درخواست برگزاری جام چهارم فیفا14

اقا سلام این mr-moein بنده خدا اومد من برام کار پیش اومد نرسیدم اگه این پست منو دیدی امروز ساعت 12--1 آن شو که بازی کنیم جیگرتو...

آن شو ببازیم بت :p

آی حریف میتلبیم :dمنو آرین شما همه:d
آرین جون به من گل نزن باشه:d
:d:d
تو دفاع رو داشته باش:d

باشه:x
- - -ویرایش - - -

باختم مثه یه مرد:d
6-2
8-2
بازیشون عالی بود =d>
دروازه بانمم به هیچ توپی نه نمیگفت:wallbash:
مجبور نبودی حالا بیای اعلام کنی ... میتونستی ساده کنی این اعداد رو و تقسیم بر 2 کنی:punish:

ولی جدا از شوخی خیلی باهات حال کردم .... از بازیتم حال کردم مخصوصا دریبل های کنار زمینت ... به نتیجه توجه نکنید دوستان

======================
راستی تو اون عکس که برای تورنومنته به جای kingof.... منو بزار
راستی این rzeajh کیه ؟ rezajh درستشه؟:|

آخرین ویرایش:
اگه کسی انصراف داد من جای گزینش هستم
خیلی وقته فیفا بازی نکردم
حداقل از آخرین جام ما 4 - 5 ماهی میگذره
اما بازم رقابت رو دووست دارم و همون اول میام آبکش میشم :d
آیدیم هم که erfanimmortal هست
تیمم هم که رئال مادرید هست :d یه کاری کنید اگه میام توو بازی ها بیافتم مقابل احسان باید بپوووکوونمش :d

اگه کسی انصراف داد من جای گزینش هستم
خیلی وقته فیفا بازی نکردم
حداقل از آخرین جام ما 4 - 5 ماهی میگذره
اما بازم رقابت رو دووست دارم و همون اول میام آبکش میشم :d
آیدیم هم که erfanimmortal هست
تیمم هم که رئال مادرید هست :d یه کاری کنید اگه میام توو بازی ها بیافتم مقابل احسان باید بپوووکوونمش :d

از مسئولین مسابقه عاجزانه تقاضا دارم، ترو خدا [-o<
این داداش منو شرکت بدین کارش دارم:d
عرفان جون میخوام داگ تک رو با داگ فایت ترکیب کنم :dمیشه شوت کاکرو یوگا:dفقط خدا بهت رحم کنه:p

آخرین ویرایش:
اقاحریف من نیستش چرررررراااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟)x

حسین جان من که تو پروفایل واست نوشته بودم از تهران اومدم یزد فردا هم دارم میرم شیراز وقتی رسیدم و آماده بودم تا شب بت خبر میدم دیشب هم که به سرور وصل نمیشدم و تو فروم از بچه ها میپرسیدم که چند نفر دیگه هم گفتن ماهم مشکل داریم خلاصه اینکه مشکل و برطرف کردیم از سمت ISP و باهات هماهنگ کردم و مرسی که شماره موبایلتو گذاشته بودی که بهت sms دادم. آخه با این شکلک عصبانی که تو کامنت گذاشتی بقیه فکر میکنن که من آیا چقدر دارم بدقولی میکنم و از زیر بازی در میرم ایشالا امشب که فکر کنم 10 به بعد باشه بهت sms میدم که بازی کنیم جیگر

حسین جان من که تو پروفایل واست نوشته بودم از تهران اومدم یزد فردا هم دارم میرم شیراز وقتی رسیدم و آماده بودم تا شب بت خبر میدم دیشب هم که به سرور وصل نمیشدم و تو فروم از بچه ها میپرسیدم که چند نفر دیگه هم گفتن ماهم مشکل داریم خلاصه اینکه مشکل و برطرف کردیم از سمت ISP و باهات هماهنگ کردم و مرسی که شماره موبایلتو گذاشته بودی که بهت sms دادم. آخه با این شکلک عصبانی که تو کامنت گذاشتی بقیه فکر میکنن که من آیا چقدر دارم بدقولی میکنم و از زیر بازی در میرم ایشالا امشب که فکر کنم 10 به بعد باشه بهت sms میدم که بازی کنیم جیگر
باشه10میبینمت:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or