*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

میدونم با اومدن من به این تاپیک سایه ی منو با تی میزنین.ولی همش هفته ای یکبار میام تا ناراحت نشین.این عکس رو آواتارش کنین.

کیفیت بالا.زیاد اندازش 150در150.واسه همین سایت میخوام..اگر میشه فرمتش هم JPEG باشه.

http://images.vg247.com/current//2012/01/full-13.jpg

اینم همون عکس بالاست."جهت اطمینان"

اصلا اینطوری نیست و خودم هم قبول دارم بعضی از دوستان خیلی عصبانی میشن

ما هایی که اواتار رو درست می کنیم فقط یک درخواست داریم و اینکه از اواتار استفاده کنید

میدونم با اومدن من به این تاپیک سایه ی منو با تی میزنین.ولی همش هفته ای یکبار میام تا ناراحت نشین.این عکس رو آواتارش کنین.
کیفیت بالا.زیاد اندازش 150در150.واسه همین سایت میخوام..اگر میشه فرمتش هم JPEG باشه.
دوست عزیزم ، همونطور که معین گفت کسی با شما مشکلی نداره که.اما شما سایزی درخواست میدی که داخل سایت قابل استفاده نیست .
و طبق قانون صفحه اول ، آواتار و امضاء باید برای استفاده در همین سایت درخواست داده بشه.
معین سایزی که خواستید گذاشت ، منم یکدونه میذارم که بتونید تو همین سایت ازش استفاده کنید.

سلام محمد عزیزم
کسی اینجا با کسی دشمنی نداره:)
لطفا از من ناراحت نشید>:d<
ولی آخه شما این طوری که شما میگی انگار برای این سایت نمیخوای و این خلافه.یه بار هم من گفتم شما تند شدید و گفتین "بلد نیستین بسازین دیگه جو رو متشنج نکنید..." من هم ساختم ولی سایزش مناسب با سایز این انجمن که شما استفاده نکردید و از اول که عضو شدید به جز 3,4 تا پستی که جاهای دیگه دادین بقیه اش رو درخواست آواتار میکنید در حالی که آواتارتون رو از وقتی من یادمه همین بوده و هست.نمیخوام بگم شما نیا درخواست بده میخوام بگم انگار شما فقط میای اینجا که آواتار برای جاهای دیگه بگیری
آخه وقتی حداکثر سایز عرض برای آواتار های اینجا 140 هست پس چرا شما میگین 150؟یا میگید 175؟مثل اینکه برای جای دیگه میخواین
چرا دوستان و من هرچی آواتار میسازیم رو استفاده نمیکنید(شاید هم غیر از اینجا استفاده میکنید)؟
در هر صورت من این آواتار ها رو ساختم ولی برای بازیسنتر:
1327266235.jpg
1327248909.jpg

محمد جان اصلا اینجور که فکر میکنی نیست اگه دوستانم میگن چیزی فقط به شما نیست به همه هستش شما به دل نگیرین . من الان 150 در 150 درست کردم ولی اخه برا این سایت به درد نمیخوره باز من بگم .

معین جون این حجم این آواتار ها بالاست نمیشه انتخاب کرد:)

سلام محمد عزیزم
کسی اینجا با کسی دشمنی نداره:)
لطفا از من ناراحت نشید>:d<
ولی آخه شما این طوری که شما میگی انگار برای این سایت نمیخوای و این خلافه.یه بار هم من گفتم شما تند شدید و گفتین "بلد نیستین بسازین دیگه جو رو متشنج نکنید..." من هم ساختم ولی سایزش مناسب با سایز این انجمن که شما استفاده نکردید و از اول که عضو شدید به جز 3,4 تا پستی که جاهای دیگه دادین بقیه اش رو درخواست آواتار میکنید در حالی که آواتارتون رو از وقتی من یادمه همین بوده و هست.نمیخوام بگم شما نیا درخواست بده میخوام بگم انگار شما فقط میای اینجا که آواتار برای جاهای دیگه بگیری
آخه وقتی حداکثر سایز عرض برای آواتار های اینجا 140 هست پس چرا شما میگین 150؟یا میگید 175؟مثل اینکه برای جای دیگه میخواین
چرا دوستان و من هرچی آواتار میسازیم رو استفاده نمیکنید(شاید هم غیر از اینجا استفاده میکنید)؟
در هر صورت من این آواتار ها رو ساختم ولی برای بازیسنتر:
1327266235.jpg
1327248909.jpg

معین جون این حجم این آواتار ها بالاست نمیشه انتخاب کرد:)

داداش مهدی همشون زیر 40 کیلو بایت 37 یعنی عزیز تا 40 میشه داداشم درست کنی .

دوستان من از همتون ممنونم و اگر کسی رو ناراحت کردم هیچ قصدی نداشتم..فقط یه کم حوصله ندارم.

اینجا بالای 1000نفر عضو داره و ماشاا... بیشتراز 500نفر هرروز آنلاین میشن.دیگه فرصتی برای امثال من نمیمونه.ولی باشه.از امروز فعالیت میکنم.ممنون از صبر داش مهدی گل.وبقیه ی دوستان

آخرین ویرایش:
یه نفر دیگه توی این انجمن آواتارش شبیه منه.چیکار کنیم؟؟؟؟میتونیم در صلح کنار هم باشیم؟؟؟اون نزدیک تره و از کمر به بالای LEON گذاشته واسه من تمام قد. هه هه/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or