EH$AN کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,772 دوستان زحمت بکشن این عکس رو یه امضا خوبی از در بیارن ( american nightmare چشمک بزنه:d) Spoiler اگه عکس های جالبتری هم خودتون زحمت کشیدین پیدا کردین ممنون میشم
دوستان زحمت بکشن این عکس رو یه امضا خوبی از در بیارن ( american nightmare چشمک بزنه:d) Spoiler اگه عکس های جالبتری هم خودتون زحمت کشیدین پیدا کردین ممنون میشم
Snake Solid کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,773 سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,774 نوشته شده توسط Snake Solid: سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر... چون عضو جدید هستید
نوشته شده توسط Snake Solid: سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر... چون عضو جدید هستید
EH$AN کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,775 نوشته شده توسط Snake Solid: سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر... اول اینکه سوال شما جاش اینجا نیست! و اینکه شما عضو جدید هستید و تا کاربر سایت نشید نمیتونید امضا بزارید اطالاعات بیشتر : http://نحوه درجه بندی کاربران در سایتنحوه درجه بندی کاربران در سایت
نوشته شده توسط Snake Solid: سلام چرا من نمی تونم امضا انتخواب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا تو تنظیمات من چیزی در مورد امضا نیست.کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر... اول اینکه سوال شما جاش اینجا نیست! و اینکه شما عضو جدید هستید و تا کاربر سایت نشید نمیتونید امضا بزارید اطالاعات بیشتر : http://نحوه درجه بندی کاربران در سایتنحوه درجه بندی کاربران در سایت
LazaR AngeloV کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,777 یه آواتار از این 3 تا می خواستم Bfbc2 / Bfbc 2 Vitenam / Bf 3 مثل آواتارم هست الان 4 تا شخصیت بغل هم آتیش هاشون هم فرق کنه رنگ ها مختلف ممنون یک دست باشند / یک صلوات براش میفرستیم ..
یه آواتار از این 3 تا می خواستم Bfbc2 / Bfbc 2 Vitenam / Bf 3 مثل آواتارم هست الان 4 تا شخصیت بغل هم آتیش هاشون هم فرق کنه رنگ ها مختلف ممنون یک دست باشند / یک صلوات براش میفرستیم ..
Snake Solid کاربر سایت Jan 3, 2012 #4,779 سلام میشه خواهش کنم یه امضا و آواتار از snake برام زحمتشو بکشید,که بهترینم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Jan 3, 2012 #4,780 اقا لطفا اینو برام امضا کنید Spoiler
Metropolise کاربر سایت Jan 4, 2012 #4,781 نوشته شده توسط Snake Solid: سلام میشه خواهش کنم یه امضا و آواتار از snake برام زحمتشو بکشید,که بهترینم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر...
نوشته شده توسط Snake Solid: سلام میشه خواهش کنم یه امضا و آواتار از snake برام زحمتشو بکشید,که بهترینم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بیشتر...
LazaR AngeloV کاربر سایت Jan 4, 2012 #4,782 نوشته شده توسط Mr.Line: یه آواتار از این 3 تا می خواستم Bfbc2 / Bfbc 2 Vitenam / Bf 3 مثل آواتارم هست الان 4 تا شخصیت بغل هم آتیش هاشون هم فرق کنه رنگ ها مختلف ممنون یک دست باشند / یک صلوات براش میفرستیم .. بیشتر... چه شد په
نوشته شده توسط Mr.Line: یه آواتار از این 3 تا می خواستم Bfbc2 / Bfbc 2 Vitenam / Bf 3 مثل آواتارم هست الان 4 تا شخصیت بغل هم آتیش هاشون هم فرق کنه رنگ ها مختلف ممنون یک دست باشند / یک صلوات براش میفرستیم .. بیشتر... چه شد په
EH$AN کاربر سایت Jan 4, 2012 #4,783 دوست عزیز Mr.Line الآن شما تو یه صفحه 3تا پست دادی که اواتار بسازن برات قوانین صفحه اول رو نخوندی مگه!!!
دوست عزیز Mr.Line الآن شما تو یه صفحه 3تا پست دادی که اواتار بسازن برات قوانین صفحه اول رو نخوندی مگه!!!
.:Mahdi:. کاربر سایت Jan 4, 2012 #4,784 نوشته شده توسط mamad2010: اقا لطفا اینو برام امضا کنید Spoiler بیشتر... خدمت شما:
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jan 4, 2012 #4,785 نوشته شده توسط .:Mahdi:.: خدمت شما: بیشتر... مهدی جان اندازه امضا باید 550 در 125 باشه