Justiciar کاربر سایت Jun 26, 2013 #18 دوست عزیز اگر سایر کاربران محترم بازی ای رو می شناختند تا الآن معرفی کرده بودند
Firesword کاربر سایت Jun 27, 2013 #21 بیا می خوای طرفداراش از Plants vs Zombies بیشتر باشه و قشنگ تر، Orcs Must die 1 البته اگه یکو بازی کردی دوش رو بازی نکن . چون وقتی به فضای قلعه ایه یکش عادت کنی دیگه از فضای معدنای 2 خوشت نمیاد . Spoiler: لینک دانلود لینک نسخه اول :دانلود بازی Orcs Must Die لینک نسخه دوم:دانلود نسخه فشرده بازی Orcs Must Die 2
بیا می خوای طرفداراش از Plants vs Zombies بیشتر باشه و قشنگ تر، Orcs Must die 1 البته اگه یکو بازی کردی دوش رو بازی نکن . چون وقتی به فضای قلعه ایه یکش عادت کنی دیگه از فضای معدنای 2 خوشت نمیاد . Spoiler: لینک دانلود لینک نسخه اول :دانلود بازی Orcs Must Die لینک نسخه دوم:دانلود نسخه فشرده بازی Orcs Must Die 2
Firesword کاربر سایت Jun 29, 2013 #23 حالا حتما باید 2d باشه ؟ من کهدارم تابستونو با دوتابازی سر می کنم .
Kirk-Hammedd Abandon the safety of mindless following کاربر سایت Jul 1, 2013 #26 اینا 3 بعدیه و کمی قدیمی ولی خیلی سرگرم کننده هستش. اگه بازیشون نکردی یه سرچی بکن! Babel Rising Great Liittle Wargame
اینا 3 بعدیه و کمی قدیمی ولی خیلی سرگرم کننده هستش. اگه بازیشون نکردی یه سرچی بکن! Babel Rising Great Liittle Wargame
Kirk-Hammedd Abandon the safety of mindless following کاربر سایت Jul 5, 2013 #29 یه بازی فلش کم حجم 400 کیلو بایتی فکری حدود 80 مرحله داره( من حدود 50 تا شو رفتم) جالبه ارزش بازی کردن داره!
یه بازی فلش کم حجم 400 کیلو بایتی فکری حدود 80 مرحله داره( من حدود 50 تا شو رفتم) جالبه ارزش بازی کردن داره!