*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

سلام
شرمنده یه چنتا آواتار و امضا خوب از god3 میخوام جوری که همه ی ابهت کریتوس توش معلوم باشه.
اگه بتونی اون چشمه رو هم(همون که box shot بازیه صورت سفید یه خط قرمز داره) جوری درست کنی که برق بزنه خیلی عالیه:love:
بازم قبلاً گذاشتیم.;)

سلام
شرمنده.آواتار های پست های قبلی زیاد خوب نیستن.بیشتر خنده دارن تا با ابهت.مثلا همون که پشتش حالت رنگ کرمی داشت و کریتوس شبیه بادی بیلدینگ کارها;) مثلثی شده بود.اگه میشه یه آواتار و امضا خوب بزارید:cheesygri
بابت اون چشمه هم قبل بود.ولی اگه میشه طوری باشه که چشمه براق باشه،چشمک بزنه برق چشمش،نوره چشم کم و زیاد بشه(اگه یادتون یاشه مثل چند صفحه پیش شلوار bc2 نوره آتیش کم و زیاد میشد):blushing:
شرمنده بازم.ولی اگر بزارید واقعا ممنون میشم.
اگه پیدا هم نکردید بگبد من اون عکس رو بدم شما تغیرات روش بدید.

از نورمن جیدن در Heavy rain و Monkey island آواتار و امضا
3 آواتار - 3 امضا
اگه مشکل داشت رفرش بزنید درست میشه.

qrshu0jlo54uvoizfgy2.jpg
l38fn38s92f9rflpdmo.jpg
l1p38tgss05l5x9cmwj.png

امضا :

2wdmeodkn922663db66.jpg

7s87o3w4ficrzbms2lsj.jpg

cfh9v8m55ewuelnr9i.png

بازیسنتری های عزیز ، از یک طرف یکسری مشکلات برام پیش اومده و از طرفی هم امتحانات میان ترم شروع شده و کمرم رو شکونده! یک مدت خیلی کم میتونم براتون کار هارو آماده بکنم ، به بزرگی خودتون ببخشید . :blushing:

بازیسنتری های عزیز ، از یک طرف یکسری مشکلات برام پیش اومده و از طرفی هم امتحانات میان ترم شروع شده و کمرم رو شکونده! یک مدت خیلی کم میتونم براتون کار هارو آماده بکنم ، به بزرگی خودتون ببخشید . :blushing:

منم عین امیر!:biggrin1:یک مدتی اگر درخواستتون دیر رسیدگی شد ما رو به بزرگی خودتون ببخشید!:biggrin1:
شما دوتاییتون انقد اقایین که این کارو قبول کردین :love:
اجباری هم تو کار نیست و همین که بدونن اجبار اینکارو دارین انجام میدین کلی ارزش داره دیگه !
اگه این تاپیک نبود من باید چجوری این اوتارای مسخره تو کامپیوترمو تحمل می کردم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or