حجم دو تا از عکس هایی که دوستمون گذاشته بود ، کمی بیشتر از 18 کیلوبایت بود!مرسی عزیز ولی آواتار ها فک کنم سیازشون درست نیست...می گه Remote file is too large
حجمشون رو کم کردم و میتونید استفاده کنید
حجم دو تا از عکس هایی که دوستمون گذاشته بود ، کمی بیشتر از 18 کیلوبایت بود!مرسی عزیز ولی آواتار ها فک کنم سیازشون درست نیست...می گه Remote file is too large
من اینارو تونستم درست کنم . بده ببخشید . البته گفته بودی دانیال حالا گفتیم ما هم بزاریم و امیدوارم به کسی بر نخورهسلام اقا دانیال اگه زحمتی نیست چندتا اواتار و امضا خیلی باحال و با کیفیت از بازی ac iii بزارید ممنون
من عکس خوب گیرم نیرومد از هر کدوم یدونه تونستم بزارم .سلام
آواتار و امضا خیلی زیبا و استثنایی میخواستم از madrar uchiha
فقط هر کسی که میخواد درست کنه اگه عکس خیلی قشنگی پیدا نکردم زحمت نکشه بهتره
اگه هیچ آواتار یا امضایی نظرم رو نگرفت انتخاب نکردم دوستان ناراحت نشن![]()
خدمت تو دوست خوبمدانیال جان یه زحمتی بکش یه اوتار قشنگ از Pink برام درست کنی مممنون
خدمت شمااز دوستان یکی واسه ما دو تا آواتار بی نقص و شکیل :d از بازی سیمز و کارت گرافیک amd بسازه
امضا هم بزنین عالی میشه
اندازه آواتار در اندازه آواتار های فعلی بازی سنتر و امضا هم در اندازه : 550 در 130
ممنون
خدمت شماسلام اقا دانیال اگه زحمتی نیست چندتا اواتار و امضا خیلی باحال و با کیفیت از بازی ac iii بزارید ممنون
خدمت شماسلام
آواتار و امضا خیلی زیبا و استثنایی میخواستم از madrar uchiha
فقط هر کسی که میخواد درست کنه اگه عکس خیلی قشنگی پیدا نکردم زحمت نکشه بهتره
اگه هیچ آواتار یا امضایی نظرم رو نگرفت انتخاب نکردم دوستان ناراحت نشن![]()
دوستان من يه اواتار ميخوام كه به اسم dragonslayer بياد مثلا يه جنگجو باشه كه داره يه اژدهارو ميكشه اگه ميشه برام تهيه كنيد
خواهش میکنم دوست منممنون دوست عزيز بابت اواتار
سلام خسته نباشید
من یک اواتار از انیمه بلیچ شخصیت ایچیکو می خواستم فقط ممکن باشه حالت خنده رویی نباشه
سنگین و با وقار باشه
مرسی از زحمتتون.