abouzar337 کاربر سایت Oct 19, 2011 #4,263 نوشته شده توسط Gabit0: بیشتر... ممنون دوست عزیز اگر میتونین از ada wong از سری بازی های resident evil هم اواتار یا امضایی بدین بازم خیلی ممنونم
نوشته شده توسط Gabit0: بیشتر... ممنون دوست عزیز اگر میتونین از ada wong از سری بازی های resident evil هم اواتار یا امضایی بدین بازم خیلی ممنونم
N nima_76 کاربر سایت Oct 19, 2011 #4,264 اقا اگه میشه یه دونه آواتار و یک دونه امضا از سریال 24 بزارید با تشکرl-)
Gabit0 کاربر سایت Oct 19, 2011 #4,266 نوشته شده توسط Sampler: سلام از بازی WWE 12 چند تا آواتار و امصای خشگل میخاستم ممنون بیشتر... خدمت شما دوست عزیز . . . ---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط devil girl: چند تا عکس خوشگل از ورجیل بزارین لطفا مرسی بیشتر... خدمت شما . . . ---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط abouzar337: ممنون دوست عزیز اگر میتونین از ada wong از سری بازی های resident evil هم اواتار یا امضایی بدین بازم خیلی ممنونم بیشتر... این هم خدمت شما دوست عزیز . . . . Reactions: Sampler
نوشته شده توسط Sampler: سلام از بازی WWE 12 چند تا آواتار و امصای خشگل میخاستم ممنون بیشتر... خدمت شما دوست عزیز . . . ---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط devil girl: چند تا عکس خوشگل از ورجیل بزارین لطفا مرسی بیشتر... خدمت شما . . . ---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط abouzar337: ممنون دوست عزیز اگر میتونین از ada wong از سری بازی های resident evil هم اواتار یا امضایی بدین بازم خیلی ممنونم بیشتر... این هم خدمت شما دوست عزیز . . . .
HPB کاربر سایت Oct 19, 2011 #4,269 سلام بچه ها من تازه کارم شما چه جوری این عکس ها رو زیر نوشته هاتون قرار می دید .....؟
arash gh کاربر سایت Oct 19, 2011 #4,270 یه اواتار از metro last laight می زارید یا همینی که دارم رو با سایز درست بزارید
m2relax کاربر سایت Oct 20, 2011 #4,271 دوستان گل یه چند تا امضای قشنگ از PES 2012 و لوگوش رو میخوام اگه زحمتی نیست!:d
Gabit0 کاربر سایت Oct 20, 2011 #4,272 نوشته شده توسط HPB: سلام بچه ها من تازه کارم شما چه جوری این عکس ها رو زیر نوشته هاتون قرار می دید .....؟ بیشتر... برو توی تنظیمات(بالای صفحه) =========> ویرایش امضا (سمت راست) اونجا گزینه ی آپلود تصویر رو میبینی . . . فقط دقت کن که حجم عکست زیر 60 کیلو و اندازش زیر 125*550 باید باشه . . . پ.ن: همه ی اینایی که اون زیر زدی رو بازی میکنی؟!
نوشته شده توسط HPB: سلام بچه ها من تازه کارم شما چه جوری این عکس ها رو زیر نوشته هاتون قرار می دید .....؟ بیشتر... برو توی تنظیمات(بالای صفحه) =========> ویرایش امضا (سمت راست) اونجا گزینه ی آپلود تصویر رو میبینی . . . فقط دقت کن که حجم عکست زیر 60 کیلو و اندازش زیر 125*550 باید باشه . . . پ.ن: همه ی اینایی که اون زیر زدی رو بازی میکنی؟!