Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,351 نوشته شده توسط Persian Creed: امضا و آواتار تک و یک میخوام از AC : brotherhood:d بیشتر... 6 آواتار - 5 امضا: امضا:
نوشته شده توسط Persian Creed: امضا و آواتار تک و یک میخوام از AC : brotherhood:d بیشتر... 6 آواتار - 5 امضا: امضا:
S Soap McTavish کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,352 اقا من CoD:Blck Ops رو فعلا نمیخوام با همین حال دارم میکنم:d
S semejpc کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,353 نوشته شده توسط Bianconeri: از یوونتوس هم بذارید من خیلی ممنون میشم. بیشتر... روشون کلیک کنید تا بزرگ شن 2 آواتار 0 امضا اگر جور دیگه ای می خوای بگو
نوشته شده توسط Bianconeri: از یوونتوس هم بذارید من خیلی ممنون میشم. بیشتر... روشون کلیک کنید تا بزرگ شن 2 آواتار 0 امضا اگر جور دیگه ای می خوای بگو
^_GHOST_^ کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,354 فقط اواتار از Black Ops و از سم تو کانوکشن بذارید ، لطفا Ops مهم تره . :d
SHePArd کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,355 از Metal Gear Solid کلهم...حد اقل 30 تایی بزار آواتار 50 تایی امضا قربون دستت:d
leonk13 کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,356 من خیلی وقت پیش از Elisha Cuthbert یه چند تا امضا خواستم احتمالا ندیدید گفتم دوباره درخواست بدم! :d
Bianconeri کاربر سایت Aug 19, 2010 #1,357 نوشته شده توسط semejpc: روشون کلیک کنید تا بزرگ شن 2 آواتار 0 امضا اگر جور دیگه ای می خوای بگو بیشتر... اگر از لوگوی باشگاه بذاری خیلی ممنون میشم.
نوشته شده توسط semejpc: روشون کلیک کنید تا بزرگ شن 2 آواتار 0 امضا اگر جور دیگه ای می خوای بگو بیشتر... اگر از لوگوی باشگاه بذاری خیلی ممنون میشم.
S semejpc کاربر سایت Aug 20, 2010 #1,359 نوشته شده توسط Bianconeri: اگر از لوگوی باشگاه بذاری خیلی ممنون میشم. بیشتر... البته هر کس سلیقهای داره و سلیقهی شما هم محترمه ولی به نظر من کلا آرم یک چیزی برای آواتار چیز جالبی نیست فرمتش هم PNG ه یک آواتار Reactions: T Elite x
نوشته شده توسط Bianconeri: اگر از لوگوی باشگاه بذاری خیلی ممنون میشم. بیشتر... البته هر کس سلیقهای داره و سلیقهی شما هم محترمه ولی به نظر من کلا آرم یک چیزی برای آواتار چیز جالبی نیست فرمتش هم PNG ه یک آواتار
rsoft کاربر سایت Aug 21, 2010 #1,360 سلام خسته نباشید. اگر ممکنه یک آواتار از Halo:Reach و یک امضا از Mafia 2 برام بذارید. ممنون
Trico کاربر سایت Aug 21, 2010 #1,361 انقدرکسی آواتار نذاشت انقدر تحریم شدم تا آخرش خودم این آواتارو پیدا کردم
M MOrteza_DJmix کاربر سایت Aug 21, 2010 #1,362 نوشته شده توسط ECL!PSE: 4 آواتار - 1 امضا امضا: بیشتر... دستت طلا عالی بودن.فقط اگه میشه امضا رو کیفیتو بالاتر کنین.خیلی کیفیتش پایینه
نوشته شده توسط ECL!PSE: 4 آواتار - 1 امضا امضا: بیشتر... دستت طلا عالی بودن.فقط اگه میشه امضا رو کیفیتو بالاتر کنین.خیلی کیفیتش پایینه
Ἁlireza کاربر سایت Aug 22, 2010 #1,363 1 آواتار و امضا از Gran Turismo و 1 آواتار و امضا از Resistance 3 Spoiler GT ـه در حد امکان از BMW M3 باشه
1 آواتار و امضا از Gran Turismo و 1 آواتار و امضا از Resistance 3 Spoiler GT ـه در حد امکان از BMW M3 باشه
S1NA کاربر سایت Aug 22, 2010 #1,364 ميدونم که ديگه قديمی و خز شده ولی لطفاً از GoW III يه امضاء قشنگ و شاخ بزاريد ..... پيشاپيش ممنونم