-RAIDEN- کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,591 اگه میشه یه اواتار و امضای خوب از final fantasy xiii-2 می خواستم.
fifa 12 کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,592 نوشته شده توسط Xboxs360: اواتار و امضا محیطش روشن و شاد باشه نام کاربریم کوچک تر باشه ممنون میشم بیشتر... ---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------
نوشته شده توسط Xboxs360: اواتار و امضا محیطش روشن و شاد باشه نام کاربریم کوچک تر باشه ممنون میشم بیشتر... ---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------
fifa 12 کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,594 نوشته شده توسط Xboxs360: خیلی ممنون اعتبار هم دادم بیشتر... خواهش میکنم لازم نبود
paxa کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,595 سلام يه اواتار توپ از مك تاوييش ميخوام كه روش اسمم رو نوشته باشه:d
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,596 سلام یک اواتار از دانته تو devil may cry 5 بزارید
fifa 12 کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,597 نوشته شده توسط R43: سلام یک اواتار از دانته تو devil may cry 5 بزارید بیشتر...
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,598 نوشته شده توسط fifa 12: بیشتر... نه زیاد به دلم ننشست یک عکس ساده ازش میخوام البته امتیاز هم داره
LazaR AngeloV کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,599 ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3 Reactions: Mehrdad
ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,600 درست کردین همچین چیزی 560 سال وقت میبره ولی باشه برات درست میکنم 560 سال دیگه
fifa 12 کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,601 نوشته شده توسط R43: نه زیاد به دلم ننشست یک عکس ساده ازش میخوام البته امتیاز هم داره بیشتر...
Mehrdad کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,602 نوشته شده توسط Mr.Line: ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3 بیشتر... آخرین ویرایش: Dec 7, 2011 Reactions: LazaR AngeloV
نوشته شده توسط Mr.Line: ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3 بیشتر...
fifa 12 کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,603 نوشته شده توسط Mr.Line: ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3 بیشتر... یک زره کوچیکه
نوشته شده توسط Mr.Line: ما براتون صلوات میفرستیم .. اعتبار به هیچ کس وفا نکــــــــرد ! یه آواتار از مخلوط این 4 بازی ( اگر قشنگ باشه واستون ختم قرآن می کنم ) Spoiler Skyrim - B*F*3 - MAG - UNCHARTED 3 بیشتر... یک زره کوچیکه
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 7, 2011 #4,604 زیاد جالب نشد ولی باز مدل هایی برات درست میکنم بگو مدل من میخوای همشون توی یک عکس باشه یا نه جدا جدا باشه ---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط fifa 12: بیشتر... ممنون ولی ببین اینایی که درست میکنی حجمش درست نیست وقتی توی فتوشاپ میخوای سیو کنی CTRL+ALT+SHIFT+S رو بزنی خودش حجمش رو درست میکنه و یا میتونی بری توی ایکون های بال نوشته IMAGE بعد SAVE FOR WEB رو بزنی درست میشه
زیاد جالب نشد ولی باز مدل هایی برات درست میکنم بگو مدل من میخوای همشون توی یک عکس باشه یا نه جدا جدا باشه ---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط fifa 12: بیشتر... ممنون ولی ببین اینایی که درست میکنی حجمش درست نیست وقتی توی فتوشاپ میخوای سیو کنی CTRL+ALT+SHIFT+S رو بزنی خودش حجمش رو درست میکنه و یا میتونی بری توی ایکون های بال نوشته IMAGE بعد SAVE FOR WEB رو بزنی درست میشه
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Dec 8, 2011 #4,605 میشه یه آواتار و امضای خوب از استارکرافت و وارکرافت واسم بزارین ممنون