Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Apr 18, 2010 #391 نوشته شده توسط Sea Of Dreams: سلام لطفا یکی بیاد این ادمرو بکنه و بصورت اواتر بزاره و پشتش هم خالی باشه http://jaybes.files.wordpress.com/2009/09/sf_cowboy2.jpg بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
نوشته شده توسط Sea Of Dreams: سلام لطفا یکی بیاد این ادمرو بکنه و بصورت اواتر بزاره و پشتش هم خالی باشه http://jaybes.files.wordpress.com/2009/09/sf_cowboy2.jpg بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
Sea Of Dreams کاربر سایت Apr 18, 2010 #392 نوشته شده توسط ECL!PSE: 1 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. بیشتر... دست شما درد نکنه
R.P.G کاربر سایت Apr 18, 2010 #394 نوشته شده توسط versus: واسه من چی 2 صفحه پیش گفتم واسه همه رو گذاشتید غیر از من ؟؟ بیشتر... چرا دروغ میگی ؟ یک صفحه پیش گفتی 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
نوشته شده توسط versus: واسه من چی 2 صفحه پیش گفتم واسه همه رو گذاشتید غیر از من ؟؟ بیشتر... چرا دروغ میگی ؟ یک صفحه پیش گفتی 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
versus کاربر سایت Apr 18, 2010 #396 نوشته شده توسط R.P.G: چرا دروغ میگی ؟ یک صفحه پیش گفتی 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. بیشتر... راست میگی هواسم نبود صفحه ها نقدر تند تند پیش میره که قاطی کردم .:biggrin1:حالا چرا میزنی. اگه میشه یه دونه PNG باهال هم ازش بزارید.(چه پرووووووو)
نوشته شده توسط R.P.G: چرا دروغ میگی ؟ یک صفحه پیش گفتی 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. بیشتر... راست میگی هواسم نبود صفحه ها نقدر تند تند پیش میره که قاطی کردم .:biggrin1:حالا چرا میزنی. اگه میشه یه دونه PNG باهال هم ازش بزارید.(چه پرووووووو)
Daedalus کاربر سایت Apr 18, 2010 #397 یه اواتار خدا از جکر می خواستم :blushing: ممنون راستی امضا نمیتونم بزارم یکی ازاد کنه برام :blushing:
یه اواتار خدا از جکر می خواستم :blushing: ممنون راستی امضا نمیتونم بزارم یکی ازاد کنه برام :blushing:
R.P.G کاربر سایت Apr 18, 2010 #398 نوشته شده توسط B3hDad: آواتار از MAG میذارید ؟ بیشتر... نه نمیذاریم. برو خدا روزیتو یه جا دیگه حواله کنه ! :neutral: Spoiler 4 آواتار - 4 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. امضا
نوشته شده توسط B3hDad: آواتار از MAG میذارید ؟ بیشتر... نه نمیذاریم. برو خدا روزیتو یه جا دیگه حواله کنه ! :neutral: Spoiler 4 آواتار - 4 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. امضا
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Apr 18, 2010 #399 نوشته شده توسط sofd: سلام اگه زحمتی نیست میشه از simpsons ها اواتار و امضا بزاردید ممنون میشم بیشتر... 4 آواتار - 2 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. آواتار ها : امضا ها :
نوشته شده توسط sofd: سلام اگه زحمتی نیست میشه از simpsons ها اواتار و امضا بزاردید ممنون میشم بیشتر... 4 آواتار - 2 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. آواتار ها : امضا ها :
R.P.G کاربر سایت Apr 18, 2010 #400 نوشته شده توسط spiderferi: یه اواتار خدا از جکر می خواستم :blushing: ممنون راستی امضا نمیتونم بزارم یکی ازاد کنه برام :blushing: بیشتر... یه کم فعالیت کنید خودش فعال میشه. 2 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
نوشته شده توسط spiderferi: یه اواتار خدا از جکر می خواستم :blushing: ممنون راستی امضا نمیتونم بزارم یکی ازاد کنه برام :blushing: بیشتر... یه کم فعالیت کنید خودش فعال میشه. 2 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Apr 18, 2010 #402 نوشته شده توسط versus: راست میگی هواسم نبود صفحه ها نقدر تند تند پیش میره که قاطی کردم .:biggrin1:حالا چرا میزنی. اگه میشه یه دونه PNG باهال هم ازش بزارید.(چه پرووووووو) بیشتر... آواتار و امضا درست میکنیم طلب کار هم هست ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: بیا :
نوشته شده توسط versus: راست میگی هواسم نبود صفحه ها نقدر تند تند پیش میره که قاطی کردم .:biggrin1:حالا چرا میزنی. اگه میشه یه دونه PNG باهال هم ازش بزارید.(چه پرووووووو) بیشتر... آواتار و امضا درست میکنیم طلب کار هم هست ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: بیا :
Daedalus کاربر سایت Apr 18, 2010 #403 سلام رفیق ببخشید حواسم نبود یه جا بگم اگه تونستی یه اواتار بزاراز جکر که محیطش تاریک باشه
R.P.G کاربر سایت Apr 18, 2010 #404 نوشته شده توسط spiderferi: سلام رفیق ببخشید حواسم نبود یه جا بگم اگه تونستی یه اواتار بزاراز جکر که محیطش تاریک باشه بیشتر... اونی که گذاشتم که پشتش از ماس خیلی توپه !! همونو بزار تضمینی خوشکل میشه یوزرت. تضمینی به شرط آواتار دیگه.
نوشته شده توسط spiderferi: سلام رفیق ببخشید حواسم نبود یه جا بگم اگه تونستی یه اواتار بزاراز جکر که محیطش تاریک باشه بیشتر... اونی که گذاشتم که پشتش از ماس خیلی توپه !! همونو بزار تضمینی خوشکل میشه یوزرت. تضمینی به شرط آواتار دیگه.