امضا میشه متحرک باشه.دوست من توجه داشته باش شما از امضا متحرک نمیتونید استفاده کنید![]()
-
دانیال؟ کجایی؟

امضا میشه متحرک باشه.دوست من توجه داشته باش شما از امضا متحرک نمیتونید استفاده کنید![]()

یه اواتار و امضا از هیچکس و زدبازی میخواهم با تشکر
یه امضا یه اواتار میخواستم از bioshock infinite
یه امضا از گروه Poets of Fall میخواستم با گروه Muse .
ممنون![]()
درود چند تا اواتار ميخواستم از شخصيت Ellie بازي TLOU
جسارتا چند تا بذاريد كه هركدومو خوشم اومد انتخاب كنم
لطفا تو خود سايت برام اپلود كنيد!ممنون
آقا دانیال ببخشید بهتون زحمت دادم، یکی دیگه نمیشه درست کنین؟ این زیاد به دلم نچسبید.![]()

درود
دانیال جان بی زحمت این رو یه کم بزرگتر کن خیلی کوچیک شده
یا اگه لوگو از این بزرگتر نمیشه یه چیز شاخ از همین بازی با سایز اصلی و با سلیقه خودت در بیار
ممنون
دوستان یک اواتار قشنگ میخوام از کاور اهنگ sana heyran تتلو فقط توری تبدیل کنیک که کل صفحه ی مربوطو بگیره . ینی جای جالی نباشه
یه امضای متحرک از کلمه ی
V!P3R~ST4LK3R*L
سلام ودرود یه اواتار میخواستم از کاراکتر ناگتو از این ادرس میتونید عکس مورد نظرو بگیرید
Скачать файл nagato_by_ioshik-d47kjla.png فقط باید 60 ثانیه صبر کنید تا خود به خود سیو بشه ممنون میشم راستی یه ائررس هم بالاش هست انم حذف کنید لطفا لبته شاید هم نباشه
اگه لطف کنید یه امضا هم از بازی NARUTO STROM 3 بزارید ممنون میشم ولی بیشتر رو همون اواتار فوکوس کنید بهتر:d
زحمت عکس ها رو خودتون بکشید و بفرستید!با سلام. امضا از بازی Forza Horizon متحرک و ثابت و آواتار زیبا میخواستم با ماشین Viper. متشکر. موفق باشید.
چرا از چیزی که اطلاع ندارید در موردش پست ارسال میکنید ؟!!!!دوست من توجه داشته باش شما از امضا متحرک نمیتونید استفاده کنید![]()

سلامسلام دانیال جون.
یه آواتار و امضا از God Of War: Acsension میخواستم فقط اگه بشه امضاش متحرک باشه.
سپاس.
گاهی دسترسی به آپلود سنتر ها ممکن نیست و بهترین و تنها راه پیوست تصاویرهبابا خواهشا پیوست نکنین!اینطوری ما باید عکسارو سیو کنیم، آپلودش کنیم.
فکر کنم تو پست قبل کامل توضیح دادم که فعلا امکان جواب دادن به درخواست ها رو (مثل قبل) ندارمدانیال؟ کجایی؟![]()
]چرا میزنی حالا دمه نوروزیچرا از چیزی که اطلاع ندارید در موردش پست ارسال میکنید ؟!!!!
برای امضاء تفاوتی نداره و همه میتونن متحرک استفاده کنند

نمیدونستم خوب
دانیال جون اگه میشه یه امضا از فیلم Skyfall درست کنید

زحمت عکس ها رو خودتون بکشید و بفرستید!
مرسی اقا دانیال ولی من منظورم این بود که هیچکس و زد بازی در یک عکس باشند
سلام دانیال جان درسته ما رو خیلی بد حذف کردین تو CL ولی قربون دستت چند تا امضا و آواتار خیلی زیبا و شیک از Bioshock: Infinite میخاستم ینی زیبا باشن هااا . مخصوصا elizabeth هم باشه حتما . مرسی .
]چرا میزنی حالا دمه نوروزینمیدونستم خوب
شوخی کردم
دانیال جون اگه میشه یه امضا از فیلم Skyfall درست کنید
![]()
ممنون![]()
-

هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز
نوروز رو شادباش میگم![]()

با سلام عرض ارادت خدمت دانیال جان. عید شما و عید تمامی دوستان مبارک. سال خوبی داشته باشید.
دانیال جان اگر بشه اون سرعت لوگو رو که متحرک هست کم تر کنید ممنون میشم و دوم اینکه آواتار درست نمی کنید؟
از این عکس آواتار درست کنید و لوگوی بازی رو هم در گوشه ای که زیبا باشه قرار دهید.
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2012/06/forza-horizon.jpg
سلام
یه چند تا آواتار از شخصیت ero sennin (برای انیمه ناروتو هست) می خوام.
ممنون.
خواهش میکنممرسی یه کم فقط سادست.
میشه جالب ترش کنین؟!مثلا پر زرق و برق تر باشه.
ولی اون امضا رو خیلی حال کردم دمت گرم