bburzum کاربر سایت Sep 3, 2010 #1 من نرم افزاری میخوام که بتونه فایل های تصویری با فرمت BIK رو اجرا کنه. این فرمت برای دمو های داخل بازی استفاده میشه.
من نرم افزاری میخوام که بتونه فایل های تصویری با فرمت BIK رو اجرا کنه. این فرمت برای دمو های داخل بازی استفاده میشه.
.Nicolas. کاربر سایت Sep 3, 2010 #2 نوشته شده توسط bburzum: من نرم افزاری میخوام که بتونه فایل های تصویری با فرمت BIK رو اجرا کنه. این فرمت برای دمو های داخل بازی استفاده میشه. بیشتر... http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exedownload BIK movies player حجم فایل: 1.25 مگابایت طریقه اجرای برنامه: پس از نصب برنامه وارد پوشه RADVideo شوید و سپس گزینه ی radvideo را انتخاب کنید. Reactions: bburzum
نوشته شده توسط bburzum: من نرم افزاری میخوام که بتونه فایل های تصویری با فرمت BIK رو اجرا کنه. این فرمت برای دمو های داخل بازی استفاده میشه. بیشتر... http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exedownload BIK movies player حجم فایل: 1.25 مگابایت طریقه اجرای برنامه: پس از نصب برنامه وارد پوشه RADVideo شوید و سپس گزینه ی radvideo را انتخاب کنید.
wesly gibson کاربر سایت Sep 3, 2010 #3 به نظر من از bink video استفاده كن چون ميتوني اون فيلمهارو ويرايش هم بكني !
bburzum کاربر سایت Sep 3, 2010 #4 نوشته شده توسط wesly gibson: به نظر من از bink video استفاده كن چون ميتوني اون فيلمهارو ويرايش هم بكني ! بیشتر... خوب این برنامه که میگین لینک دانلود میذارین؟
نوشته شده توسط wesly gibson: به نظر من از bink video استفاده كن چون ميتوني اون فيلمهارو ويرايش هم بكني ! بیشتر... خوب این برنامه که میگین لینک دانلود میذارین؟
bburzum کاربر سایت Sep 3, 2010 #5 نوشته شده توسط .Nicolas.: download BIK movies player حجم فایل: 1.25 مگابایت طریقه اجرای برنامه: پس از نصب برنامه وارد پوشه RADVideo شوید و سپس گزینه ی radvideo را انتخاب کنید. بیشتر... این برنامه صدای کارکتر ها رو اجرا نمیکنه موزیک داره فقط صدای کارکتر ها نیست!!!
نوشته شده توسط .Nicolas.: download BIK movies player حجم فایل: 1.25 مگابایت طریقه اجرای برنامه: پس از نصب برنامه وارد پوشه RADVideo شوید و سپس گزینه ی radvideo را انتخاب کنید. بیشتر... این برنامه صدای کارکتر ها رو اجرا نمیکنه موزیک داره فقط صدای کارکتر ها نیست!!!