هست يه جاهايي مادر برد رو عوض ميكنن. البته من اطلاع زياد دقيقي ندارم.

من از یکی از دوستام شنیدم که مادر بردشو عوض کرد تو همین تهران
انگار تازگیا دارن تو ایران مادر برد میفروشن

مهدی جان پس فکر میکنی این تعمیرات یعنی چی خوب من مادر برد هم تعویض میکنم دیگه :p:p

کلا کامل لوازم PSP موجوده

مهدی جان پس فکر میکنی این تعمیرات یعنی چی خوب من مادر برد هم تعویض میکنم دیگه :p:p

کلا کامل لوازم PSP موجوده
آقا جان لطفا كامل توضيح بده
ما چه طوري ميتونيم با شما ملاقات داشتم باشيم و تا psp مون رو درست كني .
چه كاري براي شهرستاني ها ميتوني بكني؟
ممنون

آقا جان لطفا كامل توضيح بده
ما چه طوري ميتونيم با شما ملاقات داشتم باشيم و تا psp مون رو درست كني .
چه كاري براي شهرستاني ها ميتوني بكني؟
ممنون
باید بگم که شما اگر شهرستان هستید مشکل دستگاتون رو به من میگید من قیمت رو به شما میگم و اگرخواستید برای من ارسال میکنید و من بعد از تعمیرات ان را برای شما میفرستم
شما هم در این زمان مبلغ رو به حساب کشاورزی یا سامان میریزید.
و بعد از 2 یا 3 روز دستگاه رو سالم تحویل میگیرید.
برای خیلی ها تعمیرات انجام شده .

دوستان خبره خوب کسی از دوستان داره میره چین شابلون IC NAND flash رو میاره که همه دستگاه هایه brick شده با هزینه زیره 40 تومان حل میشه .منتظر باشد :)

اقا ان پی اس پی ما حدود دو هفته پیش یارو بود اخرشم گفت که مادربوردش عوض نمیشه بجاش مال من را 80 تومن خرید 120 تومن دیگه هم گرفت یک پی اس پی + 1 سال گارانتی بهم داد

سلام دستان من چندتا سوال مهم از دوستان تعمیرکار پی اسپ ی دارم
1.ایا مادر بورد پی اس پی جدا هست
2.قیمت این مادر بوردها چنده
3.ایا کسانی در بازار تهران هستند که پی اس پی های بریک شده رو بخره
4.ادرسشنو می خوام
5.قیمت مانیتور پی اس پی چنده
6.ایا این مادربوردها قابل تعمیر هستند
:cheesygri

سلام یه سوال از groos داشتم ... دستگاه رو مدچیپ نصب میکنی و یه توضیح کوچیک در مورد تعمیر دستگاه اگر امکان داره بگه ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or