Rey Mysterio_619 کاربر سایت Jun 15, 2010 #887 سلام. از چهره ی جدید مارادونا با کت و شلوار توی بازی اونروز یه چندتا آواتار میدید. یه چندتا امضا هم از زمانه قدیمه مارادونا.
سلام. از چهره ی جدید مارادونا با کت و شلوار توی بازی اونروز یه چندتا آواتار میدید. یه چندتا امضا هم از زمانه قدیمه مارادونا.
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #888 سلام ، بلطف این آدم جلویه رو دورش رو بخال ! :d و عبارت مافیا دو رو هم به عنوان امضا بخال ( آدم آواتاز باشه )
سلام ، بلطف این آدم جلویه رو دورش رو بخال ! :d و عبارت مافیا دو رو هم به عنوان امضا بخال ( آدم آواتاز باشه )
the dark knight کاربر سایت Jun 15, 2010 #889 درود! دوستان میشه یه اواتار از تیم ملی المان تو جام جهانی برام درست کنین؟ ممنون یا حق
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #890 نوشته شده توسط the dark knight: درود! دوستان میشه یه اواتار از تیم ملی المان تو جام جهانی برام درست کنین؟ ممنون یا حق بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا باز نشد به من ربطی نداره !
نوشته شده توسط the dark knight: درود! دوستان میشه یه اواتار از تیم ملی المان تو جام جهانی برام درست کنین؟ ممنون یا حق بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا باز نشد به من ربطی نداره !
God_of_game کاربر سایت Jun 15, 2010 #891 اینم به درخواست مجدد اقای The Punisher : آخرین ویرایش: Jun 15, 2010
God_of_game کاربر سایت Jun 15, 2010 #892 نوشته شده توسط ^_GHOST_^: 1 باز نشد به من ربطی نداره ! بیشتر... راست می گه. چون به من ربط داره
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #893 نوشته شده توسط God_of_game: راست می گه. چون به من ربط داره بیشتر... نخیرم خودم گذاشتم به خودم ربط داره ! :d ، دورغ گفتم ! :d تو درخواست منو بذار ! :d
نوشته شده توسط God_of_game: راست می گه. چون به من ربط داره بیشتر... نخیرم خودم گذاشتم به خودم ربط داره ! :d ، دورغ گفتم ! :d تو درخواست منو بذار ! :d
God_of_game کاربر سایت Jun 15, 2010 #894 نوشته شده توسط ^_GHOST_^: نخیرم خودم گذاشتم به خودم ربط داره ! :d ، دورغ گفتم ! :d تو درخواست منو بذار ! :d بیشتر... امروز به اندازه ی کافی درخواست دادی اون سفارشاتی رو هم که دادی چند صفحه قبل امیر رضا (ECL!PCE) همشو گذاشته
نوشته شده توسط ^_GHOST_^: نخیرم خودم گذاشتم به خودم ربط داره ! :d ، دورغ گفتم ! :d تو درخواست منو بذار ! :d بیشتر... امروز به اندازه ی کافی درخواست دادی اون سفارشاتی رو هم که دادی چند صفحه قبل امیر رضا (ECL!PCE) همشو گذاشته
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #895 نوشته شده توسط God_of_game: امروز به اندازه ی کافی درخواست دادی اون سفارشاتی رو هم که دادی چند صفحه قبل امیر رضا (ECL!PCE) همشو گذاشته بیشتر... من کلا دخواست دوس دارم ! :d اون امضاش رو گذاشته من آواتارم رو می خوام همین الان طبق سفارشم ! :d کمی به مشتری احترام بگذار ! :d:d:d
نوشته شده توسط God_of_game: امروز به اندازه ی کافی درخواست دادی اون سفارشاتی رو هم که دادی چند صفحه قبل امیر رضا (ECL!PCE) همشو گذاشته بیشتر... من کلا دخواست دوس دارم ! :d اون امضاش رو گذاشته من آواتارم رو می خوام همین الان طبق سفارشم ! :d کمی به مشتری احترام بگذار ! :d:d:d
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #897 نوشته شده توسط Transylvania: آقا یه آواتار و امضا از تیم هلند بذارین ممنون بیشتر... 1 آواتار - 1 امضا (همونه ! ) باز نشد تقصیر منه ! Reactions: Transylvania
نوشته شده توسط Transylvania: آقا یه آواتار و امضا از تیم هلند بذارین ممنون بیشتر... 1 آواتار - 1 امضا (همونه ! ) باز نشد تقصیر منه !
God_of_game کاربر سایت Jun 15, 2010 #898 باز نشد تقصیر منه ! بیشتر... خوب اقا من فکر کردم واسه من رو گذاشتی. چرا می زنی از سرم :biggrin1:
^_GHOST_^ کاربر سایت Jun 15, 2010 #899 نوشته شده توسط God_of_game: خوب اقا من فکر کردم واسه من رو گذاشتی. چرا می زنی از سرم :biggrin1: بیشتر... کلا نگرفتم الان داری چی می گی ؟ :d تو درخواست من رو آماده کن خودم اینجا رو راه میندازم ! :d
نوشته شده توسط God_of_game: خوب اقا من فکر کردم واسه من رو گذاشتی. چرا می زنی از سرم :biggrin1: بیشتر... کلا نگرفتم الان داری چی می گی ؟ :d تو درخواست من رو آماده کن خودم اینجا رو راه میندازم ! :d
ShelMan کاربر سایت Jun 15, 2010 #900 ما منتظر اسپانیا هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم... اسپانیا می خوام...