*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

درود

پ.ن : تعداد زیادی گذاشتم که اگر دوست دیگه هم از ACIIIخواست از همین پست استفاده کنه

شرمنده.دستت درد نکنه.ولی یکی بده تک باشه، یکی باشه.عالی باشه.اینا یه ذره در حدی که ابهت داشته باشن نیستش.اگه مقدور نیستی فعلاً نمیخواد.یه هفته دو هفته دیگه.بزام ممنون.

آخرین ویرایش:
خوب پس یک اواتار و یک امضا توپ از تیم اسپانیا بزارین برای منم(حال و هوای یورو 2012 رو داشته باشه)!
بعد مثلا نشون بده امسال هم قهرمانیم یک جمله بنویسین روشم!که امسال هم قهرمانیم!
همه چیز رو که نباید تایپ کرد برادر ! اونم وقتی میشه با عکس حرف زد ;)
بروبچ (!) چه نشسته اید که من امده ام
یه اوتار شیک و یه امضای تپل از سری افسانه ایی metal slug ردیف کن داداش
خدمت شما
دوستان عزیزم سلام بی زحمت چنتا امضا و چنتا اواتار جدید از کریس عزیزم برام درست کنین و پیش پیش دستتون درد نکنه .
اینم خدمت شما معین جان
دوستان از DANCE CENTRAL 3 لطفت اواتار و امضا درست کنید =((
چرا غمگین؟!
خدمت شما

یه پست بود از لوگوی زدبـــازی خواسته بود ، چی شدش ؟!
پ.ن : لطفا پستی رو که درخواست دادید ، پاک نکنید. ویرایش کنید و بگید که دیگه نمی‌خواید
شرمنده.دستت درد نکنه.ولی یکی بده تک باشه، یکی باشه.عالی باشه.اینا یه ذره در حدی که ابهت داشته باشن نیستش.اگه مقدور نیستی فعلاً نمیخواد.یه هفته دو هفته دیگه.بزام ممنون.
خواهش میکنم. من خدمتت گفتم که عکس هایی که اومده برای امضاء و آواتار مناسب نیست. شما اصرار داشتی جدید باشه.
به هر حال چشم ، هر وقت عکس جدید و مناسب پیدا کردم براتون میسازم
یه لطفی هم بکنید وقتی پستی رو نقل قول میکنید، عکس هاش رو پاک کنید
ممنون

7se7en7 کارت یدونس ، حرف نداری
129fs3647527.gif

یه پست بود از لوگوی زدبـــازی خواسته بود ، چی شدش ؟!
مال من بود:دی
دانیال جان واقعا کارات عالی ــه!!!
اون لوگو رو هم دیدم سامان ویلسون رو برای آواتار گذاتشی حذف کردم.
ممنون:)

آخرین ویرایش:
سلام. یه چند تا آواتار و امضای خوب از گروه Tool می خواستم. اگه پیدا کردن عکس مشکله خودم چند تا می ذارم:
آواتار:

18278-tool-band-eye.jpg

k4vp9abjjp5sxl6bmc0.jpg
88w96q0386zd4ycdsbka.jpg

امضا:
gz7kzwcsn2rhdlcewt.png
ii06ts4nw5hoyp9m2hfy.png
مرسی!

درود

یه اواتار از هلند میخواستم تک باشه ، اون اواتار های قبلی رو دیدمم خوشم اومد ولی یکی دیگه میخوام
ممنون میشم
اگر خوشتون نیومد ، بگید یکی دیگه بذارم
می شه خواهش کنم یه چندتا آواتار از فرزا هوریزن بذاری. مرسی.
چرا نشه؟!
خدمت شما
سلام. یه چند تا آواتار و امضای خوب از گروه Tool می خواستم. اگه پیدا کردن عکس مشکله خودم چند تا می ذارم:
مرسی!
خدمت شما

چند آواتار قشنگ و باحال از بلک اپس دو بزارین داداشای گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وهمینطور امضاًًًًًًًًً ممنون.

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی ازین عکس اگه میشه امضا درست کنین...آواتار هم اگه شد با همین بسازین...چندین مدل بزارینا.http://img.online-dl.com/images/a7626_CODDogTag.jpg

چند آواتار قشنگ و باحال از بلک اپس دو بزارین داداشای گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وهمینطور امضاًًًًًًًًً ممنون.

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی ازین عکس اگه میشه امضا درست کنین...آواتار هم اگه شد با همین بسازین...چندین مدل بزارینا.http://img.online-dl.com/images/a7626_CODDogTag.jpg

بفرما:
m383_s.jpg

t926_a.jpg

بازم قرار میدم.

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ----------

این هم امضا:
f848_Untitled2.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or