درخواست کمک در مورد بازی های آنلاین.

• Thread starter Thread starter eden
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به دوستان عزیز.
اجازه بدهید اولین سوال و مشکل را من مطرح بکنم.

من هم اکنون در آمریکا زندگی می کنم. یک بازی کپی Battle Field 2142 از ایران خریده بودم.
حال سوال من این است که اگر این بازی را به صورت آن لاین بازی کنم مشکلی پیش خواهد آمد؟
آیا EA یا هر کس دیگری متوجه خواهد شد که بازی من کپی است؟
اگر هم بفهمند چه بلایی سرم خواهند آورد؟
میتوانند جریمه ام کنند یا ....

با تشکر از توجهتان.:rose:

با سلام به دوستان عزیز.
اجازه بدهید اولین سوال و مشکل را من مطرح بکنم.

من هم اکنون در آمریکا زندگی می کنم. یک بازی کپی Battle Field 2142 از ایران خریده بودم.
حال سوال من این است که اگر این بازی را به صورت آن لاین بازی کنم مشکلی پیش خواهد آمد؟
آیا EA یا هر کس دیگری متوجه خواهد شد که بازی من کپی است؟
اگر هم بفهمند چه بلایی سرم خواهند آورد؟
میتوانند جریمه ام کنند یا ....

با تشکر از توجهتان.:rose:

ما اینجا داریم خودمونو خفه میکنیم که دوتا بازی اوریجینال بگیریم بشینیم باخیال راحت بازی کنیم، شما ازونجا میای اینجا گیم کپی میخری؟...

من نمیدونم واقعاً چی میشه که من انجا گیر کردم؟!...

ما اینجا داریم خودمونو خفه میکنیم که دوتا بازی اوریجینال بگیریم بشینیم باخیال راحت بازی کنیم، شما ازونجا میای اینجا گیم کپی میخری؟...
.

البته من فقط یک راهنمایی خواستم و نه نصیحت و نظر.

من نمیدونم واقعاً چی میشه که من انجا گیر کردم؟!...
در این صورت نیازی به پاسخ دادن نبود.

دوست عزیز تو تو امریکا هستی از ما سوال می کنی اگه من تو امریکا بودم همه این مسائل را برای هم وطنام روشن می کردم شاید هم سنتون کم خلاصه اورجینال بازی کردن هم بجز پول داشتن باید خارج از ایران باشی شما دقیقا می خواهی کار کنی که ما همه دوست داریم تو امریکا باشیم ؤ اورجینال بازی دکنیم

دوست عزیز تو تو امریکا هستی از ما سوال می کنی اگه من تو امریکا بودم همه این مسائل را برای هم وطنام روشن می کردم شاید هم سنتون کم خلاصه اورجینال بازی کردن هم بجز پول داشتن باید خارج از ایران باشی شما دقیقا می خواهی کار کنی که ما همه دوست داریم تو امریکا باشیم ؤ اورجینال بازی دکنیم
مطمئنم طی این 9 سال ایشون پول برای خرید بازی اورجینال رو تهیه کردن!
نمیدونم شما کجاها رو میگردین و این تاپیک ها رو بالا میارین؟؟؟؟

• Like
Reactions: Deadmau5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or