*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

یه چندتا اواتار از ghost بزار. دمت گرم
دوست عزیز منظورم ghost در mw2 هست.شرمنده:">
خدمت شما عزیز
سلام یا آواتار پروفایل
می خواستم .. از
جوب :دی جوب خیابان ( فقط خیلی خوب و بزرگ و شفاف جوب تمیز باشه )
لطفا عکس کشیدگی نداشته باشه .. ممنون فقط یادتون نره آواتار پروفایل ... ! متــحر ک هم بهتر !
نه این یکی واقعیه :دی برای آواتار پروفایل همون که تو پروفایله ( نه این آواتاره هــا ) :دی
خدمت شما

دوست عزیز منظورم ghost در mw2 هست.شرمنده:">

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

یه عکس اواتار پر از خون از اون دو تا برادر داخل فیلمvampire diaries یعنی عکسش خونی باشه یه جوری که هر کس از صد متر هم میبینه بفهمه این دوتا خون اشام هستن فقط خواهشا عکس اواتار باشه.

انصافا کارتون درسته کاره خوبی کردین از اون ghostخدا بیامورض چنتا آواتار گذاشتین.ولی تنها چیزیکه کم داره چنتا امضا که در حد و اندازهی این قیور مرد باشه.دمتون گرم.b-)
متحرکم شود که دیگه عالی...

یه عکس اواتار پر از خون از اون دو تا برادر داخل فیلمvampire diaries یعنی عکسش خونی باشه یه جوری که هر کس از صد متر هم میبینه بفهمه این دوتا خون اشام هستن فقط خواهشا عکس اواتار باشه.
عکس هایی که از این سریال پخش شده ، بیشتر عاشقانست ! تا ترسناک و پر از خون.
بازم من چند تایی درست کردم ، امیدوارم خوشتون بیاد
انصافا کارتون درسته کاره خوبی کردین از اون ghostخدا بیامورض چنتا آواتار گذاشتین.ولی تنها چیزیکه کم داره چنتا امضا که در حد و اندازهی این قیور مرد باشه.دمتون گرم.b-)
متحرکم شود که دیگه عالی...
اینم خدمت شما

درود، دوستان این عکس رو می خوام فقط که از اطراف خورشیده select بشه و بقیه اش حذف بشه. یعنی اینکه اون نوشته ها و ... حذف شه و فقط نماد خورشید (و قاعدتا شیر وسطش) باقی بمونه، ممنون.
درود بر شما.
برای آواتار میخواستید دیگه ؟ من یکی درست کردم . اگر طور دیگه ای خواستید، بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or