درخواست کمک برای بازی Scratches

• Thread starter Thread starter djwolf
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

djwolf

کاربر سایت
درخواست کمک برای بازی Scratches

من تو بازی Scratches گیر کردم
کل خونه رو زیر ورو کردم یک سری وسایل هم پیدا کردم ولی نمی دونم باید چی کار کنم
لطفا کمک کنید

سلام.
خوب شما بگو تا حالا چیکارا کردی و چه وسایلی پیدا کردی من تا اونجا که یادم باشه و حافظم یاری کنه راهنماییت میکنم.
من الان نمیدونم شما چیکارا تاحالا کردی و به کجاها سر زدی که راهنماییت کنم . این بازیش قدم به قدم هست و تا یه کار خاص انجام ندی نمیتونی کار بعدی رو جلو جلو انجام بدی !

سلام.
خوب شما بگو تا حالا چیکارا کردی و چه وسایلی پیدا کردی من تا اونجا که یادم باشه و حافظم یاری کنه راهنماییت میکنم.
من الان نمیدونم شما چیکارا تاحالا کردی و به کجاها سر زدی که راهنماییت کنم . این بازیش قدم به قدم هست و تا یه کار خاص انجام ندی نمیتونی کار بعدی رو جلو جلو انجام بدی !

باتشکر از شما
من پس از وارد شدن به خونه تموم اتاقایی که باز بود گشتم .
وسایلی نظیر چاقو،حوله،کبریت،سوزن،مداد ،خودنویس،دسته چراغ و چراغ نفتی پیدا کردم
یک گاو صندوغ هم پشت قاب عکس پیدا کردم. چند بار هم به jerryزنگ زدم که یک بار بهم گفت یک نفر برای تعمیر روشنایی میاد.بلافاصله رفتم سمت در که یک نامه تو صندوق بود که فکر کنم طرف اومده بود و دیده بود نیستم رفته بود. راستی چمدونم رو هم قبلا گذاشته بودم تو اتاقم و درشو هم باز کردم و ماشین تایپ رو هم گذاشتم رو میزو یک سری وسایل هم از توش برداشتم
دیگه نمی دونم چی کار کنم این اولین بازیی هست که توش گیر کردم خودم فکر می کنم شاید باید بزارم شب بشه تا برم بخوابم ولی ساعت خیلی دیر میگذره
باز هم از شما ممنونم

باتشکر از شما
من پس از وارد شدن به خونه تموم اتاقایی که باز بود گشتم .
وسایلی نظیر چاقو،حوله،کبریت،سوزن،مداد ،خودنویس،دسته چراغ و چراغ نفتی پیدا کردم
یک گاو صندوغ هم پشت قاب عکس پیدا کردم. چند بار هم به jerryزنگ زدم که یک بار بهم گفت یک نفر برای تعمیر روشنایی میاد.بلافاصله رفتم سمت در که یک نامه تو صندوق بود که فکر کنم طرف اومده بود و دیده بود نیستم رفته بود. راستی چمدونم رو هم قبلا گذاشته بودم تو اتاقم و درشو هم باز کردم و ماشین تایپ رو هم گذاشتم رو میزو یک سری وسایل هم از توش برداشتم
دیگه نمی دونم چی کار کنم این اولین بازیی هست که توش گیر کردم خودم فکر می کنم شاید باید بزارم شب بشه تا برم بخوابم ولی ساعت خیلی دیر میگذره
باز هم از شما ممنونم
ببینم تو رفتی تو زیر زمین ؟؟ فکر نکنم .
شما باید دنبال کلید زیرزمین بگردی. اگه درست یادم باشه تو اون اتاق که تو کشوهاش دوربین عکاسی هست روی میز یه عکس میبینی که از آشپرخونه هست و اونجا تو عکس یه کلید از آویز آویزونه. اگه بری تو آشپرخونه میبینی به اون آویز کلیدی نیست !
اگه به عکس دقت کنی میبینی که زیر اون کلیده یه گلدون کوچیک هست که روش خطوط راه راه داره. کلید تو اونه. البته این گلدون دیگه الان تو آشپزخونه نیست.
تو همون طبقه اول یه جا هست که میتونی پرده های پنجره رو بزنی کنار. زیر پاتو نگاه کن . همون گلدونه هست که تو آشپرخونه بود. یه کلید توشه اونو بردار.
این بازیش همون طور که گفتم طوری هست که کاملا بر اساس منطق پیش میره . در این مورد که گفتم خوب تا شما اون عکس رو نبینی متوجه اون کلید و اون گلدون نمیشی یعنی در حقیقت کاراکتر اصلی بازی متوجه نمیشه. در نتیجه اگه قبل از دیدن این عکس بیای اون گلدون رو چک کنی اون گلدون رو چک نمیکنه. باید پرده رو هم بزنی کنار تا نور بیاد تو تا بتونی کلید رو ببینی و برداری.
راه حل معماهای بازی هم دقیقا اینه که خودتو بزاری جای کاراکتر بازی. تو این شرایط و با این امکانات منطقی طریق راهی که به ذهنت میرسه چیه ؟
معمولا اون جواب حل معماهاست. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or