B!G_BosS کاربر سایت May 7, 2010 #586 اومدم این تاپیک رو دیدم جو جام جهانی منو گرفت. بی زحمت یه چندتا امضا اگرم حال نداری یکی:biggrin1: از فرانسه برام درست کن.
اومدم این تاپیک رو دیدم جو جام جهانی منو گرفت. بی زحمت یه چندتا امضا اگرم حال نداری یکی:biggrin1: از فرانسه برام درست کن.
Trunks کاربر سایت May 8, 2010 #587 بحث داره بالا میگیره . سریعا یه آواتار PNG از آرژانتین به من بدید لفطا .
amirarsalan کاربر سایت May 8, 2010 #588 یک امضا و یک اواتر واسه اسپانیا میخواستم واسه جام جهانی لگه میشه سایزه اواتر بزرگ باشه و امضا هم 500x200 مرسی
یک امضا و یک اواتر واسه اسپانیا میخواستم واسه جام جهانی لگه میشه سایزه اواتر بزرگ باشه و امضا هم 500x200 مرسی
Darkkahn کاربر سایت May 8, 2010 #589 بحث داره بالا میگیره . سریعا یه آواتار PNG از آرژانتین به من بدید لفطا . بیشتر... فعلا همین از دستم بر میاد.:biggrin1: اگه باز نشدن تشریف ببرین آرژانتین، اونجا باز میشن. جهت کاربران Premium: جهت کاربران معمولی:
بحث داره بالا میگیره . سریعا یه آواتار PNG از آرژانتین به من بدید لفطا . بیشتر... فعلا همین از دستم بر میاد.:biggrin1: اگه باز نشدن تشریف ببرین آرژانتین، اونجا باز میشن. جهت کاربران Premium: جهت کاربران معمولی:
M MOrteza_DJmix کاربر سایت May 8, 2010 #590 خواهشا یه چند تا اوتار و امضا از حبیب دو هفته است دارم در خواست میدم
Noirique کاربر سایت May 8, 2010 #592 نوشته شده توسط Trunks: بحث داره بالا میگیره . سریعا یه آواتار PNG از آرژانتین به من بدید لفطا . بیشتر... 3 آواتار - 0 امضا اگر باز نشدن ، خوب باز نشدن دیگه ! نوشته شده توسط Avenger: اومدم این تاپیک رو دیدم جو جام جهانی منو گرفت. بی زحمت یه چندتا امضا اگرم حال نداری یکی:biggrin1: از فرانسه برام درست کن. بیشتر... ببین از این خوشت میاد ؟ همینجوری درست کردم خوشت نیومد بگو یک سری دیگه درست کنم 0 آواتار - 2 امضا باز نشدن ، صبر کنید جام جهانی شروع شه ، باز میشن ! آخرین ویرایش: May 8, 2010
نوشته شده توسط Trunks: بحث داره بالا میگیره . سریعا یه آواتار PNG از آرژانتین به من بدید لفطا . بیشتر... 3 آواتار - 0 امضا اگر باز نشدن ، خوب باز نشدن دیگه ! نوشته شده توسط Avenger: اومدم این تاپیک رو دیدم جو جام جهانی منو گرفت. بی زحمت یه چندتا امضا اگرم حال نداری یکی:biggrin1: از فرانسه برام درست کن. بیشتر... ببین از این خوشت میاد ؟ همینجوری درست کردم خوشت نیومد بگو یک سری دیگه درست کنم 0 آواتار - 2 امضا باز نشدن ، صبر کنید جام جهانی شروع شه ، باز میشن !
