درود بر همگی
اول اینکه برای گرفتن جواز این کار با کدوم اتحادیه سر و کار داری و شرایط گرفتن جواز چیه؟؟؟؟
دوم اینکه آیا میشه 10 تا پلی 3 رو با HOB به هم متصل کرد و تحت شبکه بازی کرد؟؟
متشکر میشم،
راستی یه سوال که به اینجا مربوط نیست اما ممنون میشم جواب بدید و اونم این که، وقتی که 10 تا پلی 3 تو یه محیط هستن وقتی دکمه پلی استیشن رو روی یه دسته میزنی چطوری باید توجیهش کنی که با کدوم دستگاه ارتباط برقرار کنه؟
اول اینکه برای گرفتن جواز این کار با کدوم اتحادیه سر و کار داری و شرایط گرفتن جواز چیه؟؟؟؟
دوم اینکه آیا میشه 10 تا پلی 3 رو با HOB به هم متصل کرد و تحت شبکه بازی کرد؟؟
متشکر میشم،
راستی یه سوال که به اینجا مربوط نیست اما ممنون میشم جواب بدید و اونم این که، وقتی که 10 تا پلی 3 تو یه محیط هستن وقتی دکمه پلی استیشن رو روی یه دسته میزنی چطوری باید توجیهش کنی که با کدوم دستگاه ارتباط برقرار کنه؟

می خوام یه راهنمایی کنید که چجوری کار کنم. تو این مجموعه 10 سیستم XBox360 (همه با کینکت) و 10 سیستم PS3 و 10 تا سیستم wii گذاشتم و همه با ال سی دی 40 اینچ سامسونگ (البته هنوز به بهره برداری نرسیده) روش حساب کتاب این مجموعه رو چطور کنترول کنم؟ هزینش مهم نیست حتی اگه نظر شما خوب باشه کارت اعتباری صادر کنم برای هر نفر، نظر شما چیه؟ و اگه امکان داره دوستان یه راهنمایی کنن که چطور همه این سیستم ها رو با هم شبکه کنم.