Amir Fenix
کاربر سایت
بابا من کع دو هفته گذشته از آخرین درخواستم![]()
نه بابا از سایت نمیخوام به هیچ وجه:dقابل ندار.بله برای بازیFF هست.اینا رو خود تنظیمات بازی سنتر داره برو ویرایش آواتار بعد اون پایین از گروه آواتار Final Fantasty رو انتخاب کن.
- - -ویرایش - - -
دیگه فکر کنم این درست باشه.
![]()
![]()
![]()
ویرایشقابل ندار.بله برای بازیFF هست.اینا رو خود تنظیمات بازی سنتر داره برو ویرایش آواتار بعد اون پایین از گروه آواتار Final Fantasty رو انتخاب کن.
- - -ویرایش - - -
دیگه فکر کنم این درست باشه.
![]()
![]()
![]()
جدا؟
![]()
اینم جوابش که توی همون روز داده شده
![]()
![]()
![]()
در ضمن اینم فاکتور میگیریم که شما به جز درخواست دادن توی این تاپیک هیچ فعالیتی توی این سایت ندارید و یکی از اعضای فعال سایت گیمفا هستید و از اینجا سفارش آواتار و امضا میدید و اونجا استفاده میکنید. شما 20 تا نوشته اخیرت توی این سایت همش برای درخواست آواتار و امضا بوده.
دوست عزیز جدا مارو چی فرض کردی شما؟
پس شما لطف کن خودت یه درخواست واسه مدیریت بفرست تا قوانین رو عوض کنن.
شمام هرکاری دلت خواست انجام بده عزیز چون با این وضعیت ما اینجا ول معطلیم.
نه بابا از سایت نمیخوام به هیچ وجه:d
فکر کردم خودت درست کردی
ببخشید که اسپم کردم
اگه میبینی کیفیتشون یه مقدار پایینه بخاطر اینه که عکساش ف**تر بود.سلام....
چندتا امضا و آواتار از سریالهای The Vampire Diaries و Game of Thrones میخواستم.
این بیگ باس هستش دوست خوبم.
سالید اسنیک اینه
[/URL][/IMG]![]()
اقای علیرضا تو هم لطف کن اواتارو بزار تو بیشتر اشنایی داری با اینا لطفا
خیلی ممنون دوست خوبم ولی من چند پست پایین تر گفته بودم لطفا اواتار نزارید درخواست کنسل شد بنا به دلایل داشتن اواتار و احترام به قوانین تاپیک چون یک هفته دو روز پیش درخواست امضا داده بودم واسه همین باید تا دو هفته درخواست ندم خیلی ممنون خسته نباشی.بفمایید
![]()

نه اقا این حرفا چیه من یه شوخیی کردم اگه دقت کرده باشین من تو پستم به یکی از دوستان گفتم این اواتاری که گذاشتی خیلی قشنگه من جذبش شدم با این که خودم تا قبل ورود دوباره ی دوستان این جا فعالت داشتم و میتونم اواتار درست کنم ولی از این خیلی خوشم امد(که کاره شما بود) ولی بخاطره این میگم از ساایت نه چون شاید امکانش باشه دوستانه دیگر هم استفاده کنن بعد من دوچاره دوگانگی شخصیت بشم:d ولی امکانش هست؟یعنی اواتار هایی که 1 سال پیش به فروم اضافه کردم انقدر داغونه ؟ :d
الان واقعآ از خودم نا امید شدم حالا خیلی هم فکر نمیکردم حرفه ای ولی اونقدر ها هم بدرد نخور نبود دیگه نه :d
شما که میبینید انقدر ناجوره بگید دیگه از این کارانکنم ابروی خودمم نبرم خب:d
خدمت شما:چند آواتار قشنگ و با کیفیت از مترو Last Light میخواستم
با تشکر
آفرین بر این فهم و درایت.=d>خیلی ممنون دوست خوبم ولی من چند پست پایین تر گفته بودم لطفا اواتار نزارید درخواست کنسل شد بنا به دلایل داشتن اواتار و احترام به قوانین تاپیک چون یک هفته دو روز پیش درخواست امضا داده بودم واسه همین باید تا دو هفته درخواست ندم خیلی ممنون خسته نباشی.![]()