درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گفتند با اندروید2.2 مشکل حل میشه!!!!!!!!!!!
پدرام خودت میشه یه نقد کوچیک از نکسوز وان بکنی؟؟؟؟؟ (فکر کنم خودت نکسوز 1 داری) از 3gs بهتره؟

من جایی نخوندم.اما بذار یه سوالی از یکی از دوستام که Desire داره و مُخ آندروید هست می کنم و بهت اطلاع میدم.

Nexus One من در کُل بهش اطمینان دارم چون خود گوگل پشتیبانیش می کنه به این دلیل که گوشی رو خودش عرضه کرده و HTC فقط یه رابط هست.
من نمیگم ایرادی نداره اما خُب واقعا آندروید عالیه.
مخصوصا قابلیت ویجت که داره.

اما خود نکسوس وان از نظر سخت افزاری یه موردی داره که من خیلی اون رو به عنوان ایراد به حساب نمیارم.کلیدهای پایینش که به عنوان Back و Home و ... هستن باید دست به خوبی روشون لمس بشه تا عمل کُنن.
اگه با گوشی Sony Ericsson K850 کار کرده باشی منظورم رو کامل متوجه میشی.

اما در کُل تاچ فوق العاده ای داره.تاچِش به خوبی آیفون نیست اما دسته کمی هم از اون نداره.

من الان خودم Rom گوشی Desire رو روش نصب کردم و احساس می کنم Touch گوشی مقداری بهتر شده.

از لحاظ سخت افزاری آیفون Touch ش خُداست اما از لحاظ نرم افزاری این آندروید هست که لذت بخش تر هست از نظر من.

سلام دوستان .

من یه Samsung i450 دارم که مدتیه قسمت USB در تنظیمات موبایل سیاه شده و به کامپیوتر وصل نمیشه ... میخام Restore کنم کد 5 رقمی میخاد ، میشه یه نفر راهنمایی کنه از کجا بگیرم ؟
کد های مثل ( 12345 ، 00000 ، 5 تا 1 تا 9 و چند تا دیگه هم امتحان کردم ) .

سلام خدمت دوستان :biggrin1:
من یک مشکل دارم گوشیمو ریست کردم sony ericsson گوشیم قبل از ریست همه ی sms ها رو توی آرشیو pc suite ذخیره کردم حالا میخوام بر گردونم به گوشیم راهی هست ؟
ممنون میشم کمک کنید :smile:

گوشی من سونی اریکسون w595 هستش الان من گوشیمو یه 4 ماهی هست که خریدم و باند بلایی گوشیم خراب صدا ازش در ننمیاد و فقط باند پایین گوشی کار میکنه میخواستم بدونم مشکل چیه و اگه بانده بالایی خراب میشه برد نمایندگی پارس کامتل تا درست کنن و هزینه ی درست کردنش چقدره.؟؟؟؟؟:(

سلام من میخوام گوشی بگیرو و بین iphone 3gs و htc desire نمیدونم کدومو بگیرم میخواستم بدونم undroid هک میشه یا نه؟
سلام
آندروید هم هک میشه.
این 2تا گوشی هم از بهترین ها هستن و انتخاب بینشون بیشتر برمیگرده به سلیقه و نیاز هاتون!
حالا شما خواسته هاتون رو بگید تا بفهمیم کدوم بیشتر بدرد شما میخوره!;)

سلام. من یه گوشی htc smart دارم.
1. فارسی ساز نداره؟
2.برنامه از کجا واسش دانلود کنم؟
3. چرا فایلهای 3gp و mp4 رو پخش نمی کنه؟
سلام
1.فارسی ساز فعلاً نداره!
2واسه برنامه اگه سرچ کنی فکر میکنم به نتیجه برسی!
3.قاعدتاً باید mp4 رو پخش بکنه!!شاید فایل های شما واسه این گوشی زیادی زیادن بهتره با یه برنامه که احتمالاً تو cd همراه خود گوشیت هم هست هر فایلی خواستی بریزی توش رو تبدیل کنی به یهmp4 با تعداد پیکسل گوشیت!:biggrin1:
گوشی من سونی اریکسون w595 هستش الان من گوشیمو یه 4 ماهی هست که خریدم و باند بلایی گوشیم خراب صدا ازش در ننمیاد و فقط باند پایین گوشی کار میکنه میخواستم بدونم مشکل چیه و اگه بانده بالایی خراب میشه برد نمایندگی پارس کامتل تا درست کنن و هزینه ی درست کردنش چقدره.؟؟؟؟؟
از اول همینطوری بود؟!یا به تازگی اینطور شده!؟
این باندی که میگی منظورت همون قیمت رنگی توری بالای گوشی هست !؟
سلام چطوری؟

من گوشی vivaz گرفتم ولی دیدم که فارسی نداره چه نوشتاری چه خود گوشی.
این گوشی فارسی ساز نداره؟
سلام،خوبم تو چطوری:biggrin1:
فکر کنم هنوز واسش نیومده فارسی ساز و تو سایتهای تخصصی موبایل دنبالش بگرید شاید پیدا بشه!

سلام، خوبین؟:biggrin1:
این مشکل Desire که فقط 128 مگ برای نسب برنامه مموری داره، خیلی بده که، کی درست میشه:(؟
راستی با هک، میشه تمام برنامه هاشو نصب کرد؟:blushing:
هک Desire برای تمام ورژن هاش هست، یا مثه آیفون بعضی ورژن ها با خاموش روشن شدن میره؟

سلام، خوبین؟:biggrin1:
این مشکل Desire که فقط 128 مگ برای نسب برنامه مموری داره، خیلی بده که، کی درست میشه:(؟
راستی با هک، میشه تمام برنامه هاشو نصب کرد؟:blushing:
هک Desire برای تمام ورژن هاش هست، یا مثه آیفون بعضی ورژن ها با خاموش روشن شدن میره؟

Desire به خوبی Nexus One نیست.
به نظر من برو تو خط همون Nexus One.

مثل آیفون نیست.راحت میشه دستکاریش کرد...دنیای Android دنیای Open Source هست برادر :دی

• Like
Reactions: Tidus
بچه ها می گم یه تاپیک در مورد ویروس های مختلفی که 5800 می گیره بزنیم :دی
این گوشی من وقتی باهاش فیلم می گیرم رو حافظه مموری کارت ضبط نمیکنه . پیغام "unable to access memory card " ولی در مورد عکس گرفتن اینطور نیست. بعد کلا با کلیپ مشکل داره . هرچی از رو PC کلیپ می ریزم روش بعد مدتی خود به خود پاک میشه . راهی هست ؟؟؟؟

بچه ها می گم یه تاپیک در مورد ویروس های مختلفی که 5800 می گیره بزنیم :دی

در کل سیستم عامل سیمبیان ویروس نمیگیره ولیآنتی ویروس کاسپراسکای براش هست !

این ارور ها ماله کیفیت ساخت و در کل مزخرف بودن گوشیه !

بچه ها می گم یه تاپیک در مورد ویروس های مختلفی که 5800 می گیره بزنیم
این گوشی من وقتی باهاش فیلم می گیرم رو حافظه مموری کارت ضبط نمیکنه . پیغام "unable to access memory card " ولی در مورد عکس گرفتن اینطور نیست. بعد کلا با کلیپ مشکل داره . هرچی از رو PC کلیپ می ریزم روش بعد مدتی خود به خود پاک میشه . راهی هست ؟؟؟؟
بهترین راه آپدیت فرمور گوشیتون هست!;)

این ارور ها ماله کیفیت ساخت و در کل مزخرف بودن گوشیه !
گوشیه خودت مزخرفه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or