*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

درود بر شما دوست عزیز:
امید وارم خوشتون بیاد.
43348401463234608192.jpg
68665756476016047405.jpg
44528075495094648506.jpg
73782005441446001679.jpg

دوست عزیز من عکس خوبی برای امضا پیدا نکردم اگه خواستی به بچه های دیگه بگو برات درست کنن.
34041055715338342096.jpg

راستی اندازه عکس پرو فایلو درست یادم نبود اگه اشتباه بود و خوشت اومد بگو اندازه رو عوض کنم.

امضا خوبه. آواتار هم خوبه فقط میخوام خیلی خاص باشه.یکی باشه که داره با میکروفون میخونه و تاریک باشه از نیم رخ.مثله اولی ولی نیمرخ.

عکس پروفایل 200 در 200 بود اما اصلا عکس پروفایل خوب نیست.همونجوری باشه که برای آواتار گفتم یکم متفاوت. هر دوشون خاص باشن.

ممنون.

ببخشید من دوباره مزاحم شدم ولی قول میدم بعد اینکار ها دیگه پیدام نشه تا چند ماه :d :

قربون دستتون از این عکس یه اواتار زیبا و عین خود عکس یعنی بدون قاب درست کنید در واقع فقط به اندازه اواتار با همین کیفیت عالی ریسایزش کنید :
13455548173719738704.png

این عکس رو هم تبدیل به یه اواتار بکنید و فقط یه قاب قرمز نازک خوشکل بندازید روش :

93481393592164973522.jpg

درود خدمت دوستان!
این درخواست رو می‌دم برای هفته بعد:biggrin1:
آواتار و امضا از فورزا می‌خوام که یه جورایی له شدن GT5 رو هم توش نشون بده:biggrin1:
ممنون
دانیال جان زحمت این رو برای فردا یا پس فردا بکش;)
فقط پیرو حرف های پروفایل:
طرف سونی فن و GT فن خفن ـه پس سعی کن یه جوری باشه حرصش در بیاد:دی
ممنون:x

یه امضا و آواتار مشتی از MOST WANTED و BLACK OPS بزارید برام آقا دانیال..سفارش قبلیمون رو که تحویل نگرفتی..!!

این درخواست قبلی شماست
:arrowd:
دوسه تا آآواتار و امضای ناز از Black ops2 میخام..اندازه بزرگ میخام..(همونی که ساختین رو بدون تغییر اندازه بهم بدین)
بار ها گفته شده این تاپیک برای درخواست آواتار و امضاء در سایز استاندارد بازی سنتر هست و درخواست هایی که خارج از سایز آواتار و امضاء باشه رسیدگی نمیشه
پس اگر میخواید پستتون جواب داده بشه لطفا دقت کنید که برای خارج از انجمن درخواست ندید.

ببخشید من دوباره مزاحم شدم ولی قول میدم بعد اینکار ها دیگه پیدام نشه تا چند ماه :d :
قربون دستتون از این عکس یه اواتار زیبا و عین خود عکس یعنی بدون قاب درست کنید در واقع فقط به اندازه اواتار با همین کیفیت عالی ریسایزش کنید :

این عکس رو هم تبدیل به یه اواتار بکنید و فقط یه قاب قرمز نازک خوشکل بندازید روش :
آواتار از این عکس لطفا
ممنون :x

آخرین ویرایش:
امضا خوبه. آواتار هم خوبه فقط میخوام خیلی خاص باشه.یکی باشه که داره با میکروفون میخونه و تاریک باشه از نیم رخ.مثله اولی ولی نیمرخ.

عکس پروفایل 200 در 200 بود اما اصلا عکس پروفایل خوب نیست.همونجوری باشه که برای آواتار گفتم یکم متفاوت. هر دوشون خاص باشن.

ممنون.

یکی نیست کاره مارو راه بندازه؟آقا دانیال؟

دنی جان دست شما مرسی!
yahoo_4.gif
خواهش میکنم
یکی نیست کاره مارو راه بندازه؟آقا دانیال؟
دوست من
شما درخواستی رو که از من خواسته بودید براتون انجام دادم
برای این درخواست مجددی که تو تاپیک مطرح کردید هم !!!!
باید به همون دوستی که درخواستتون رو جواب داده بود پیام بدید و ببینید چرا جوابتون رو نمیدن.

چون شما از ایشون خواستی تغییراتی رو انجام بده منم منتظر بودم ایشون جواب بده.
اگر نمیخوان پیگیری کنن (چرا اصلا درخواستتون رو جواب دادن) من براتون آماده میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or