U USER2009 کاربر سایت Jun 9, 2011 #1 نمیدونم درسته این تاپیک رو اینجا میدم یا نه؟ من نمیتونم بازی need for speed hot pursuit رو درحالتstorymodeبازی کنم.ذوستان لطفا یه راهنمایی بکنید .:d
نمیدونم درسته این تاپیک رو اینجا میدم یا نه؟ من نمیتونم بازی need for speed hot pursuit رو درحالتstorymodeبازی کنم.ذوستان لطفا یه راهنمایی بکنید .:d
Mλjid کاربر سایت Jun 9, 2011 #2 جای درستی که نیست تو تاپیک خود بازی باید اعلام میکردی! چرا نمیتونی؟! پیغام میده پیغام نمیده چه جوریه؟
جای درستی که نیست تو تاپیک خود بازی باید اعلام میکردی! چرا نمیتونی؟! پیغام میده پیغام نمیده چه جوریه؟
Bar3elona کاربر سایت Jul 3, 2011 #3 نوشته شده توسط USER2009: نمیدونم درسته این تاپیک رو اینجا میدم یا نه؟ من نمیتونم بازی need for speed hot pursuit رو درحالتstorymodeبازی کنم.ذوستان لطفا یه راهنمایی بکنید .:d بیشتر... براچی نمیتونید بازی کنید عزیز .
نوشته شده توسط USER2009: نمیدونم درسته این تاپیک رو اینجا میدم یا نه؟ من نمیتونم بازی need for speed hot pursuit رو درحالتstorymodeبازی کنم.ذوستان لطفا یه راهنمایی بکنید .:d بیشتر... براچی نمیتونید بازی کنید عزیز .
M mmx کاربر سایت Aug 17, 2011 #4 سلام من یک xbox خریدم میخوام بدونم چطور می شه فهمید دستگاه برای چه سالی و چه مدلی هست(Eliteویا Arcade) آخه شماره سریال داشبورد دستگاه نه به جعبه دستگاه می خوره نه به قاب دستگاه
سلام من یک xbox خریدم میخوام بدونم چطور می شه فهمید دستگاه برای چه سالی و چه مدلی هست(Eliteویا Arcade) آخه شماره سریال داشبورد دستگاه نه به جعبه دستگاه می خوره نه به قاب دستگاه