*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

داداش ممنون بابت زحمتت من فقط آواتار میخوام اگه میشه یکی دیگه درست کنین خداییش زیاد تو دل برو نبود
بازم ممنون از لطفت
اخه بیشتر عکساش شیلتره اینا چی؟
8pphmkjlr8kzwpw6jgxk.jpg

j5umlydvnhumfqkihdyl.jpg

4rgsbyd7u9qxypwo6rgx.jpg

تصویر نمیاد دوباره اپلود کن

---------- نوشته در 06:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:18 PM ارسال شده بود ----------

8.png
4.png
9.png
10.png

داداش کارت 20ــه حرف نداره ولی یه چیزی .. این آواتارت خوبن ولی ماله تیم من نیستند یعنی این ها SEVER و VALOR هستند

من RAVEN می خواستم

این هم امضایی که می خواستیم بدی ..

zc7zpkzzvav1f4enz1tg.jpg

داداش کارت 20ــه حرف نداره ولی یه چیزی .. این آواتارت خوبن ولی ماله تیم من نیستند یعنی این ها SEVER و VALOR هستند

من RAVEN می خواستم

این هم امضایی که می خواستیم بدی ..

zc7zpkzzvav1f4enz1tg.jpg

متحرکشنم خوبه یا میدونی این امضا ها خودشون شلوغ هستند و نمیشه کاریشون کرد

---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:09 PM ارسال شده بود ----------

چندتا اواتار و امضای متحرک از DARK NESS2 ممنون میشم!

1rxvl9aaeomopt1tvd.gif

3p8lkowtlsphfw7cnggs.gif

اقا یه اوتار با کیفیت و عالی از انچارتد 3 بزار اونجا که دست رو پیشونیش گذاشته افتاب بش نخوره :D یه امضا هم از انچارتد3 نام کاربری ام توش باشه هم اواتار هم امضا به اون نوشته نام کاربری یه افکت قشنگ هم بده "اعتبار هم میدم"

اقا یه اوتار با کیفیت و عالی از انچارتد 3 بزار اونجا که دست رو پیشونیش گذاشته افتاب بش نخوره :D یه امضا هم از انچارتد3 نام کاربری ام توش باشه هم اواتار هم امضا به اون نوشته نام کاربری یه افکت قشنگ هم بده "اعتبار هم میدم"

بفرما

2a53vnlskj2j5bj9d72e.jpg

gx1v3ev8c1s6w67e2vml.jpg

اون اولی رو والپپر رو بده
این از gears است
2ciybhlliqn60yuhe3j8.jpg

uncharted 3
hv0vstwz7mu8zonrnpas.jpg

3h6z337oc4qbrtvp4jc.jpg

6dpsfl25hhe51ch4kgv0.jpg

1bnckhcp67ujhomu1vjj.jpg

h5xqjc2t8blr8wc2l52v.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی