درخواست ترینر RESIDENT EVIL 5

من باید این فایل که دانلود کردم رو کجا بریزم؟

وقتی روش کلیک میکنم یک ارور میده

tip
please install "game for windows live v3.0.89.0"before

این یعنی چی؟ یعنی اینکه من این فایل رو نباید روی صفحه اجرا کنم؟ یعنی باید بندازمش تو یفایل بازی؟ اگه آره خوب بگید تو کدوم پوشه بندازم ؟

من ویندوز سون هست

ممنونم دارید کمکم میکنید
سلام
شما game for windows live قدیمی هست و باید نسخه های جدیدو بگیرید تا بتونید ای ترینر رو اجرا کنید یعنی همون لینکی که دوستمون گزاشتند فایل رو دانلود کنید بعدش که برنامه رو نصب کردین بازی اجرا میشه

یک سوال من الان دارم این رو دریافت میکنم 29 مگ هست

بعد از دریافت اول برم برنامه ای که نصب هست رو پاک کنم ؟ بعد اینو نصب کنم؟

این لایو برای چی هست اصلا ؟ فکر کنم نصب نباشه بازی سیو نمیشه درسته؟

اویل شما چند دی وی دی بود؟ مال من 3 تا بود زبانشم اینگلیسی هست

آخه یک نسخهی چینی هم داشت اون دوتا دی وی دی بود

به اینا که ربطی نداره؟

ممنونم

سلام بابت ترینر ممنونم کار کرد ولی پول بینهایتش عمل نمیکنه

یک مشکلی دارم من الان که میخوام بازی کنم وقتی ریدی رو میزنم و yes رو انتخاب میکنم که ادامه ی بازی رو انجام بدم یک هشداری میده و بازی ادامه پیدا نمیکنه

فکر کنم یک فایل رو ندارم

این هشدار

re5dx10.exe - fatal application exit

failed open file. "D:\\nativepc\image\archive\s313.arc"2

این چی میگه؟ یک فایل توش کمه؟ باید چی کار کنم؟ اگر حجم این فایل کمه لطفا اینجا بزارید من بریزم تو پوشه ی بازی

کمکم کنید دیگه نمیتونم بازی کنم

:(

دوست عزيز اينو كه من تو پست قبل شما گذاشتمش;)

سلام بابت ترینر ممنونم کار کرد ولی پول بینهایتش عمل نمیکنه

یک مشکلی دارم من الان که میخوام بازی کنم وقتی ریدی رو میزنم و yes رو انتخاب میکنم که ادامه ی بازی رو انجام بدم یک هشداری میده و بازی ادامه پیدا نمیکنه

فکر کنم یک فایل رو ندارم

این هشدار

re5dx10.exe - fatal application exit

failed open file. "D:\\nativepc\image\archive\s313.arc"2

این چی میگه؟ یک فایل توش کمه؟ باید چی کار کنم؟ اگر حجم این فایل کمه لطفا اینجا بزارید من بریزم تو پوشه ی بازی

کمکم کنید دیگه نمیتونم بازی کنم

:(
با ترينر هم اين خطا رو ميده؟ ظرفيتش 28 مگ هستش. اگه ميخوايي براي دانلود بزارمش.

با این برنامه و یا بهتر بگم پچ همه چی آنلاک میشه و شما میتونین از همه نوع سلاح بینهایت استفاده کنین و یه عالمه مزایای دیگه
اول برنامه رو نصب و بعد وارد بازی میشید و بعد پروفایل خودتون به پروفایلی که تا ایجاد شده سویچ میکنین که اسم پرو فایل کریستیناس ت
یه ترینر هم برای شما اضافه کردم که میتونین تو حالت دایرکت ایکس 9 ازش استفاده کنین

Attachments

با این برنامه و یا بهتر بگم پچ همه چی آنلاک میشه و شما میتونین از همه نوع سلاح بینهایت استفاده کنین و یه عالمه مزایای دیگه
اول برنامه رو نصب و بعد وارد بازی میشید و بعد پروفایل خودتون به پروفایلی که تا ایجاد شده سویچ میکنین که اسم پرو فایل کریستیناس ت
یه ترینر هم برای شما اضافه کردم که میتونین تو حالت دایرکت ایکس 9 ازش استفاده کنین
دست شما درد نكنه. لطفا تو پست شماره 18 اون دكمه نمايش رو بزنيد:-". اون ترينرها رو هم وقتي كه فعال ميكنيد از بازي ميپره بيرون

با ترينر هم اين خطا رو ميده؟ ظرفيتش 28 مگ هستش. اگه ميخوايي براي دانلود بزارمش.

آره لطفا همین امشب بزارید

راستی از این همه ترینری که معرفی شد کدوم یکی شون هم خون بی نهایت هم تیر بینهایت و هم پول بی نهایت رو داره که کار کنه؟

منتظرم

آره لطفا همین امشب بزارید

راستی از این همه ترینری که معرفی شد کدوم یکی شون هم خون بی نهایت هم تیر بینهایت و هم پول بی نهایت رو داره که کار کنه؟

منتظرم
براي تاخير شرمنده، ديشب باز اين ISPما قاتي كرده بود. اين هم لينك دانلودش.

اقایون من یه توضیح مختصر و مفید میدم !:

همون طور که میدونید ترینر نقش همون رمز تقلب رو داره که به جایه تایپ کردن رمز میتونید با یک دکمه اون رو فعال کنید.

unlocker یه چیزی مثل همون ترینر هست.!!!!در اصل یعنی به جایه کپی کردن سیئ جدید میتونید با این برنامه این کار رو بکنید.این برنامه چیزی مثل یک برنامه هست که وقتی اون رو نصب میکنید شروع به کپی کردن سیو خودش میکنه!!
یعنی چیزی نیست جز سیو!!!!!
با این کار میتونید تمامی مراحل و هر چیزی که تو بازی هست رو باز کنید.
یکی از دوستان لینک رپیدشر گذاشته بود که حجمش 271 کیلو بایت بود و من خودم امتحان کردم و سالم بود.
از بازی نمیپره بیرون حتی ترینر.

من یه مشکل دارم تا مرحله 3_5 رفتم میری تو اون کار خ.نه اونجا دوتا حشره هستن نمیتونم بکشمشون تیرم تموم میشه این ترینر رو برداشتم دیدم یهو وسط بازی از بازی میاد بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or