B3hDad کاربر سایت Jun 30, 2010 #1,156 نوشته شده توسط shepard: عزیز این سایز آواتار یکم کشیدس احسان جان...میشه بهتر درستش کنی؟مرسی(در سایز آواتارم نیس:d) بیشتر... ببین اینا خوبن 3 اواتار - 0 امضا
نوشته شده توسط shepard: عزیز این سایز آواتار یکم کشیدس احسان جان...میشه بهتر درستش کنی؟مرسی(در سایز آواتارم نیس:d) بیشتر... ببین اینا خوبن 3 اواتار - 0 امضا
M@rV3l کاربر سایت Jun 30, 2010 #1,157 نوشته شده توسط M@rV3l: دوستان اگه امکانش هست یه امضاء از بازی Kingdom Hearts بزارید پ.ن.اگه میشه آواتارشم باشه از شخصیت Roxas یا Sora بیشتر... نمی دونم چرا هیچکی پستهای منو تو این سایت نمی بینه
نوشته شده توسط M@rV3l: دوستان اگه امکانش هست یه امضاء از بازی Kingdom Hearts بزارید پ.ن.اگه میشه آواتارشم باشه از شخصیت Roxas یا Sora بیشتر... نمی دونم چرا هیچکی پستهای منو تو این سایت نمی بینه
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jun 30, 2010 #1,158 نوشته شده توسط B3hDad: راست میگه یه کار هم می کنی سنگ تموم بذار همین طور ماسمالی نکن یه نفر دیدی این آواتار های کجو کوله رو بذاره ؟ crop کن یکم از کناراش بزن سایز خوب و خوشگل در بیار در ضمن احسان جان اواتار هارو هم 2 تا 2 تا بذار یا 3 تا 3 تا اینطوری زیر هم نذار بیشتر... چشم دوستان اين اشكالات درست ميشه.
نوشته شده توسط B3hDad: راست میگه یه کار هم می کنی سنگ تموم بذار همین طور ماسمالی نکن یه نفر دیدی این آواتار های کجو کوله رو بذاره ؟ crop کن یکم از کناراش بزن سایز خوب و خوشگل در بیار در ضمن احسان جان اواتار هارو هم 2 تا 2 تا بذار یا 3 تا 3 تا اینطوری زیر هم نذار بیشتر... چشم دوستان اين اشكالات درست ميشه.
M moahm3ad کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,159 آقا من يه امضا ميخوام ولي متحرك باشه اگر كسي ميتونه كمكم كنه توي پيغام شخصي بهم بگه واقعا احتياج دارم هر چي زود تر بهتر مرسي
آقا من يه امضا ميخوام ولي متحرك باشه اگر كسي ميتونه كمكم كنه توي پيغام شخصي بهم بگه واقعا احتياج دارم هر چي زود تر بهتر مرسي
B3hDad کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,160 نوشته شده توسط moahm3ad: آقا من يه امضا ميخوام ولي متحرك باشه اگر كسي ميتونه كمكم كنه توي پيغام شخصي بهم بگه واقعا احتياج دارم هر چي زود تر بهتر مرسي بیشتر... یعنی چی متحرک باشه هر چی باشه ؟؟؟ مثل یه الاغ و میمون باشن هی با چکش بزنن تو سر هم دیگه ؟
نوشته شده توسط moahm3ad: آقا من يه امضا ميخوام ولي متحرك باشه اگر كسي ميتونه كمكم كنه توي پيغام شخصي بهم بگه واقعا احتياج دارم هر چي زود تر بهتر مرسي بیشتر... یعنی چی متحرک باشه هر چی باشه ؟؟؟ مثل یه الاغ و میمون باشن هی با چکش بزنن تو سر هم دیگه ؟
Apóllōn کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,161 نوشته شده توسط B3hDad: یعنی چی متحرک باشه هر چی باشه ؟؟؟ مثل یه الاغ و میمون باشن هی با چکش بزنن تو سر هم دیگه ؟ بیشتر... چی میگی یعنی واقعا تا حالا اواتار های متحرک ندیدی؟!
نوشته شده توسط B3hDad: یعنی چی متحرک باشه هر چی باشه ؟؟؟ مثل یه الاغ و میمون باشن هی با چکش بزنن تو سر هم دیگه ؟ بیشتر... چی میگی یعنی واقعا تا حالا اواتار های متحرک ندیدی؟!
B3hDad کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,162 نوشته شده توسط ArAsH_hidden: چی میگی یعنی واقعا تا حالا اواتار های متحرک ندیدی؟! بیشتر... ایشون نگفتن چی باشه متحرک باشه چی باشه در چه موردی چه عکسی باشه بگه براش GIF درست می کنم حالا هر چی بخواد # مثلا این خوبه.. ؟ Spoiler آخرین ویرایش: Jul 1, 2010
نوشته شده توسط ArAsH_hidden: چی میگی یعنی واقعا تا حالا اواتار های متحرک ندیدی؟! بیشتر... ایشون نگفتن چی باشه متحرک باشه چی باشه در چه موردی چه عکسی باشه بگه براش GIF درست می کنم حالا هر چی بخواد # مثلا این خوبه.. ؟ Spoiler
A Armor King 21 کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,163 سلام. از جوکر یه سری متحرک بزارین. هم امضا هم آواتار. یکیش هم سایز این خانم بالایی باشه.:d ممنون
God_of_game کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,165 نوشته شده توسط Armor King 21: سلام. از جوکر یه سری متحرک بزارین. هم امضا هم آواتار. یکیش هم سایز این خانم بالایی باشه.:d ممنون بیشتر... شما نمی تونید از اواتار متحرک استفاده کنید
نوشته شده توسط Armor King 21: سلام. از جوکر یه سری متحرک بزارین. هم امضا هم آواتار. یکیش هم سایز این خانم بالایی باشه.:d ممنون بیشتر... شما نمی تونید از اواتار متحرک استفاده کنید
B3hDad کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,166 نوشته شده توسط abol_fa: اواتار و امضا از ماركوس يا كريتوس ميخوام بیشتر...
A Armor King 21 کاربر سایت Jul 1, 2010 #1,167 نوشته شده توسط God_of_game: شما نمی تونید از اواتار متحرک استفاده کنید بیشتر... دمش گرم.:d -------------------- ولی بزارید...
نوشته شده توسط God_of_game: شما نمی تونید از اواتار متحرک استفاده کنید بیشتر... دمش گرم.:d -------------------- ولی بزارید...
M@rV3l کاربر سایت Jul 2, 2010 #1,170 نوشته شده توسط M@rV3l: نمی دونم چرا هیچکی پستهای منو تو این سایت نمی بینه بیشتر... یعنی واقعا کسی نیست به کار منم رسیدگی کنه~x(
نوشته شده توسط M@rV3l: نمی دونم چرا هیچکی پستهای منو تو این سایت نمی بینه بیشتر... یعنی واقعا کسی نیست به کار منم رسیدگی کنه~x(