دوستان سلام !
من میخوام یه Samsung I8000 Omnia II بخرم . اطلاعات تقریبا کاملی هم دربارش دارم و از وقتی که معرفی شد اخبارشو پیگیری میکردم فقط الان چنتا سوال یا ابهام برام باقی مونده :
1. عمده نگرانی من بابت خرید این گوشی نوع تاچ صفحه نمایششه که مقاومتیه و خازنی نیست که میترسم بعد از خرید انتظارمو براورده نکنه و پشیمونم کنه و یکی دیگه هم اینترفیس این گوشی هست که اینترفیس جت رو دیدم زیاد حال نکردم و میترسم اینم شکل همون باشه ..... .
2. یه مساله دیگه این که الان سیستم عامل اکثر گوشیای جدید سامسونگ و برندای دیگه که معرفی شدن اندروید هست و میترسم ویندوز موبایل 6.5 که این گوشی داره دیگه اواخر عمرش باشه ..... .
3. یه چیز دیگه هم که واسه من فوق العاده مهمه کیفیت صدای گوشی البته بیشتر با هدست هستش ..... .
4. اگه نکته خاصی (بیشتر منظورم عیب یا مشکل خاصه) در مورد این گوشی هست لطف کنید بگید .
5. گذشته ازینا موقع خرید چه نکته یا نکاتی رو باید درنظر بگیرم و ایا با گارانتی بخرم یا بدون اون ؟ (خواهشا با دلیل منطقی چون نزدیک 70-80 تومن اختلاف قیمت دارن.)
در اخر هم باید بگم خیلی ممنون میشم کسی که حداقل چندماهه گوشی رو خریده پاسخای دقیق و کاملی به سوالام بده .... .
ویرایش : یه جورایی الان بین خرید Omnia II یا منتظر موندن و خرید
Samsung I9000 Galaxy S هم به شدت دودل شدم .... .
سلام عزیز
1.تاچ این گوشی با مقاومتی های دیگه کمی فرق داره و از تکنولوژی جدیدی استفاده میکنه و حساسیت خیلی خوبی داره.وسط صفحه در حد خازنی حساس هست و اطراف صفحه هم یه مقاومتی خیلی خوب هست!
اینترفیس تمام سامسونگ ها فعلاً تاچ ویز هست و شبیه به هم ولی بالاخره جت با اومنیا خیلی متفاوته چون اون جاواست و این وینمو!در ضمن شکل منو های اومنیا هم که ویندوز هست!
2.آندروید که بحثش فرق میکنه و ربطی به ویندوز نداره!و نیاز نیست نگران اون باشید.
ولی ویندوز 7معرفی شده و تا چند ماه دیگه میاد،که این یه نکته منفی برای تمام گوشیهای وینمو داخل بازار هست چرا که گفتن 7 برای اینا نمیاد!!
ولی خب بجاش 6.5.5(فکر میکنم) میاد که با ظاهر 7هست
ولی در کل اهمیتی نداره چون همین وینمو6.5 به اندازه کافی عالی هست و شما رو راضی میکنه.
3.کیفیت موزیک هم عالی هست،از بقیه گوشیهای خوب چیزی بیشتر نداشته باشه چیزی کم نداره (به غیر از i8910و آیفون)
4.مشکل خاصی نداره!فقط جنس بدنه طوری هست که چربی و کثیفی خیلی روش میمونه!
صفحه ظریفی هم داره و خیلی راحت خش میوفته پس بهتره از همون اول محافظ بگیری برای lcd
5.موقع خرید هم از جای معتبر بگیر،دقت کن خط و خش...نداشته باشه،برچسب روی صفحه که روش نوشته amoled کنده نشده باشه،همه چیش رو تست کن،جعبه هم باید یه جورایی پلمپ باشه!
اگر فرق گارانتی دار با بدون گارانتی حدود30تومن بود که با گارانتی بگیر چون وقتی 500پول گوشی داری میدی دیگه 30تومن ارزش ریسک رو نداره!
ولی اگه حدود 50الی70 فاصله بود که خب بدون گارانتی بگیر چون اگه گوشی که میگیری اون موارد بالا رو داشته باشه خب دیگه مشکلی واسش پیش نمیاد چون دست ساز که نیست!روبات ساخته!
همینطور گارانتی های ایران هم اونقدر ارزش ندارند!
من با گوشی کارکردم و کاملاً راضی بودم(سخت پسندم تازه)،تاچ هم خیلی خوب بود و حساس(خودم خازنی دارم تازه!)
درضمن اگر تهرانی یه سر برو علاادین ،وسط پاساژ همون طبقه همکف یه غرفه نمایندگی سامسونگ هست که یه سری گوشی رو برای تست در دسترس عموم قرار دادن،برو و با i8000 کار کن،کسی کاری نداره!
در مورد i9000 هم که خب معلومه که از لحاظ تکنولوژی از i8000 بهتره ولی خب:
اولاً که چند ماه دیگه میاد!
دوماً هم اگر بیاد هم مطمعنن قیمتش در حدود 500نیست و بالاتره!همین i8000 وقتی اومد 800تومن بود!وباز باید چند ماه هم صبر کنی قیمتش بیاد پایین و مثلاً برسه به 550الی 600!