*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

یه امضا و اواتار از بازیه uncharted 3 بزارید لطفا.

شما قوانین پست اول رو خوندید بین درخواست ها باید یک هفته مدت باشه و وقتی یک چیزی رو درخواست می دید باید استفاده کنید

1-درخواست ها به ترتیب آماده میشوند.
2-بیش از 1 درخواست در یک پست آماده نمیشود ، بیشتر درخواست ندهید !
3-آواتار از انیمه ها، فیلم ها و یا گروه های ناشناخته، ساخته نمیشود (بعلت کمیابی عکس) مگر اینکه مشهور باشند یا خودتان عکسی از آنها بدهید .
4-
وقتی شما درخواست امضا یا آواتاری رو میدید لطفا بعدش از آواتار و امضا هایی که برای شما ساخته شده استفاده کنید .
دوستانی که این امضا و آواتار ها رو درست میکنند واقعا زحمت میکشند و برای ساختنشان وقت میگذراند؛ ولی بعضی از دوستان درخواست میدهند و دیگر به این تاپیک سر نمی زنند. امکان داره بعضی از آواتار ها و امضا ها باب میل شما نباشد؛ اما شما میتوانید به راحتی به کسی که برایتان درست کرده بگویید تا اشکالاتش رو رفع کند یا به کسی که وارد تر است بسپارد
.
5-آواتار و امضا هایی که با سایز به غیر از BC درخواست شوند ساخته نمی شوند. (برای انجمن های دیگر)
6-لطفاً پشت سرهم درخواست ندهید، لا اقل بگذارید 1 هفته بگذرد!

شما قوانین پست اول رو خوندید بین درخواست ها باید یک هفته مدت باشه و وقتی یک چیزی رو درخواست می دید باید استفاده کنید

1-درخواست ها به ترتیب آماده میشوند.
2-بیش از 1 درخواست در یک پست آماده نمیشود ، بیشتر درخواست ندهید !
3-آواتار از انیمه ها، فیلم ها و یا گروه های ناشناخته، ساخته نمیشود (بعلت کمیابی عکس) مگر اینکه مشهور باشند یا خودتان عکسی از آنها بدهید .
4-
وقتی شما درخواست امضا یا آواتاری رو میدید لطفا بعدش از آواتار و امضا هایی که برای شما ساخته شده استفاده کنید .
دوستانی که این امضا و آواتار ها رو درست میکنند واقعا زحمت میکشند و برای ساختنشان وقت میگذراند؛ ولی بعضی از دوستان درخواست میدهند و دیگر به این تاپیک سر نمی زنند. امکان داره بعضی از آواتار ها و امضا ها باب میل شما نباشد؛ اما شما میتوانید به راحتی به کسی که برایتان درست کرده بگویید تا اشکالاتش رو رفع کند یا به کسی که وارد تر است بسپارد
.
5-آواتار و امضا هایی که با سایز به غیر از BC درخواست شوند ساخته نمی شوند. (برای انجمن های دیگر)
6-لطفاً پشت سرهم درخواست ندهید، لا اقل بگذارید 1 هفته بگذرد!

نه دوست عزیز اینطور نیست من فقط درخواست دادم تا بینشون مقایسه کنم ببینم کدومشون زیباتره. و بعد از مقایسه انتخاب کنم. ولی بازم شرمنده. نمیدونستم.

با تشکر

سلام دوباره من با کوله باری از درخواست اومدم

اینو برام آواتارش کنید

300px-FN_SCAR_rifle.jpg

پایینی رو ببرید بزرگش کنید ( کیفیتشم بیارید بالا ) ( بر عکسشم هم کنید ) یه آرم BATLEFIELD 3 هم بزنید کنارش :) جایی که قشنگ تو دید باشه !

سلام دوباره من با کوله باری از درخواست اومدم

اینو برام آواتارش کنید. . . .
دوست عزیزم
یک لطف بکن اسم اون بازی رو ویرایش کن ، اگر چه یک T کم گذاشتی ، اما بازم دانجرناکه
پیشاپیش از لطفت ممنون . (درخواستتون انجام خواهد شد)

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

خدمت شما
64129126057961239691.jpg

دوست عزیزم
یک لطف بکن اسم اون بازی رو ویرایش کن ، اگر چه یک T کم گذاشتی ، اما بازم دانجرناکه
پیشاپیش از لطفت ممنون . (درخواستتون انجام خواهد شد)

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

خدمت شما
64129126057961239691.jpg

یه کوچولو زیبا ترش کن :) باید خطرناک باشه :) یه مدل خفناک تر تازه نوشته bf3 نه لوگوش :) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or