درخواست همکاری در مجله IGM

Rambayo

کاربر سایت
با سلام
این مجله به تازگی شروع به کار کرده بنابراین اگر خواستار عضویت در گروه تحریره این مجله هستید لطفا در وبلاگ مربوطه نظر دهید

آدرس : http://igmm.mihanblog.com

هدف ما نوشتن یک مجله کم حجم و مناسب و متناسب با مایحتاج تمامی علاقه مندان به بازی میباشد
و تنها شرایط عضویت در این مجله علاقه شما عزیزان میباشد
هیچ گونه سخت گیری و مقرراتی شما را تحت فشار قرار نمی دهد بنابراین اگر از علاقه مندان به گیم و بازی هستید برای یک بار هم که شده با ما همکاری کنید و مجله مورد علاقه خودتان را بسازید
گروه تحریره :
تهیه کنندگان :
تهیه کننده پیش نمایش ها (reviews)
تهیه کننده اخبار و نقد ها (previews)
تهیه کنندگان راهنمای بازی ها - تریلر ها و ترینر ها

مترجم ها :
مترجم پیش نمایش ها
مترجم اخبار و نقد ها
مترجم راهنمای بازی ها - بررسی ها و مقایسه ها

نویسندگان :
نویسنده پیش نمایش های ترجمه شده
نویسنده اخبار ها و نقد ها
نویسنده راهنمای بازی ها - بررسی ها و مقایسه ها

تمامی امور گرافیکی و طراحی و جمع بندی بر عهده ی بنده می باشد

منابعی که باید مورد استفاده قرار بگیرند :
www.vg247.com
www.gamespot.com
www.ign.com
www.gamepro.com
www.videogamer.com
و ...

توجه : این مجله فعلا به صورت الکترونیکی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد اما در ضورت همکاری شما عزیزان در ساخت مجله خودتان این مجله در نشریات معتبر کشور پخش خواهد شد و شما قادر به خرید آنها هستید

برای اطلاعات بیشتر می توانید با ایدی بنده ارتباط برقرار کنید :
IGMM@ROCKETMAIL.COM

با تشکر از همکاری شما

[CENTER
6harzvdma3drizwehtwb.jpg

9epgxmsni5s7fiwugq.jpg
[/CENTER]

من قصد همکاری ندارم، ولی چند تا انتقاد:
1) سعی کنید انقدر از متن انگلیسی روی جلد مجله استفاده نکنید. هر چی نباشه دارین برای مخاطبای پارسی مجله رو تهیه می‌کنید. اگر هم خیلی به انگلیسی نویسی علاقه مندید، حداقل زبان خودتون رو تقویت کنید! :|
2) اسم مجله IGM هست که به قول خودتون مخفف International Game News هست. اسم مجله داره اینو میگه که مجله فقط مربوط به اخبار بازی ها هست، در حالی که شما میگی قصد داری مطالب گوناگونی رو توش قرار بدی!
3) سعی کن از یک گرافیست برای طراحی استفاده کنید، دو نمونه کار چنگی به دل نمیزنه.
4) قضیه اون بار کد ها هم نمیدونم چیه! مثلا زدین که مجله باکلاس بشه؟! :D

در هر صورت امیدوارم هر کاری که میکنید و هر روشی که در پیش میگیرین، توش موفق باشید. ;)

ممنون از این که اینقدر خودمونی انتقاد کردین
1) بله حق با شماست اما من منظورم طراحیشه نه متون انگلیسی چون فونت فارسی نداشتم انگلیسی نوشتم حالا شما فارسی فرض کنین
2) مطالب مختلف پیرامون بازی ها نه آشپزیو و ... :d
3) شما مجله های دیگرو ملاحضه کنید همشون ساده هستن کلا طراحی هر چه ساده تر باشه ارزش بیشتری داره برخلاف اینکه ما فکر می کنیم باید شلوغ و پر افکت باشه
در ضمن من یه بار یکی از این نمونه کارا رو به یکی نشون دادم فکر کرد واقعا یه مجله خارجیه و همین برام کافیه که بدونم خریداران با نگاه اول ذهنشون به طرفش بره
4) خوب دوست عزیز این بار کد باید روش باشه چون نمونه کاره یه مجلست
و اصلا هدف من با کلاس شدن و ... نیست

امیدوارم که در بین دوستانتون بتونید همکارایی واسه ما پیدا کنید

با تشکر

دوست عزیز امیدوارم موفق بشی ولی منم با EA Game موافقم.

من خودم چندین ساله طراحی گرافیک می کنم و گرافیستم. رک بگم طراحی جلد که به عنوان نمونه کار گذاشتید اصلاً و ابداً قشنگ نیست. اینجوری مخاطب جذب نمی کنید. بار کد هم اضافیه چون کاملاً معلومه Fake هست.

متن هم چه انگلیسی چه فارسی زیاد روی جلد گذاشتید.

یک چیزی که الان هم به چشم خورد. کنار IGM زدید International Game News اون نوشته کناری در اصول طراحی گرافیکی قاعدتاً باید عبارتی باشه که مخفف شده. اونجوری میشه IGN نه IGM. این IGM هم بهتره بگید International Gaming Magazine نه International Game Magazine

و نمی دونم به خاطر محدودیت حروف بوده یا نه. اگر نبود که شما زدید IGMM در آدرس وبلاگ و ایمیل. اونجوری مخفف International Game Magazine Magazine میشه؟!

اینا تنها نکاتی بود که جهت بهبود کیفیت کارتون به ذهنم اومد. قصد جسارت نداشتم.

امیدوارم موفق باشید @};-

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or