Niko Bellic کاربر سایت Jan 7, 2010 #16 نرم افزاری هستش که فرمت هایی رو که گوشی پخش میکنه علاوه بر آن فرمت جدید اجرا کنه؟؟؟؟؟ مثل avi
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jan 7, 2010 #17 هستش باید بگردی پیدا کنی من قبلا برای 5530 داشتم پاکش کردم(فلش کردم پاک شد) تو این سایت عضو شو بگرد دنبالش
هستش باید بگردی پیدا کنی من قبلا برای 5530 داشتم پاکش کردم(فلش کردم پاک شد) تو این سایت عضو شو بگرد دنبالش
S Sorrows کاربر سایت Jan 7, 2010 #18 نوشته شده توسط Niko Bellic: نرم افزاری هستش که فرمت هایی رو که گوشی پخش میکنه علاوه بر آن فرمت جدید اجرا کنه؟؟؟؟؟ مثل avi بیشتر... بستگی داره سیستم عامل گوشیتون چی باشه!مثلا Divx Mobile Player یا چند تا برنامه دیگه شما مدل گوشیتون رو بگید تا بزارم براتون.
نوشته شده توسط Niko Bellic: نرم افزاری هستش که فرمت هایی رو که گوشی پخش میکنه علاوه بر آن فرمت جدید اجرا کنه؟؟؟؟؟ مثل avi بیشتر... بستگی داره سیستم عامل گوشیتون چی باشه!مثلا Divx Mobile Player یا چند تا برنامه دیگه شما مدل گوشیتون رو بگید تا بزارم براتون.
Niko Bellic کاربر سایت Jan 8, 2010 #19 نوشته شده توسط Tristan_bN7: بستگی داره سیستم عامل گوشیتون چی باشه!مثلا Divx Mobile Player یا چند تا برنامه دیگه شما مدل گوشیتون رو بگید تا بزارم براتون. بیشتر... میخوام n900 بخرم!!! Maemo 5 سیستم عاملشه ولی هنوز مرجعی بجز سایت رسمیش نیست....(واسه برنامه)
نوشته شده توسط Tristan_bN7: بستگی داره سیستم عامل گوشیتون چی باشه!مثلا Divx Mobile Player یا چند تا برنامه دیگه شما مدل گوشیتون رو بگید تا بزارم براتون. بیشتر... میخوام n900 بخرم!!! Maemo 5 سیستم عاملشه ولی هنوز مرجعی بجز سایت رسمیش نیست....(واسه برنامه)
God_of_game کاربر سایت Jan 27, 2010 #20 سلام. چندتا بازی که موزیک مانند باشه یا هر بازیه خفن می خواستم برای Nokia N97 mini . Spoiler چندتا تم دخترانه برای این گوشی می خوام. (باور کنید برای خواهرم می خوام:blushing:)
سلام. چندتا بازی که موزیک مانند باشه یا هر بازیه خفن می خواستم برای Nokia N97 mini . Spoiler چندتا تم دخترانه برای این گوشی می خوام. (باور کنید برای خواهرم می خوام:blushing:)
God_of_game کاربر سایت Jan 27, 2010 #21 راستی کسی می تونه لینک داونلود بازی Guitar hero 3 و 5 برای N97 mini بزاره؟