درخواست کمک در مورد اکانت Gold

Mr.Kennedy

کاربر سایت
سلام دوستان.
والا من هرچی توی تاپیک های دیگه سوالمو پرسیدم جواب نگرفتم. حالا با اجازه ی مدیریت این تاپیکو می زنم.
مدیریت محترم لطفا این تاپیکو قفل نکنید.

من دیروز LT3 رو ریختم و به LIVE وصل شدم. بعد رفتم داشبورد رو آپدیت کردم. بعد اومدم توی Join XBOX LIVE و مراحلش رو طی کردم تا برام یه اکانت ساخت ولی اصلا از من گیمرتگ و نوع عضویت رو نپرسید و بعد از ساخته شدن اکانت مستقیم رفت توی داشبورد. خودش برام یه گیمر تگ انتخاب کرد به اسم : Akin Eve 101
خودم رفتم و گیمرتگ رو تغییر دادم ( اینم بگم که اولین باری بود که به لایو وصل شدم و می خواستم از سه ماه رایگان استفاده کنم.)
ولی حالا که میرم توی memeber ship نوشته free.

اومدم و یه پروفایل دیگه درست کردم و دوباره جوین ایکس باکس لایو رو زدم و مراحلش رو طی کردم و اینبار CHOOSE MEMBERSHIP رو داد و می تونستم اون پروفایل رو گلد کنم ولی نکردم و می خوام با پرو فایل اصلی خودم باشه.

حالا هیچ راهی نیست که من پروفایل خودم رو به گلد تبدیل کنم؟؟؟؟؟
نمیشه اکانت لایو رو حذف کرد و از اول ساخت؟؟؟
یا یه پروفایل دیگه درست کنم و سیو ها و اچیومنت ها رو به اون منتقل کنم. ( این کار رو انجام دادم و لی وقتی آیتمی رو از روی MEMORY UNIT کپی می کنم یه پیغام میده و نمیشه؟

دوستان عزیز تو رو خدا یه کاری کنید یه راهی به من بدید.

هیچ راهی نیست که اکانتم رو حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه مثل قدیم نمیشه راحت از سه ماه گلد استفاده کرد برای گرفتن این 3 ماه گلد یه کار هایی رو انجام بدی که لان من یادم نمیاد.کلا بی خیال اون 3 ماه شو چون هر ماه باید یک اکانت جدید بسازی و دوباره از اول شروع کنی.

دیگه مثل قدیم نمیشه راحت از سه ماه گلد استفاده کرد برای گرفتن این 3 ماه گلد یه کار هایی رو انجام بدی که لان من یادم نمیاد.کلا بی خیال اون 3 ماه شو چون هر ماه باید یک اکانت جدید بسازی و دوباره از اول شروع کنی.
آقا تو رو خدا این حرفو نزن من این مدت اینقدر پول خرج کردم دیگه روم نمیشه تو چشم بابام نگاه کنم...

سلام همشهری عزیز!
ببین احتمالا وقت ساختن اکانت یادت رفته گزینه گلد رو بزنی یا اینکه یه اشتباهی شده وگرنه به همه حداقل 1 ماه اول گلد رو میده دیگه! ولی من فقط یک ماه ازش گلد رایگان گرفتم و برای دفعه های بعدی خودم کارت گلد خریدم الان تقریبا 1 سالی هست توی لایو عضوم و خودم کارت گلد میخرم...دیگه نمیشه کاریش کرد با همون بروفایل گلدت باید بازی کنی دیگه....بعدش برای بازی انلاین کردن اون سیو هات زیاد نیاز نیست چون تو بیشتر مولتی میری و توی مولتی هم سیو بازی ها ارزشی نداره و تغییری ایجاد نمیکنه...اگه سوال دیگه ای هم بود در خدمتتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or