Phoenix555 کاربر سایت May 9, 2010 #594 نوشته شده توسط Darkkahn: فعلا همین از دستم بر میاد.:biggrin1: اگه باز نشدن تشریف ببرین آرژانتین، اونجا باز میشن. جهت کاربران Premium: جهت کاربران معمولی: بیشتر... میشه تو همین سبک از برزیل بزارید یعنی دایره ای
نوشته شده توسط Darkkahn: فعلا همین از دستم بر میاد.:biggrin1: اگه باز نشدن تشریف ببرین آرژانتین، اونجا باز میشن. جهت کاربران Premium: جهت کاربران معمولی: بیشتر... میشه تو همین سبک از برزیل بزارید یعنی دایره ای
L Lord Stark کاربر سایت May 9, 2010 #595 مرسی ممنونم اواتار گرن توریسمو وهمچنین امضاش عالی بود اگر لطف کنید برای انگلستان یه امضا درست کنید که عکس بازیکنهای انگلیسی باشه واثری از پرچم انگلستان نباشه بچه ها به خیانت متهم کردن مارو:biggrin1: مرسی
مرسی ممنونم اواتار گرن توریسمو وهمچنین امضاش عالی بود اگر لطف کنید برای انگلستان یه امضا درست کنید که عکس بازیکنهای انگلیسی باشه واثری از پرچم انگلستان نباشه بچه ها به خیانت متهم کردن مارو:biggrin1: مرسی
Trunks کاربر سایت May 9, 2010 #596 آقا یه بنرم اگر ممکنه از آرژانتین به من بدید تا جنسمون کامل جور شه . ( و مشتی محکم به دهن خرشانس جماعت بکوبیم )
آقا یه بنرم اگر ممکنه از آرژانتین به من بدید تا جنسمون کامل جور شه . ( و مشتی محکم به دهن خرشانس جماعت بکوبیم )
Darkkahn کاربر سایت May 9, 2010 #597 نوشته شده توسط FireFoxx: میشه تو همین سبک از برزیل بزارید یعنی دایره ای بیشتر... خدمت آقای اوزوماکـی: اگه باز نشدن با ساسوکه صحبت کنید. بدون ایفکت: Spoiler
نوشته شده توسط FireFoxx: میشه تو همین سبک از برزیل بزارید یعنی دایره ای بیشتر... خدمت آقای اوزوماکـی: اگه باز نشدن با ساسوکه صحبت کنید. بدون ایفکت: Spoiler
Noirique کاربر سایت May 9, 2010 #599 نوشته شده توسط HL2-GF: مرسی امیر حسین . فقط نمیتونی چند تا امضای خفن درست کنی ؟ از بازیکن خاصی نمیخوام ، میخوام کلی باشه :d بیشتر... این یکی رو ببین ، مگه چقدر می تونه تنوع داشته باشه که چند تا درست کنم ؟ 0 آواتار - 1 امضا باور کنید باز میشن ! نوشته شده توسط Trunks: آقا یه بنرم اگر ممکنه از آرژانتین به من بدید تا جنسمون کامل جور شه . ( و مشتی محکم به دهن خرشانس جماعت بکوبیم ) بیشتر... اینم مال تو ( کلا تیمتون ضایست هم خودش هم عکس هاش ) 0 آواتار - 3 امضا باز نشدن تیمتون رو عوض کنید . آخرین ویرایش: May 9, 2010
نوشته شده توسط HL2-GF: مرسی امیر حسین . فقط نمیتونی چند تا امضای خفن درست کنی ؟ از بازیکن خاصی نمیخوام ، میخوام کلی باشه :d بیشتر... این یکی رو ببین ، مگه چقدر می تونه تنوع داشته باشه که چند تا درست کنم ؟ 0 آواتار - 1 امضا باور کنید باز میشن ! نوشته شده توسط Trunks: آقا یه بنرم اگر ممکنه از آرژانتین به من بدید تا جنسمون کامل جور شه . ( و مشتی محکم به دهن خرشانس جماعت بکوبیم ) بیشتر... اینم مال تو ( کلا تیمتون ضایست هم خودش هم عکس هاش ) 0 آواتار - 3 امضا باز نشدن تیمتون رو عوض کنید .