درخواست بازی‌های Switch با لینک مستقیم داخل ایران

AMIR_PC

کاربر سایت
به نام خدا​

با سلام. در این تاپیک شما عزیزان می‌توانید با درخواست بازی مورد نظر خودتان برای کنسول Switch، در سریع‌ترین زمان ممکن لینک مستقیم با سرور داخل ایران را از سایت Novinspot.com دریافت کنید. در صورت امکان نکات زیر را رعایت فرمایید:

1. از دادن اسپم و بحث‌های متفرقه پرهیز کنید.
2. اعلام کنید که نسخه هک شده یا اورجینال را میخواهید.
3. در صورت امکان اگر لینک تورنت یا دانلود بازی مورد نظر را دارید در همین تاپیک بفرستید تا سریع‌تر آماده شود.

بعد از درخواست و قرار داده شدن بازی در همین تاپیک بر روی درخواست مورد نظر « قرار داده شد » پاسخ داده می‌شود تا کاربرا گرامی از قرار گرفتن بازی بر روی سایت مطلع شود.

Last edited by a moderator:
ورژن بازیت چنده؟ اپدیت ورژن ۱.۷ امروز امده ۳۰گیگ بود ولی انتظار نداشته باش درست بشه بوردرلندز ۳ رو هم گرفتم همینجوری بود البته اون با اپدیت درست شد خیلی کلا بازی بالا ۲۰ گیگ بود بدون لگ داره
۱.۶ هست.
اگه مثل کراش ماشینی میشد فریمش رو ۶۰ ثابت کرد و کیفیتش رو برد ۲کی و ۴ کی حرف نداشت...حیف

برو به این لینک
Nintendo Switch NSP List - Ziperto
تبلیغات رو رد کن و بازیتو دان کن...
سادست..فقط قند شکن معمولی اولش نیازه
امیر جان سایت دیگه هم میشناسی برای دانلود بازی های سوئیچ؟
چند روزه دیگه سوئیچ لایت میگیرم از همین الان میخوام چندتا بازی دانلود کنم! :D 8->

امیر جان سایت دیگه هم میشناسی برای دانلود بازی های سوئیچ؟
چند روزه دیگه سوئیچ لایت میگیرم از همین الان میخوام چندتا بازی دانلود کنم! :D 8->
https://romslab.com/
این هم هست کاکا...خودم با همین دوتا لینک دان میکنم. فیلترشکن رو فعال کن شروع به دانلود که کرد قطعش کن

سلام دوستان یه سوال روی نسخه های لایت و اینام به همین راحتی بازیا رو میشه کپی نصب کرد و بازی کرد؟
درود مدل لایت سخت افزاری کپی خور میشن و نسبت به هک نرم افزاری هک سخت افزاری هک کاملتری می باشد تمام برنامه های که باهاشون میشه بازی نصب کرد و حتی برنامه ها ی دیگه در دو مدل هک (هک نرم افزاری و هک سخت افزاری) بر روی کنسول نصب میشن و هیچ تفاوتی ندارن

• Like
Reactions: Sadeq24
درود مدل لایت سخت افزاری کپی خور میشن و نسبت به هک نرم افزاری هک سخت افزاری هک کاملتری می باشد تمام برنامه های که باهاشون میشه بازی نصب کرد و حتی برنامه ها ی دیگه در دو مدل هک (هک نرم افزاری و هک سخت افزاری) بر روی کنسول نصب میشن و هیچ تفاوتی ندارن
درود و سپاس
من تو سایتا مثل نخل مارکت دیدم رم میکرو اس دی فول گیم میفروشن
قاعدتا باید قبلش کپی خور باشه دیگه نه؟ و اینکه چون انوع روش های کپی خور کردن زیاده برای این رم ها فرق نمیکنه چه نوع کپی خوری باشه؟

درود و سپاس
من تو سایتا مثل نخل مارکت دیدم رم میکرو اس دی فول گیم میفروشن
قاعدتا باید قبلش کپی خور باشه دیگه نه؟ و اینکه چون انوع روش های کپی خور کردن زیاده برای این رم ها فرق نمیکنه چه نوع کپی خوری باشه؟
درود بله اونا هم سخت افزاری کپی میشن تو ایران 2 مدل کپی خور وجود داره یکی سخت افزاری یکی نرم افزاری مدل نرم افزاری فقط روی کنسولهای قدیمی انجام میشه که نینتندو جلوش روی کنسولهای جدیدش گرفت و مدل سخت افزاری که مدل سخت افزاری اگر کنسول خاموش کنید راحت روشن میشه ولی هک نرم افزاری برای روشن شدن احتیاج به لوازم و گجتهای دیگه داره که این یکی از برتریهای هک سخت افزاری می باشد.

• Like
Reactions: Sadeq24

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or