Ashlly
کاربر سایت
سلام
نکات منفی در مورد این گوشی که بخشیش هم سلیقه ای هست بر میگرده به
سایز صفحه: ممکنه به نظر بعضی ها کوچیک باشه
طراحی ظاهری: ممکنه به نظر بعضی ها جذاب نباشه که کاملا سلیقه ای هست ولی کیفیت ساختش عالیه که این دیگه ربطی به سلیقه نداره
سیستم عامل: بادا سیستم عامل نوپایی هست و آیندش تا حدودی مبهمه ولی ساسونگ وعده های زیادی در مورد پشتیبانی از سیستم عامل خودش داده که قابل اعتناست. به هر حال این گوشی بدون حمایت و Out of box از پس کارایی بر میاد که اکثر گوشیها توش موندن.
smasungapps و Kies هم نمیدونم شما چه طور میگی کار نمیکنه، با امتحان کردن روی یه سیستم که نمیشه نظر کلی داد. تا حالا کسی مشکل عمده ای با این موضوع نداشته و ممکنه اولش یه خورده اذیت کنه.
من هدست جت رو تست کردم که خیلی عالیه و هدست ویو هم فکر میکنم اگر از اون بهتر نباشه بدتر هم نیست و این هم نظر Phonearena
Wave تو رنج قیمت خودش از نظر سخت افزار بی رقیبه. حتی بدون در نظر گرفتن قیمت باز هم به همراه iPhone 4 و Galaxy S قویترین سخت افزازهای روز رو دارن.سلام
من 480 تومن دارم و خودم میخوام یک Samsung S8500 wave بگیرم. میشه یک مقدار راهنمایی کنید این گوشی کارایشش چطوره خوبه ؟ ارزشش رو داره؟
در آخر هم ازتون خیلی ممنون میشم بگید از کجا میشه بازیهای این گوشی رو دانلود کرد. سایت smasungapps کار نمیکنه اون برنامه ی Kies روی کامپیوتر نصب نمیشه و خطای Network error رو میده.
سیستم عامل: بادا سیستم عامل نوپایی هست و آیندش تا حدودی مبهمه ولی ساسونگ وعده های زیادی در مورد پشتیبانی از سیستم عامل خودش داده که قابل اعتناست. به هر حال این گوشی بدون حمایت و Out of box از پس کارایی بر میاد که اکثر گوشیها توش موندن.
smasungapps و Kies هم نمیدونم شما چه طور میگی کار نمیکنه، با امتحان کردن روی یه سیستم که نمیشه نظر کلی داد. تا حالا کسی مشکل عمده ای با این موضوع نداشته و ممکنه اولش یه خورده اذیت کنه.
خواهش میکنمممنون که جواب دادین من با این ویو خیلی حال کردم
فقط این ویو توی جعبش کیف و رم هم داره با گارانتی پارس مایکروتل میخوام بگیرم
کیفیت هدستش خوب هست چون دیگه نمیخوام پول هدست بدم خیلی برام مهمه
با تشکر
من هدست جت رو تست کردم که خیلی عالیه و هدست ویو هم فکر میکنم اگر از اون بهتر نباشه بدتر هم نیست و این هم نظر Phonearena
کیف حتما باید داخل جعبه باشه ولی مموری نیست، البته باید 1 گیگ باشه که حتی اگر هم بود دردی رو دوا نمیکرد.Sound quality through the boxed earphones is just brilliant