کسی نیست جواب بدهوقتی که میخوام به اینترنت(وایرلس) وصل بشم وصل میشه ولی سایت نمیاره ولی تو دانشگاه داداشم که امروز رفتم عالی سایت هارو آورد.
چون اینترنت شما در حالت بریج Bridge قرار داره و باید به حالت PPPoE دربیادکسی نیست جواب بده
خواهش میکنم عزیزمرسی anti عزیز!حالا من این 7320 رو به چه قیمتی بگیرم؟یک هندفری 2تیکه هم میخوام که in ear باشه
از همونا که رو f480 اینا هست!
ممنون میشم کامل زاهنماییم کنی!اگه تصویر این باکس و هرچی که روش هست رو واضح داری برام بزار!
یک سوال دیگه که میتونم با این هم مثل e63 راحت کار کنم؟برنامه نیم باز و اینارو مینیمایز کنم و
نوشته هارو کپی پیست کنم؟
باتریشم مثل نوکیا تاریخ ساخت داره یا نه؟
ساخت کره هست؟
موقع روشن کردن مثل وین موبهای دیگه باید چند دیقه وایسم یا زود میاد بالا واسه اولین بار؟
حتما کمکم کنین!!!
خوب از یک نفر برسیدم گفت یه برنامه هست که بتونه در حالت بریج سایت هارو بیاره اگه کسی این نرم افزارو داره یا میشناسه لطفا معرفی کنه؟چون اینترنت شما در حالت بریج Bridge قرار داره و باید به حالت PPPoE دربیاد
یعنی اینکه یک سره بشه یعنی اوتوماتیک بشه
OK ?
سلامکسی از دوستان N900 خریده کاراییش چطوره؟؟با توجه به قیمتش ارزش خرید داره..
بعد این مشکل N97 که هنگ میکنه تو این یکی حل شده یا نه ؟؟ در کل کسی باهاش مشکل داشته؟؟
بعد اینکه اینم چینیه یا فنلانده؟؟
میخوام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنین
من داداشم گوشی N900 خریده و باید بگم اصلا گوشیه خوبی نیست . تاچش مزخرفه . صفحش فقط افقیه فقط موقع عکس دیدن عمودی میشه . بعضی وقت ها هم سرعتش میاد پایین . قیمتش اصلا بهش نمیاد .اصلا نگیر
سرعت مزخرف
سرستم عامل مزخرف
لندسکیپ مزخرف