ميشه بگي به چه شماره تلفني زنگ زدي.برا من هم مخابرات هست ولي بین الملل حساب ميکنه.از سايت دانلود ها دانلود ميکنممنم اینترنتم مخابراته و از ناوین اسپات که دوست خوبمون آقا امیر زحمتشو میکشه دانلود میکنم. اولش بین الملل محاسبه کرد بعد زنگ زدم درستش کردن 1/4 محاسبه میکنه. (البته وسطش باز یه چند روز بین الملل محاسبه کرد که دوباره زنگ زدم و بعد از چند روز اوکی شد.)
اول یه چند گیگ دانلود کن ببین اگه بین الملل حساب کرد زنگ بزن 2020. اگه نه که برو حالشو ببر : )
شماره تلفن 2020 پشتیبانی مخابراتميشه بگي به چه شماره تلفني زنگ زدي.برا من هم مخابرات هست ولي بین الملل حساب ميکنه.از سايت دانلود ها دانلود ميکنم
به نام خدا
با سلام. در این تاپیک شما عزیزان میتوانید با درخواست بازی مورد نظر خودتان برای کنسول PS4، در سریعترین زمان ممکن لینک مستقیم با سرور داخل ایران را از سایت Novinspot.com دریافت کنید. در صورت امکان نکات زیر را رعایت فرمایید:
1. از دادن اسپم و بحثهای متفرقه پرهیز کنید.
2. اعلام کنید که نسخه هک شده یا اورجینال را میخواهید.
3. در صورت امکان اگر لینک تورنت یا دانلود بازی مورد نظر را دارید در همین تاپیک بفرستید تا سریعتر آماده شود.
*توجه* بازی های PS2 که قابل اجرا بر روی PS4 هستند نیز قرار میگیرد. کافی است بازی مورد نظر خود را درخواست دهید.
بعد از درخواست و قرار داده شدن بازی در همین تاپیک بر روی درخواست مورد نظر « قرار داده شد » پاسخ داده میشود تا کاربرا گرامی از قرار گرفتن بازی بر روی سایت مطلع شود.
با تشکر، www.Novinspot.com
سلام .اگه میشه dlc های بازی call of duty wwii هک شده رو بزارین
سلام.دوست عزیز من در به در دنبال بازی super volley blast هستم،اگر لینکشو به من بدین تا عمر دارم دعاتون میکنم.ممنون?به نام خدا
با سلام. در این تاپیک شما عزیزان میتوانید با درخواست بازی مورد نظر خودتان برای کنسول PS4، در سریعترین زمان ممکن لینک مستقیم با سرور داخل ایران را از سایت Novinspot.com دریافت کنید. در صورت امکان نکات زیر را رعایت فرمایید:
1. از دادن اسپم و بحثهای متفرقه پرهیز کنید.
2. اعلام کنید که نسخه هک شده یا اورجینال را میخواهید.
3. در صورت امکان اگر لینک تورنت یا دانلود بازی مورد نظر را دارید در همین تاپیک بفرستید تا سریعتر آماده شود.
*توجه* بازی های PS2 که قابل اجرا بر روی PS4 هستند نیز قرار میگیرد. کافی است بازی مورد نظر خود را درخواست دهید.
بعد از درخواست و قرار داده شدن بازی در همین تاپیک بر روی درخواست مورد نظر « قرار داده شد » پاسخ داده میشود تا کاربرا گرامی از قرار گرفتن بازی بر روی سایت مطلع شود.
با تشکر، www.Novinspot.com
نهسلام. اویل (Village) برای PS4 ورژن 7.55 هک نشده هنوز؟ فریم ور چند مییخواد اصلا برای اجرا
سلامامیرجان سلام فرمت جدید سایتتون خیلی زیبا شده ولی چند تا اشکال داره اول اینکه نمی شه با نام کاربری وارد شد 2 نمیشه اصلا چیزی دانلود کرد 3 دسته بندی دانلود رو هم که میزنم همه سیستم ها رو با هم نشون میده