درخواست بازیهای کمیاب

• Thread starter Thread starter Gabit0
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gabit0

کاربر سایت
سلام دوستان، همون طور که از اسم تاپیک مشخصه قراره بازیهای قدیمی و کمیاب رو اینجا قرار بدیم . . . معمولن این بازیها رو توی نت نمیشه پیدا کرد و باید از اونایی که بازی رو دارند خواهش کرد تا اون رو آپلود کنند . . . !

خودم هم اولین درخواست رو میذارم! :d
[h=6]کسی این بازی رو داره Death to Spies قسمت 1 و2 و3 من خودم اینو دارم Death to Spies Moment of Truth توی نت پیدا نشد!!![/h]

درخواست بازی urban region
سلام خسته نباشید
من خیلی وقته که دنبال این بازی هستم البته برای PC باشه نه کنسول PS ,...
box_109989-hd.jpg

آخه مگه میشه چیزیو تو اینترنت پیدا نکرد!!! دوست گلم فکر کنم تاپیکت زود بخوابه!:d

اوه آره. من خودم تخصص سرچ دارم، ولی بارها شده چیزهایی رو پیدا نکنم. بازی رو سخت میشه پیدا نکرد. مثلا Commandos 2 رو واقعا خیلی سایت رفتم تا یافتم. یا Orange Box ی که سالم باشه و کار کنه. ولی خوب پیدا شد به هر صورت. ولی مثلا دنبال فول آلبوم Philippe Lafontaine بودم و فقط 20-30 تا آهنگ یافتم و همین.

اتفاقا تاپیک جالبیه. ولی مرد می خواد با این ترافیک های حجمی ما که وقت بذاره و بازی آپلود کنه، با این سرعت های فاجعه!

quote_icon.png
نوشته شده توسط m2relax
آخه مگه میشه چیزیو تو اینترنت پیدا نکرد!!! دوست گلم فکر کنم تاپیکت زود بخوابه!

آره . . . مثلن همین بازیهایی که خودم گفتم رو اگه پیدا کردی بهت جایزه میدم . . .:)

آره . . . مثلن همین بازیهایی که خودم گفتم رو اگه پیدا کردی بهت جایزه میدم . . .:)

این علی الحساب برای این که شما لنگ نمونی رفیق!

---------- نوشته در 07:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

من هم بازی cora3 رو میخوام

اقا این بازی که می گی همون Cabela's - Off Road Adventure 3 هست؟

واقا موضوع بسیار خوبیه.
من از سال انتشار بازی conan pc (2004)منتظر این بازی بودم اما بدستم نرسید.:(( این بازی میتونه منو خیلی بیشتر از gta که از همه سایتا 10 از 10 میگیره رو خوشحال کنه.اگه کسی به خوشحال کردن دوستان و اطرافیانش اهمیت میده لینک این بازی رو برای ما جور کنه(لطفا)

واقا موضوع بسیار خوبیه.
من از سال انتشار بازی conan pc (2004)منتظر این بازی بودم اما بدستم نرسید.:(( این بازی میتونه منو خیلی بیشتر از gta که از همه سایتا 10 از 10 میگیره رو خوشحال کنه.اگه کسی به خوشحال کردن دوستان و اطرافیانش اهمیت میده لینک این بازی رو برای ما جور کنه(لطفا)

سلام دوست عزیز ببین این به کارت میاد؟
دانلود بازی Conan (2004/PC/ENG)
یا
دانلود بازی Conan
اگه نشد بگو باز بگردم سایت های خارجی هم هستن ولی دسترسی بهشون محدوده

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or