درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
سلام
من 480 تومن دارم و خودم میخوام یک Samsung S8500 wave بگیرم. میشه یک مقدار راهنمایی کنید این گوشی کارایشش چطوره خوبه ؟ ارزشش رو داره؟
در آخر هم ازتون خیلی ممنون میشم بگید از کجا میشه بازیهای این گوشی رو دانلود کرد. سایت smasungapps کار نمیکنه اون برنامه ی Kies روی کامپیوتر نصب نمیشه و خطای Network error رو میده.
طراحی ظاهری: ممکنه به نظر بعضی ها جذاب نباشه که کاملا سلیقه ای هست ولی کیفیت ساختش عالیه که این دیگه ربطی به سلیقه نداره
سیستم عامل: بادا سیستم عامل نوپایی هست و آیندش تا حدودی مبهمه ولی ساسونگ وعده های زیادی در مورد پشتیبانی از سیستم عامل خودش داده که قابل اعتناست. به هر حال این گوشی بدون حمایت و Out of box از پس کارایی بر میاد که اکثر گوشیها توش موندن.
smasungapps و Kies هم نمیدونم شما چه طور میگی کار نمیکنه، با امتحان کردن روی یه سیستم که نمیشه نظر کلی داد. تا حالا کسی مشکل عمده ای با این موضوع نداشته و ممکنه اولش یه خورده اذیت کنه.
ممنون که جواب دادین من با این ویو خیلی حال کردم
فقط این ویو توی جعبش کیف و رم هم داره با گارانتی پارس مایکروتل میخوام بگیرم
کیفیت هدستش خوب هست چون دیگه نمیخوام پول هدست بدم خیلی برام مهمه
با تشکر
خواهش میکنم
من هدست جت رو تست کردم که خیلی عالیه و هدست ویو هم فکر میکنم اگر از اون بهتر نباشه بدتر هم نیست و این هم نظر Phonearena
Sound quality through the boxed earphones is just brilliant
کیف حتما باید داخل جعبه باشه ولی مموری نیست، البته باید 1 گیگ باشه که حتی اگر هم بود دردی رو دوا نمیکرد.

سلام اساتید من w910 دارم میخوام ابدیتش کنم به خاطر یه سری مشکلاتش الان از سایت سونی اریکسون اون برنامه 36مگی رو دانلود کردم دیگه باید چه کنم؟
فقط در سطح مبتدی بگید چون تو گوگل سرچکردم هیچی از حرفای اونا نفهمیدم:d

دوست عزیز b3210 رو بیخیال شو!snap گوشی خوبی هست!اما ایم جدیدارو چین زده و باتری خوب نگر نمیداره و بدنه خوبی نداره!برو دنبال بلک بری

اونم مشکل باتری داره!نه دوست من الان 8520 رو 290 میتونی بگیری که بینهایت زیباست و کارامد!دستت بگیری میفهمی منظور از کیبور qwerty چیه!نه مثل ما سامسونگ سخت هست نه مثل مال نوکیا پلاستیک مانن!
ترک بال هم داره!کیبوردش واسه تایپ عالیه!

درود

دوستان یه u900 سامسونگ از خارج اومده

می خواستم ببینم چیکارش باید بکنم که sms فارسی بخونه ؟؟؟

ممنون

دوست عزیز
شما باید گوشی رو با فایرمویر فارسی فلش کنی
کار زیاد سختی نیست!اما مطمعن شو که گوشی لاک نیست!!!
چون لاک باشه اپدیت کنی باید انلاک کنن که 3 4 تومان خرج داره!
با همون کابل usb و برنامه و فایرمویرش که تو نت هست!
یک سرچ کن حله#:-s

کیفیت صدای خروجی هدفون Wave S8500 اصلا قابل قیاس با نه جت نه هیچ گوشی دیگه ای نیست
تقریبا از همه گوشی های دنیا بالاتر و برابر با آیپاد تاچه
از لحاظ بلندی صدا هم باز بالاترینه ، تو مایه های آیپاد تاچ

توی گوشی 5800 نوکیا، راهی وجود داره که بشه محدودیت تعداد sms ها توی Sent box رو از بین برد؟؟ الان که به 999 تا رسیده،دیگه هر چه قدر sms بدم،قدیمی ها پاک میشن! چه جوری میشه این محدودیت رو برداشت؟؟ برنامه ای داره؟

ممنون :d

توی گوشی 5800 نوکیا، راهی وجود داره که بشه محدودیت تعداد sms ها توی Sent box رو از بین برد؟؟ الان که به 999 تا رسیده،دیگه هر چه قدر sms بدم،قدیمی ها پاک میشن! چه جوری میشه این محدودیت رو برداشت؟؟ برنامه ای داره؟

خوب دوست عزیز یک عدد فولدر بساز و تمام sms هاتو اونجا save کن اونوقت میتونی 1000000 تا اس ام اس رو هم نگه داری .........

ببین هركدوم به نظرت بهتر اومد بگیر :d
http://forum.gsmaria.com/99364-post96.html
http://forum.gsmaria.com/98320-post94.html

سلام دوستان
میخواستم بدونم نظرتون درباره ی X10 mini چیه؟
آندروید ورژن 1.6 هست رو این گوشی . به 2.1 میشه آپ کرد؟
صفحه اش که نسبتا کوچیک هست تاچش چطوری هست؟
کلا ارزش خرید داره ؟ قیمتش الان 270 هست؟

سلام دوستان
میخواستم بدونم نظرتون درباره ی X10 mini چیه؟
آندروید ورژن 1.6 هست رو این گوشی . به 2.1 میشه آپ کرد؟
صفحه اش که نسبتا کوچیک هست تاچش چطوری هست؟
کلا ارزش خرید داره ؟ قیمتش الان 270 هست؟

فعلا که نیومده و احتمالا هم نیاد!اپدیت هم به 2.1 نمیشه!
تاچش عالی و capative !
به نظر من نگیر!بلی 270 هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or