*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

این عکس کوچیک آخه امضا میشه ؟ :d
بزرگتر بده میشه بهتر امضاش کرد. این خیلی واسه امضا کوچیکه.

بفرما رفیق:d
nmvv2nuz2u9q8itfjcd.jpg

چرا پستی که درخواست داده بودم پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)x
من الآن 4 باره که دارم درخواست میدم ولی هیچکی توجهی نمیکنه!!!!! الآن هم که میبینم که پستمو پاک کردند!!!

واقعا براتون متاسفم.

چرا پستی که درخواست داده بودم پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)x
من الآن 4 باره که دارم درخواست میدم ولی هیچکی توجهی نمیکنه!!!!! الآن هم که میبینم که پستمو پاک کردند!!!

واقعا براتون متاسفم.
دوست عزیز ما مدیر نیستیم که بتونیم پست پاک کنیم ! در ضمن من نبودم چند روز، الآن درخواست بدین تا براتون درست کنم.

دوست عزیز ما مدیر نیستیم که بتونیم پست پاک کنیم ! در ضمن من نبودم چند روز، الآن درخواست بدین تا براتون درست کنم.
بله. منم منظورم با مدیران بود!
اگه میشه یه چنتا اواتار خوب از مالدینی برام بزارید!
ممنون میشم.;)

پس من چی؟؟؟در خواست من رو هم میشه عملی کنید؟؟؟ایول فقط اگر میشه چند تا اواتر مشتی از کوبی ستاره ی بستکتبال جهان همونی که تیمش لس انجلس هست بزارید ایول
.ممنون

ببخشید من سومین بار دارم پست میدم نمیشه چند تا اوتار و امضا از AKON و LADY GAGA و مهم تر از اون ها KOBE ستاره ی بسکتبال جهان بزارید؟؟؟؟من هر دفعه گفتم کسی عملی نکرد در صورتی که برای یکی از دوستان که یه امضا میخواست 3 نفر براش عکس و امضا گذاشتند ممنون میشم برای من هم کاری انجام بدید .ایول

Akon - Kobe

ببخشید من سومین بار دارم پست میدم نمیشه چند تا اوتار و امضا از AKON و LADY GAGA و مهم تر از اون ها KOBE ستاره ی بسکتبال جهان بزارید؟؟؟؟من هر دفعه گفتم کسی عملی نکرد در صورتی که برای یکی از دوستان که یه امضا میخواست 3 نفر براش عکس و امضا گذاشتند ممنون میشم برای من هم کاری انجام بدید .ایول

قرار نبود دو درخواست در یه پست بدیم ؟ :d

Nice Akon :| :d

12 آواتار - 1 امضا

emza1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or